Een boodschap aan de Nederlandse regering, groeten van jullie vrienden

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349

Zo dames en heren van de Haagse politiek, lekker lui achterover gelegen de laatste 6 jaar? Gewoon de oorlog in  Irak, Syrië,Libië, Afghanistan en de Oekraïne gesponsord? Met de pretext dat Assad een dictator is en natuurlijk Poetin ook! Hieronder een leuke boodschap van jullie bondgenoten het FSA (miljoenen steun gehad) voor de Nederlandse regering:

https://www.youtube.com/watch?v=euwMiSNRrCw

Nu hebben jullie “lieve vrienden” die jullie met geld sponsoren, het zogenaamde FSA (Free Syrian Army), wat niets anders zijn dan een zooitje terroristen hun rug naar jullie toegekeerd en roepen samen met Turkije de Jihad uit, over de Nederlandse regering, gelukkig laten ze de Nederlandse bevolking, nog buiten spel, maar wij de Nederlandse bevolking, de Syrische bevolking en te veel landen om op te noemen, zijn het slachtoffer van jullie interventie politiek, met zogenaamd missies van “onze jongens en meisjes”, om de Nederland veilig te houden was het motto. Dit argument kunnen jullie in de prullenbak gooien en de zaak omkeren en eindelijk schuld bekennen over Irak, Syrië,Libië, Afghanistan,Joegoslavië , Mali, Somalië, Jemen, Rusland, Oekraïne en nog veel meer landen, die ik niet ga noemen, dit weten jullie zelf wel. Giro 555 is wat laat op gang gekomen, maar ja ach gooi het op de honger door klimaatverandering, dat is een goede voor Groen Links, kunnen ze mooi mee aan de slag. Vooral het woord oorlog niet vermelden, want dat is de allergrootste oorzaak van de klimaatverandering in Afrika en het Midden-Oosten. Al de bommen met God weet wat erin zit. Water verontreinigd, afgesloten door jullie vriend “Erdogan” in Noord-Syrië. Jemen kapot gemaakt en het land onvruchtbaar door onze grote “olievriend” Saoedi-Arabië!

Hier is een verslag  van de mensen die er wonen of die het ongeluk gehad hebben om er geboren te worden in Saoedi-Arabië hebben :

Saoedi-Arabië is het slechtste land wat ik ooit heb bezocht, Meisjes boven de 10 moeten zich bedekken, in winkelcentra stopt de religieuze politie deze meisjes die niet goed bedekt zijn. Vrouwen zijn nog minder waard dan koeien, mogen niets. Ze onthoofden dagelijks mensen, dit land is ISIS en ISIS is overal ook in Nederland.  Buitenlandse immigranten en burgers  worden slecht behandeld. 25% van ook de “gewone” burgers leven in armoede, alleen deze “walgelijke” prinsen en koning zijn superrijk en verderfelijk!


Afbeeldingsresultaat voor saudi arabie sponsor of ISIS

Blijf maar lekker zitten in jullie “Haagse cocon” en trots zijn op wat jullie gepresteerd hebben..Economie gaat goed, maar de interventiepolitiek hapert nu en zal zoals de volgens jullie vreselijke “dictators” verkeerd uitpakken en de prijs zal betaald gaan worden. De Turken hebben Nederland al verraden, zoals ze Syrië verraden hebben. Een heilige oorlog is uitgeroepen door Turkije, maar ach zegt Rutte, zal zo’n vaart niet lopen toch, daar lachen we om. Ik niet en met mij velen niet, als we zien wat er door “vriend” Erdogan” gedaan is in Syrië. Hoe jullie grootste vriend  tekeergaat in Jemen, de VS dagelijks drones afvuurt in Irak en andere landen. Iets om trots op te zijn toch, het Nederlandse buitenlandbeleid?

Nu kunnen we weer meer geld aan defensie geven en onze “jongens en meisjes” de dienstplicht aan laten gaan, zodat ze zogenaamd op “vredesmissies” de burgers aan gort kunnen schieten met mooie nieuwe geavanceerd wapens, top toch?

Afbeeldingsresultaat voor EU buitenlandbeleid cartoon

Ga maar lekker verder taart eten met veel “verkenners” om zo een nieuw kabinet te vormen, vergeet ook gewoon de ongeveer 1 miljoen Nederlandse burgers die op de PVV gestemd hebben en zet partijen als het Forum voor Democratie maar gewoon voor gek. Het tij is aan het keren, als jullie beter beleid hadden gevoerd had deze escalatie niet hoeven te komen. Maar ja ach het was ook een leuke verkiezingsstunt toch een minister wegsturen? Heeft de VVD goed geholpen!

Bron: Youtube, FSA, Turkman

 

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *