Help de Russen komen!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the russians are coming

Dat is de slogan, die gebruikt wordt in de politiek en media, alsof het monster van  ” Frankenstein” in aantocht is:

De Russen komen! Zij  zijn onder je bed. Je vindt hen zelfs in je badkamer. Zij zullen je laten schrikken als je uit de douche komen. Zij gaan rondsluipen in je huis en binnen komen via je ramen. Ze houden je voordeur in de gaten. Je zult ook niet in staat zijn om te winkelen. Zij zullen  elke beweging van jou controleren!  Dit is natuurlijk allemaal onzin, maar zo wordt het bijna gebracht! De grootste vijand die er rondloopt, op de deze aardbol, die akelige Russen toch, de vijand van de westerse mens.

Er was al eens een film gemaakt in 1966: “The Russians are coming”:





Maar de eenvoudige vragen zijn deze: Hoe het huidige politieke landschap werkt: zij vervuilen de media met leugens, bijna elke dag, de politiek spuit deze leugens en de “reguliere” media nemen alles klakkeloos over. Denkend dat we zo dom zijn en in deze leugens geloven?  De “wakkere” onder ons zien dat het een spel is met gevaarlijke gevolgen, Rusland is het enigste land momenteel dat de NWO aanvalt en het daaruit voortvloeiende (bijna) fascistische  westerse systeem.

Laten we de heersende en domme gedachte overnemen en geloven dat  de Russen echt komen ? Gevaarlijk,? Denk aan het westen en het binnenvallen van soevereine landen zoals: Irak, Afghanistan, Libië, Panama, Grenada, de Dominicaanse Republiek, Mantsjoerije,  en ga zo maar door, Mali etc… Was dat niet gevaarlijk voor de mensen daar? Hoe zit het met het omverwerpen van een democratisch gekozen president b.v.: in  Iran  in 1953? Dat was niet gevaarlijk voor de bevolking van Iran?  Ook het sturen en ondersteunen van terroristen in Syrië, bleek niet gevaarlijk te zijn voor de bevolking zeker?

 ‘Mad Dog’ Mattis (de nieuwe minister van defensie van Trump) heeft zeker gelijk als hij zegt dat “[ de nieuwe wereldorde] zeker de grootste aanval begonnen is op landen in de wereld die zich niet willen onderwerpen aan het systeem van de nieuwe wereldorde, sinds de Tweede Wereldoorlog, zijn er zoveel landen bezet, dat je, je als westers mens moet schamen, dat dit in jouw naam gebeurd …

Nu het probleem China en wat zij zogenaamd doet in de Zuid-Chinese Zee! China lapt de westers georiënteerde VN aan haar laars en ook de bedreigingen van de VS. Immers China is het grootste economische wonder van de 21e eeuw en de VS samen met Europa liggen economisch op hun achterste. Een schulden maatschappij, waar de (onechte) economie van beurzen etc zogenaamd floreren, maar de burgers armer en armer worden.

Als de VS echt iets willen doen (onder Trump) dan moet hij Mad Dog Mattis vervangen door fatsoenlijke mensen als Tulsi Gabbard, die lijken te begrijpen hoe de geheime operaties in landen als Syrië werken zie Youtube video:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=76GhC5d52d8

We wachten af en we zullen gaan zien hoe zich ontwikkeld, de oorlogen, Rusland en China. Het worden turbulente tijden, dat is zeker! De elite gaat haar gang met oorlogspellen en de bevolking gaat zeker in landen als Nederland als “makke lammeren” naar de slachtbank, of zullen ze op tijd wakker worden?

Bron: VT, Youtube.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *