Trump, Frankrijk, Syrië en de “elite” – Nep nieuws

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

Als je naar de politiek en de verkiezingen in diverse landen kijkt, deze dagen, moet het je opvallen dat veel een vooropgezet spel is. Dat was het altijd al, maar nu wordt het wel erg doorzichtig, vooral de media is bevooroordeeld!

Over de situatie in Frankrijk wordt door de reguliere media, weinig gezegd, alleen wie er aan de winnende hand is, de zogenaamde tegen demonstraties tegen Marie le Pen. Niets laten ze zien over de grote rellen die plaatsvinden (al maanden). De stad is een “klein oorlogsgebied” geworden”, Parijs eens de stad van de liefde is opgegeven door de “deep state – schaduw regering – elite” en het geeft een beeld weer van geweld, false flags en verkiezingsmanipulatie, ik zou zeggen een negatief reisadvies!




Europa is kapot gemaakt door deze schaduwregering, moslims worden tegen de inheemse bevolking opgezet, massa emigratie gepromoot, met criminele elementen. Recht tegen links, als je een patriot bent, dan ben je voor links een “neo-nazi”. Dit is sinds 2015 in een verergerde modus aan de gang in heel west Europa, zo gaat Europa ten onder aan geweld, 70 jaar was er “zogenaamde” rust, nu is het voorbij en moeten we weer op de barricade voor onze kinderen.

Afbeeldingsresultaat voor onrust in europa cartoon

De politiek is totaal onbetrouwbaar en niet geloofwaardig, als zouden er nog mensen zitten met een “goede” inborst, kunnen ze niet veel doen, verstrik in wetten, EU en de “deep state”, banken en bedrijfsleven, zijn het ook poppetjes, waar de “gewone” bevolking geen boodschap aan heeft.

Poppetjes als Macron, Jesse Klaver, een partijcoup bij de AFD, het demoniseren van Wilders, worden gebruikt om volk en vijand de mond te snoeren. False flags worden gebruikt om de bevolking angst aan te jagen. ISIS, gemaakt door de VS en haar westerse bondgenoten, worden te pas en te onpas gebruikt voor angst en geweld.

Het Midden-Oosten door deze elite kapot gemaakt, Rusland gedemoniseerd tot een “Hitler-staat”. The VS geïnfiltreerd door ” de deep state”. Met een onberekenbare Trump, die goed voor het volk leek, maar nu ook ingepakt door de Joodse Lobby en op oorlogspad, of op het pad van de verwarring en machteloosheid? Weleens de serie “Homeland” gezien? Een soort spiegel van wat er zich afspeelt in de VS en nu langzaam maar zeker naar Europa toe komt! Eigenlijk is het al begonnen en zitten we er midden in!

Het volk zal niet meer winnen in Europa, de elite is machtig en zal er alles aan doen hun macht te houden, met alle middelen die zij hebben. De EU moet gered worden en rechtse partijen moeten uitgeschakeld worden.

De bevolking wordt “monddood” gemaakt, met nep-nieuws, als je naar het journaal kijkt, kunnen we rustig zeggen dat 60% leugens zijn. De situatie in Syrië, Irak, Rusland, Frankrijk. Nederland geeft een totaal verkeerd beeld en het nieuws wordt klakkeloos gedicteerd en overgenomen door de “mainstream” media.

Het is toch van de zotte dat bijvoorbeeld een Nederlandse Krant als de Telegraaf (meest slechte krant, maar wel de oudste) overgenomen is door België, misschien krijgen we wel verslag van de Belgische variant van “koningdag”. Enfin, er zullen altijd mensen zijn die de waarheid proberen boven tafel te halen en dit door te geven, dat is de belangrijkste taak van de journalistiek, helaas naar de achtergrond gedreven door macht en mediakartels!

Bron: RT, YouTube

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *