Bilal abdul Kareem terrorist journalist rapporteert voor het westen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Bilal abu Kareem the terrorist

Terrorist Kareem interviewing co-terrorist. CNN’s Ward has cheered Kareem’s “extraordinary brave reporting.”

Bilal Abu Kareem

In het de onderstaande video, vraagt Bilal Abdul Kareem, een jihadist, gesponsord door het westen, aan de terrorist Abu Roma, waarom hij een 12 jarige jongen onthoofd heeft.  Bilal Abdul Kareem was vele malen te zien op ook de Nederlandse TV, als zijnde een burgerjournalist. Als ik mij niet vergis, heeft hij ook financiële steun gekregen, van westerse regeringen. Maar dat zal ik nog precies uitzoeken en verder over berichten. Hij is overal te vinden op Facebook, Twitter en CNN spreekt wekelijks met hem! Hij heeft vele aanhangers, ook in Nederland. Gevaarlijk, denk aan de alle geradicaliseerde moskeeën  in Nederland!

De video, is een walgelijke vertoning, het goedpraten van de onthoofding van een 12 jarige jongen, een PALESTIJNSE jongen met een Syrisch paspoort, zijn vader was bij Liwa-Al- Quds ,  als strijder, de jongen is ontvoerd en onthoofd.

Liwa-Al-Quds is een PALESTIJNSE brigade, die samen met het Syrische leger vecht en Handarat kamp (een Palestijns vluchtelingenkamp in Aleppo) bevrijd heeft!. Deze 12 jarige jongen is op brute wijze onthoofd door westerse ondersteunde rebellen, terroristen van het ergste soort dus!

De VS en EU hebben de groep “Noeriddeen al Zinki” aangemerkt als “gematigde rebelen” en gesponsord met wapens en geld. Ze zijn duidelijk gelieerd aan Al-Queda, zoniet DAESH/IS.

Het is een regelrechte schande dat de Nederlandse regering deze terroristen steunt. Van Afghanistan hebben ze al niets geleerd, blijkt uit de reportage die we afgelopen dagen op de TV hebben gezien.

Nu maken ze een nog grotere fout, door al jarenlang terroristen zoals Bilal Abu Kareem te steunen, een regelrechte jihadist, die vele doden op zijn geweten zal hebben. Hoe is het toch zover met Nederland gekomen, vraag ik en met mij vele nu “wakkere “Nederlanders” zich af ? Hoe stom kun je zijn, om naar landen te gaan, vooraf er geen enkele betrouwbare info over te hebben.

Hoe dom kun je zijn om je als “westers “land”  in te mengen in een “soeverein” land je burgers vertellen, net als nu gebeurd met Rusland, dat het om geopolitieke belangen gaat? Zeker gaat hem om geopolitieke belangen, die van het westen, over olie en wereldheerschappij enzo!

Ten koste van miljoenen doden, voorliegen aan je eigen bevolking, geld uitgeven aan terroristische organisaties, zoals de “White-Helmets”. Het geld van de Nederlandse “goedgelovige”belastingbetaler.

Ik raad aan, onderstaande video goed te bekijken, tot bezinning te komen, fouten te erkennen, de Nederlandse bevolking is goed maar niet gek. Er moet een einde komen aan deze “regime changes”, ophitserij over Rusland en Trump hysteria!

Het meest walgelijke is, dat de terrorist van Al-Denki staat te verkondigen dat deze jongen”Thalasemia heeft een ziekte

Thalassemie erfelijk bloedstoornissen die kunnen leiden tot de abnormale vorming van hemoglobine . De symptomen hangen af van het type en kan variëren van geen tot ernstige. Vaak is er een lichte tot ernstige anemie (lage rode bloedcellen ). Bloedarmoede kan leiden tot het gevoel moe en bleke huid . Er kunnen ook botproblemen, een vergrote milt , gelige huid , donkere urine, en onder kinderen trage groei.

Iemand die al ziek zou zijn onthoofden? En dit als excuus gebruiken, dan ben je echt zelf ziek..En de VS en Nederland faciliteren deze groepen.

En dan vinden ze het gek dat er in Europa aanslagen worden gepleegd? Ik niet, vele zijn met de stroom meegekomen in 2015. Daar hoef je geen “dure”terrorisme experten op de TV voor te laten spreken. Dat is overduidelijk!

Dit is alleen het voorbeeld van Bilal Abu Kareem, zo zijn er ettelijke terroristen in Aleppo, nu gevlucht naar Idlib, of via de grens met Turkije naar Europa, aangemerkt als rebellen!  Er breken roerige en gevaarlijke tijden aan voor Europa.

Bron: Wikipedia, R&U, CNN, Nederlandse media.

Foto: Nog een terrorist : bilal abdul kareem interviews jabha nusra shura member abu firas

Gerelateerde afbeelding

https://www.youtube.com/watch?v=b3R6Rg9I8C0

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *