De laatste daad van OBAMA: bombarderen van Nour al-Din al-Zenki

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Weten we het allemaal nog? De onthoofding van een 12 jarige Syrische-Palestijnse jongen, in Handarat Kamp, Aleppo? De beschuldiging was dat zijn vader voor Liwa al-Quds vocht (Palestijnse brigade, die samen met het Syrische leger vocht voor de vrijheid van Handarat kamp).

Obama, kreeg spijt? of gewetenswroeging, of wilde hij gewoon zijn sporen opruimen, zodat de beschuldigingen, die vastkleven aan hem, n.l. het steunen van terroristen, zogenaamd gematigde terroristen uitgewist werden?  Op de laatste dag, zijn laatste uur, gaf hij opdracht om het kamp van deze terroristen te bombarderen. Meer dan 100 al-Queda terroristen werden daarbij gedood, waaronder leden van Nour-Al-Denki, een aftakking van Al-Queda.

De ironie is  dat verschillende leden van die groep eerder gesteund werden door de CIA en ontvingen zelfs wapens zoals:  TOW raketten als onderdeel van  het Obama-programma.

Een B-52 steeg vrijdag op en bombardeerde het kamp, zei het Pentagon, het was gericht op het Shaykh Sulayman trainingskamp in Idlib.  Het Pentagon zei dat het meerdere jaren in gebruik was geweest , maar was pas  onlangs een basis voor ” Al Qaeda” extremisten geworden, nadat ze met de groene bussen naar Idlib vervoerd waren en aangemerkt werden als gematigde rebellen. 14 bommen en raketten werden gebruikt in de aanval.

bron: PJmedia

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *