Het Israëlisch-Saudi-Turkse oorlogs trio vallen nu Europa aan

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor wahabi terror cartoon

In het algemeen is de westerse publieke opinie gevuld met leugens over Syrië en de waarheid onder de tafel geschoven. Bashar al-Assad, president van de Syrische Arabische Republiek, 20 maart 2017, in gesprek met de Russische media!

Op 14 maart, ontving Donald Trump  de Saoedische kroonprins  Muhamad bin Salman.  Precies de dag nadat Damascus werd getroffen door twee  dodelijke aanslagen. De aanslagen gebeurde op plekken minder dan twee uur rijden, het gerechtsgebouw, precies tijdens de spitsuren en de andere aanslag in een overvol  populair restaurant in het westelijke deel van de stad.  Natuurlijk werd het in de westerse media met een kort berichtje gebracht (dat gaat wel anders als het oost-Aleppo betrof en hun gesponsorde rebellen).

Tegelijkertijd was er de derde zitting van de gesprekken in Astana, geboycot door de leiders van de gewapende facties ( de terroristen leiders) van deze zogenaamde gematigde oppositie. Turkije had volgens de tripartiete overeenkomst tussen Rusland, Iran en Turkije een deal , die had moeten leiden tot een staakt-het-vuren overeenkomst, die in werking was getreden op 29 december 2016 en unaniem door de Veiligheidsraad d.m.v. resolutie 2336 van 31 december 2016 en op 16 maart 2017 aangenomen.

 

Het samenvallen van het bezoek van Muhamad bin Salman in Washington tijdens de dodelijke explosies in Damascus, heeft de gesprekken in Astana 3 en de afwezigheid van de leiders van de militaire facties en de Russische uitspraken over buitenlandse invloeden die de crisis in Syrië niet willen oplossen is niet toevallig. 

De Saudische wrok voor het monopolisering van de gewapende groepen van de Turkse regering-Erdogan, het degraderen van Saoedi-Arabië om de rol van geldschieter te spelen, samen met Turkije, zijn niet langer aantrekkelijke bondgenoten voor de VS. Daarbij zijn de Turken en de VS het oneens  over de oorlog in Syrië en wil Turkije zich ontdoen van de Koerden,  maar heeft ook een tripartiete overeenkomst met Moskou en Teheran en wil zich daaraan houden.

Integendeel tot Riyad, die een alliantie heeft met Israël en voorheen (onder Obama) het toestaan ​​van Washington om de oorlog in het zuiden en het noorden van Syrië te verdelen, er was door de VS (onder Obama) ook de prioriteit  gegeven om de As van het Verzet en het  Arabische Syrische leger (SAA) aan te vallen.  Bij Donald Trump ligt het was gecompliceerd, deze wil Iran (deel van het as van het verzet) vermorzelen.

Na deze informatie  ging bin Salman naar Washington met een boodschap en bracht zijn geloofsbrieven van bloedige terreur aanslagen in Damascus mee en de boycot van Astana 3, waar deze terroristische oppositie groepen hun goedkeuring aan hadden gegeven  en hij zei verder dat het de prioriteit in Syrië is om het zuiden niet langer deel te laten uitmaken van de Turken. Vandaar het voorstel : om met Trump een overeenstemming te bereiken over de zogenaamde veiligheid met Rusland en niet bijzonder  geïnteresseerd te zijn in de alomvattende politieke regeling van de Syrische crisis.

Het plan dat Bin Salman aan Washington heeft voorgesteld komt hier neer op: “De oorlog in het noorden van Syrië tegen ISIS is uw zaak, de oorlog in het zuiden van Syrië tegen het het As van het verzet is de onze .”

Op 17 maart, kwam de eerste verklaring van het opperbevel van de strijdkrachten van het Syrische leger, het offensief  werd voortgezet tegen ISIS in het oosten en daaruit volgde de bevrijding van Palmyra.

Het trio kwam in de problemen en daarom stuurde Israël: “Vier Israëlische oorlogsvliegtuigen, die kwamen in het Syrische luchtruim rond 02:40 in al-Buraj, vanaf Libanees grondgebied en hadden het gemunt op het Syrische Arabische leger  in Palmyra, ten westen van Homs.

Echter pakte het anders uit een vliegtuig werd neergehaald door het Syrische leger en en een tweede vliegtuig beschadigd, waardoor de anderen vliegtuigen terugkeerde en vluchtten. Een dergelijke flagrante agressie van de zionistische vijand is gericht op het ondersteunen van de terroristische bendes van ISIS. Het opperbevel van het Syrische leger was vastbesloten om elke zionistische tegenaanval op haar  grondgebied van de Syrische Arabische Republiek te vermorzelen en reageerde  met alle mogelijke middelen.

De Israëlische regering ontkende het, maar de reactie van  minister Avigdor Lieberman van Defensie, twee dagen later, lieten het tegenovergestelde zien. De zaak werd breed uitgemeten in de media, echter, met nadruk op  de massale aanvallen van de verschillende facties, ondergeschikt aan Jabhat al-Nusra (aka Fatah al-Sham / Tahrir al-Sham]. Op 19 maart, stopte het Syrische Arabische  Leger deze terroristen en  honderden terroristen in de omgeving van  Jubar, Qabun en Duma gaven zich over of werden dodelijk verslagen!

In de afgelopen zes jaar, waren de Turken het meest aanwezig in de coalitie tegen Syrië, maar het kaartenhuis stort in en eindelijk wordt onthuld, wat de echte oorlog is, het ware gezicht van de opdrachtgevers. In feite zijn de bondgenoten van de VS, die de Middellandse Zee vloot hadden teruggetrokken om een ​​oorlog te voorkomen, zonder te weten hoe het af te maken (in verwijzing naar de beroemde nacht van 30 augustus 2013), wedergeboren en escaleert en veroorzaakt uiteindelijk oorlog is Europa.

Dus, wordt deze oorlog eigenlijk geleid door Europa’s  Israëlische en Saoedische -bondgenoten, evenals de Turkse bondgenoot dat alle snaren bespeelt en nu Europa in de afgrond zal brengen.  Zodat het Israëlisch-Saudi-Turkse trio haar eigen voordelen eruit kan halen. Je ziet het gebeuren, de agressieve taal van Turkije (onze NATO bondgenoot) de andere 2 bondgenoten zullen snel volgen in deze retoriek!

Het Israëlisch-Saudi-Turkse trio dat al-Qaida in Syrië (ISIS en Jabhat al-Nusra) heeft geïnfiltreerd in Syrië , heeft ingezet op alle fronten en financiën, gemaskeerd door de zogenaamde Syrische oppositie. Dit, wetende dat de al-Qaida- politiek niet haalbaar is en dat de terroristische organisatie niet gaat overwinnen, richten zij nu hun peilers op Europa.

Een van de indicatoren in deze laatste wanhoop van de oorlog is de directe betrokkenheid van de “grote spelers”; aangezien de maskers zijn gevallen, is er geen ruimte meer voor fouten en geen kans om te wedden op kleinere spelers en is er een  enorme omvang van  problemen ontstaan. In feite, is al-Qaida actief, openlijk zonder zich te verschuilen achter een vermeende oppositie; Jabhat al-Nusra die officieel aanspraak maakt op de aanval op Dara, al-Qabun, Jubar en Damascus en dat Israël zo openlijk luchtsteun biedt om zo luchtaanvallen op Syrische leger posities en de Arabische bondgenoten in Palmyra uit te voeren onder valse  voorwendselen  zogenaamd een konvooi van Hezbollah te vernietigen.

In feite werden de Israëlische maatregelen getroffen om te voorkomen dat het Syrische Arabische leger de zuidelijke oever van de Eufraat in nam, terwijl de noordelijke helft wordt bezet door ISIS, die probeert om de andere helft binnen te vallen, het verslaan van de Koerden en het Syrische leger in Hasaqah en Dayr al-Zur.

Het is duidelijk dat het doel van de Israëliërs is om het Arabische Syrische leger te vernietigen, deze veroverde immers gebieden rond de Eufraat, zodat de gewapende oppositiegroepen , die zijn opgeleid voor dit doel ,de zuidelijke oever van de rivier te bereiken en te veroveren na het oversteken van de Jordaanse en Iraakse grens; deze groepen, die al door de Amerikanen gebruikt zijn in de veldslagen van al-Tanaf, bij de Syrisch-Iraakse grens, zijn mislukt.

Er werd verwacht dat, door de Syrische woestijn over te steken, naar de Eufraat, zij de Koerden bij Hasaqah konden bereiken, toen de VS daar de opdracht voor gaf. Zo hoopte ze de weg naar Dayr al-Zur en het Syrische Arabische leger af te snijden en daarmee de macht te geven aan de gewapende groepen onder leiding van de VS en Israël. De driehoek brak tussen Tadaf (stad in het noorden van Syrië, ten zuiden van al Bab, bevrijd 26 februari 2017), Palmyra en Dayr al-Zur.

Voorlopig een nederlaag voor Israël, Turkije en de Saoedische bondgenoten. Een nieuwe strategie zal bedacht moeten worden. Een deel van deze strategie is het opschroeven van terreur in Europa (terreuraanslagen) en de retoriek van de Turken, die allerlei dreigementen aan Europa geven. Erdogan is tenslotte de Sultan van de driehoek en daarmee de hoofdsponsor van de radicale Islam samen met de Wahabi Saoedische bondgenoten, gekleurd met een Zionistisch tintje en het drietal is goed voor jaren oorlog! Immers is het Wahabisme in Europa sterk aanwezig en zal zich versterken door de komst van vele “zogenaamde” vluchtelingen”. Dit zal het front verplaatsen van het Midden-Oosten naar Europa.

Bron: vietatoparlare.it/bin-salman-netanyahu-guidano-jabhat-al-nusra

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *