Pierre Lecorf in West Aleppo

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

http://res.cloudinary.com/hrscywv4p/image/upload/c_limit,h_1500,w_2000,f_auto,q_90/v1/46422/SYRIA_TRUST_images.013_ewzbam.jpg

Intro: Pierre Lecorf, is een Franse filmmaker en heeft rechten gestudeerd in Parijs.  Hij woont en leeft sinds enige tijd in Aleppo en helpt daar met de organisatie de mensen in West Aleppo.

WE ARE SUPERHEROES is een organisatie die  gemarginaliseerde gemeenschappen steunt over de hele wereld door middel van sociale, educatieve en psychologische programma’s om hun autonomie te versterken. Sloppenwijken, quarantaine, conflictgebieden  De projecten worden direct gebouwd  en ondersteund, maar blijven onafhankelijk  om in staat te zijn met maximale flexibiliteit hun doel te bereiken. In west Aleppo werkt vrijwilliger Pierre Lecorf.

Over hem, zijn project en de mensen in West Aleppo, zal ik de komende tijd rapporteren.

Aleppo:  Oorlog is het vernietigen van mensen.

Niemand, in de westerse wereld  praat over West Aleppo, ECHTER mensen lijden onder de terreur van aanslagen elke dag. Hier de kleine Mahmoud, hij is 7 jaar oud. Hij werd gered door een familielid die probeerde om hem uit een gebied, gecontroleerd door de terroristen,  te krijgen. Het familielid, stapte op een mijn en stierf. Mahmoud werd al geboren zonder armen, maar op deze fatale dag verloor hij ook zijn benen. Hij leerde te lopen d.m.v. van zich voort te bewegen op zijn billen en leerde om een tablet te gebruiken voor spelletjes te spelen, met zijn neus, hij schrijft hij met zijn mond. Hij is slechts 7 jaar en levert elke dag een  gevecht met het leven, maar hij blijft in het leven  geloven, hij wil groeien.
Er werd hem gevraagd: “Mahmoud, wat je wilt doen als je groot bent? ‘ Hij antwoordde:”Op een dag wil ik lopen
#WestAleppoStory

wordt vervolgd

Bron: We are Superheroes, Pierre Lecorf, West-Aleppo.

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *