Aanslag en nog een aanslag

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Twee aanslagen op één dag, een beetje veel, voor de “gewone”burger, die naar een kerstmarkt wil of al die “shit” elke dag in de krant moet lezen over hoe slecht Rusland, de Russen en Poetin wel niet zijn. Onze nieuwe “Hitler’s”: Poetin en Assad!

Foto: Op RTL Duits (nieuws), een reporter met een “live” report van de aanslag in Berlijn, de rest kun je zelf invullen wat je ervan denkt!

De eerste aanslag: de Russische ambassadeur doodgeschoten in Ankara. Een provocatie, vooral de uitspraken over Aleppo.   Mijn vermoeden een Gladio-Style aanslag. Gladio aanslagen, gebeuren veel hier een stukje geschiedenis:

Operatie Gladio is een in 1952 gestart, een geheim “stay-behind”-netwerk in Italië, gesponsord door de CIA en de NAVO, om de communistische invloed zowel in Italië als in andere landen te neutraliseren.

De eerste voorbereidingen werden al in 1947 getroffen. Hoewel de term Gladio alleen slaat op het Italiaanse deel, worden ook de soortgelijke netwerken die in andere landen bestonden veelal met Gladio aangeduid. Uit recent onderzoek is bekend geworden dat soortgelijke netwerken in geheel Europa actief en aan elkaar gelinkt zijn. In ieder geval was Gladio actief in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije en Zwitserland, terwijl ook het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten een rol speelden in de strategische planning van het netwerk. De rol van Gladio in Europa, bij onder meer aanslagen en terreur, heeft in diverse landen al dan niet tot parlementaire onderzoeken geleid.

Nu denk je, ja dit is geschiedenis en gaat om communisme. Zeker, maar wie zegt niet, dat het in een nieuw jasje gegoten is? We hebben nu onze vijand Poetin en Rusland. Het steunen van wahabisme is ook een vorm van terreur en dat doen Europese staten al heel lang. Saoedi Arabië is het grootste bewijs. En wie zegt dat Gladio niet meer actief is, denk aan Hacken, “false” vlag aanslagen en coup d’etat (Turkije).  Het is naïef te denken dat alles zomaar gestopt is in 1992, toen de Sovjet Unie viel.

Afbeeldingsresultaat voor Turkse dader ambassadeur

Foto: Turkse dader die de Russische ambassadeur doodschoot

Voor de gewone burger is het moeilijk te doorgronden wat echt is en niet echt. De reguliere media liegen dat het gedrukt staat, gekochte foto’s, valse informatie over Aleppo, Syrië en Rusland.

Politici die niet meer weten wat te doen, geen leiderschap, maar het land, m.n. Nederland, wordt geregeerd als een bedrijf, waar geld het allerbelangrijkste is, de rest is bijzaak, dat zien we elke dag. Waar een partij als DENK groot wordt, die ONS discrimineert, i.p.v. wij hen. Moskeeën die zo radicaal zijn, dat je denkt dat je in Saoedi Arabië beland ben. De burger wordt er moedeloos en boos over. Er moet iets gebeuren, daar is iedereen het over eens!

Afbeeldingsresultaat voor al fitr moskee in utrecht

Foto: Youtube: Grote Sadaqamarathon ten gunste van Stichting Al Fitrah , Moskee in Utrecht in Ramadan

Radicalisme roei je niet uit met lieve woorden, helaas.. Dat is mijn ervaring, na mijn verblijf van 6 maanden in Harasta en Douma, 2 buitenwijken van Damascus, waar toen al de moslimbroeders aan de macht waren. Nu AL-Queda, Al-Nusa en DAESH. Zelfde groep, andere naam.! Op mijn weg vanuit Beirout, vorig jaar zaten er vluchtelingen in het vliegtuig, veel o.a. uit deze wijken, geradicaliseerd, kon ik horen toen ze spraken (ik versta en spreek genoeg Arabisch om het te weten). Gezellig op weg naar Europa, waar ze vertroeteld worden!

Nogmaals echte vluchtelingen moeten geholpen worden, maar moeten ook aangemerkt worden als vluchtelingen en niet als migrant met kans op werk. Als de oorlog over is kunnen ze hun land weer opbouwen met steun van de EU en VS. Die tenslotte meegeholpen heeft met de destructie van veel landen.

Gelukkig blijft Poetin rustig, maar hoe lang nog? Hij krijgt letterlijk zoveel “stront”over zich heen. De russen worden getergd tot het uiterste. De VS en Europa willen met alle geweld een “regime change”, in Rusland, het liefst voordat Obama aftreed.  Ze (VS en EU) halen alles uit de kast. Waar het eigenlijk om gaat? Die verdomde olie en gas voorraden op de Noordpool, de grens met Rusland en overheersing, wie de olie en gas bezit is heerser op aarde.

We zien wel hoe dit afloopt, mijn onderbuik gevoel zegt slecht. Maar dat gevoel is sterk ontwikkeld sinds 5 jaar, toen alle ellende begon.

Dit soort tweets gaan dan de ronde:

Afbeeldingsresultaat voor Turkse dader ambassadeur

 

Bron: Youtube – Wikipedia.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *