Erdogan en zijn referendum

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor erdogan de sultan

Erdogan, wat valt er nog van te zeggen? De man lijkt doorgedraaid en gevaarlijk! Is dat zo? Is het geen retoriek, waar we in het westen niet aan gewend zijn?

Feit is dat hij klem zit tussen NATO, EU en Rusland en zijn ideaal om het echte “Osmanitische ” Kalifaat te stichten (bekend is dat hij een aanhanger van de Moslimbroeders is).

Zoals ik al eerder schreef, is Erdogan, zijn familie en zijn regering direct verantwoordelijk voor het smokkelen van IS olie en het doorlaten van jihadisten, maar dit was in opdracht van de EU en NATO, die hebben oliebelangen en zoals we allemaal weten werd de olie via Turkije gesmokkeld! Maar Erdogan is verraden door zijn NATO partners en door de VS, Donald Trump is nu aan de macht en het spel wordt anders gespeeld.

Waarom denk je dat de regeringen in de EU er alles aan willen doen om deze “vieze” oliesmokkel buiten het daglicht te houden? Het zou toch erg zijn als blijkt dat de EU en de voormalige president Obama en zijn regering eigenlijk geen tegenstanders waren van IS, maar heb juist geld en wapens gegeven hebben? Het kaartenhuis over IS stort ineen en dat gebeurt ook. Krampachtig worden er aanslagen in gefabriceerd, met lone-wolfs, het scenario wordt steeds ongeloofwaardiger.

James Shea, plaatsvervangend adjunct-secretaris de NAVO onthulde tijdens een bijeenkomst in Londen, nieuwe bedreigingen aan de NAVO – hij  gaf  een toespraak in een privé-club in Londen over de Islamitische Staat / Daesh. Shea, zoals velen zich zullen herinneren, maakte  naam als woordvoerder van de NAVO tijdens de NAVO-oorlog tegen Joegoslavië in 1999. Na zijn  speech volgde er een debat met een – voor redenen – onbekende  bron – die zei: 
Volgens de Saoedische inlichtingendienst, werd Daesh uitgevonden door de Amerikaanse regering – in Camp Bucca, precies wat wij altijd dachten en wisten!
Terugkomend op Erdogan:
Zijn nieuwste dreiging aan de EU:
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft plannen om een ​​“Brexit-achtige” referendum te houden over de vraag of Ankara door moet gaan met het proces om de Europese Unie toe te treden, te midden van gespannen relaties met zijn westerse partners, heeft hij vandaag bekend gemaakt.

 Erdogan zegt verder  betrekkingen met het ‘fascistische en wrede’ Europa gaat  beoordelen  na het  april referendum
 

Een nieuwe stemming over de EU toetreding is in de planning na 16 april, wanneer het grondwettelijk referendum is gehouden, zodat Erdogan  nieuwe bevoegdheden krijgt en de “alleenheerser” van het Turkse Kalifaat wordt, kondigde de Turkse president kondigde aan. 

Sprekend op een Turks-Britse forum in Turkije, zei Erdogan  dat Ankara haar banden zou herzien met het EU/NATO blok, net als het Verenigd Koninkrijk deed.

Hij heeft ook een rally in Zwitserland fel bekritiseerd van afgelopen zaterdag waar honderden pro-Koerdische supporters zich verzamelde bij het Zwitserse parlement, zij  droegen  anti-Erdogan banners. De Turkse president waarschuwde dat Europa’s “slechte manieren” zijn geduld aan het testen waren.

“Het moet bekend zijn dat er een grens is aan het [Turkije’s] geduld met de houding dat de Europese landen laten zien ” zei Erdogan”.

We zullen de ontwikkelingen zien in April!
Bron: RT, Anadalou neuws

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *