De boodschap van: Ayatollah Sayyid Ali Khamenei aan de zesde Internationale Conferentie over de Palestijnse Intifada

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor ali khamenei on the palestinian intifada in Tehran 2017

Afgelopen dagen 21 t/m 23 februari, was ik uitgenodigd op deze conferentie en zal hier beknopt de boodschap weergeven, wat Ayatollah Khamenei wilde zeggen en ook de vele delegatie leden van parlementsleden en NGO’s (Non -Governmental-Organizations).

De strekking is eenvoudig:

Hij en het Iraanse Parlement roept de Palestijnen op, zich te verenigen, hun onderlinge verschillen ter zijde te leggen, omdat dit het Zionistische regime in de kaart speelt en nog meer land kan innemen en de totale annexatie van Palestina uit kan roepen!

Deze conferentie is de bevestiging van de 3e Intifada (opstand), die al een tijdje aan de gang is, maar tijdens deze dagen bevestigd is en een strijd zal worden voor de komende decennia.

De onderstaande landen waren aanwezig bij de conferentie, bestaande uit parlementsleden en NGO’s, hieronder een aantal landen die aanwezig waren en een speech hielden:

Parlementsleden:

Algerije, afgevaardigden voor Bahrein, Bangladesh, Bolivia, Cyprus, Chile, Cuba, Egypt, DPKR (Noord Korea), Indonesia, Ierland, Irak, India, Iran, Jordan, Kazachstan, Libanon, Mali, Madagaskar, Maleisia, Mauretania, Marokko, Nigeria, Oeganda, Oman, Pakistan, Qatar, Syria, Tanzania, Tunesia, Uzebekistan, Zuid-Afrika, Yemen, Zanibar

NGO’s en onafhankelijke journalisten, schrijvers en intellectuelen:

Bangalesh, Ierland, Nederland (www.stopdebezetting.org www.freesuriyah.eu www.palestine-prisoners.nl), Venezuela (5 delegatieleden van verschillende organisaties), Bangkok Times, anti-zionisten van de Joods orthodoxe geloofsgemeenschap (2 rabbi’s).

Verschillende afgevaardigden van religies:

Islam – Soennieten en Shia, Alawieten, Christelijke Orthodox en Katoliek, Ortodoxe Sefardische Joodse gemeenschap en onafhankelijke seculiere gemeenschappen.

Hamas, Hezbollah, Fatah, PLO, Al-Kassam brigade, Al-Quds brigade, PLFP.

Het gemeenschappelijke doel en uitkomst van de conferentie is het terugkrijgen van onrechtmatig verworven land  door de Zionisten en kolonisten. Het recht op een Palestijnse staat, het recht op terugkeer van Palestijnen in de diaspora.

De 3e intifada is hiermee uitgeroepen en kan en mag met alle middelen worden uitgevoerd, de tijde voor praten en een politiek oplossing zal altijd openstaan, maar alle pogingen zijn mislukt en dus het laatste middel wordt nu ingezet!

Lees de openingsspeech van Ayatollah Khamenei:

Message of the Supreme Leader of the Islamic Revolution Grand Ayatollah Sayyid Ali Khamenei to the Sixth International Conference in Support of the Palestinian Intifada

Bron: 6e conferentie, Teheran, Iran

IMG_20170227_111457.jpg wordt weergegeven

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *