De haat van John McCain voor Rusland

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

John McCain the Putin hater, the Russia hater and sponsor of Abu-Bakr-Al-Bagdadi

Waarom toch die haat voor Rusland? Waarom luistert heel het Pentagon naar deze John McCain? Een man die in de Vietnam oorlog gediend heeft, er allerlei heroïsche  verhalen over vertelt, die als je de onderstaande video ziet, uit de lucht gegrepen zijn. Zijn trauma is het Vietnam trauma, de man heeft nooit hulp gehad of gezocht om zijn trauma te verwerken en reflecteert dit nu op Rusland en Poetin en hij gaat ver erg ver, maar dit kost miljoenen mensenlevens, m.n. in Syrië, waar hij niet uit kan staan, dat de Russen het Syrische leger geholpen hebben om de terroristen te verslaan. Het is allemaal een flash-back voor hem naar Vietnam, de Vietnamezen, die geholpen werden door het communistische Rusland en hijzelf afgeschoten door een Russische raket en daar gevangenschap! Ook zijn er bewijzen, dat hij wel informatie lekte naar de communisten in Vietnam (zie video).

De Republikeinse senator John McCain heeft de terroristen in Syrië bezocht. Hij is de hoogstgeplaatste Amerikaan die naar Syrië is gereisd, sinds het uitbreken van de volksopstand in maart 2011.

McCain dringt er al lange tijd op aan dat de rebellen moeten worden bewapend. Hij heeft president Obama opgeroepen om actie te ondernemen.

De senator ging vanuit Turkije de Syrische grens over en sprak een paar uur met leden van het Vrije Syrische Leger. Die zouden McCain hebben gevraagd om meer Amerikaanse steun, zoals zware wapens, een no-flyzone en luchtaanvallen op doelen van de Syrische regering en van Hezbollah-strijders.

Afbeeldingsresultaat voor John McCain Russia hater

Informatie over John McCain

John Sidney McCain III (Coco Solo (Panamakanaalzone), 29 augustus 1936) is een Amerikaans politicus van de Republikeinse Partij. Hij is de senior Senator voor Arizona sinds 1987. Hij was lid van het Huis van Afgevaardigden voor het 1e congresdistrict van Arizona van 1983 tot 1987. McCain was de presidentskandidaat van de Republikeinse partij voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2008. Hij moest het in deze verkiezingen afleggen tegen de Democratische kandidaat Barack Obama.

McCain werd vervolgens gevechtspiloot op vliegdekschepen. Tijdens de Vietnamoorlog ontsnapte hij ternauwernood aan de dood bij een zware brand op het vliegdekschip USS Forrestal (CV-59). Later in de oorlog, in 1967, werd hij tijdens zijn drieëntwintigste bombardementsvlucht over Noord-Vietnam neergeschoten door het Noord-Vietnamese leger. Hierbij raakte hij zwaargewond. Vervolgens namen de Noord-Vietnamezen hem voor ruim vijf jaar krijgsgevangen. Toen de Noord-Vietnamezen te weten kwamen dat hij de zoon van admiraal McCain was, wilden zij hem vrijlaten. De jonge McCain weigerde dit, tenzij Noord-Vietnam ook de andere krijgsgevangenen, die vóór McCain gevangen waren genomen, vrijlieten. Gedurende zijn gevangenschap werd hij gemarteld (1). Uiteindelijk werd hij dankzij de Parijse Vredesakkoorden in 1973 vrijgelaten.

https://www.youtube.com/watch?v=Vc79C9awuhc

Nu is hij een fel tegenstander van Trump, Assad en Poetin’s Rusland. Zijn trauma werkt door, jaren na de Vietnam oorlog, het gaat zover dat hij zelf ISIS gesteund en gemaakt heeft. Deze man is ziek in het hoofd en heeft toch de kans gehad om een onderdeel van de Amerikaanse regering te worden en daarmee miljoenen mensenlevens op zijn geweten heeft, als je van een nieuwe Hitler zou moeten spreken, is hij zeker een goede kandidaat!

(1) Note: het “martelen”, moet je met een korreltje zout nemen, zie  video!

Bron: Wikipedia

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *