De Syrische “Holocaust “Hoax” – crematoria in de woestijn

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor de syrische holohoax cartoon

De nieuwe “holocaust hoax” is gefabriceerd, gisteren kwam via de VS en het Nederlandse journaal, de leugen van de dag binnen:

Syrische Crematorium verbrandt dagelijks gevangen, massamoorden in Sednaya gevangenis.

De Verenigde Staten beschuldigden de Syrische regering afgelopen maandag dat ze een crematorium gebruiken om massamoorden te verbergen in de Sednaya gevangenis waar duizenden worden geslacht.

De bewering, gebaseerd op onlangs gedeclassificeerde satellietfoto’s van de gevangenis (totale onzin), heeft de beschuldigingen die de Verenigde Staten aan president Bashar al-Assad  geven, aanzienlijk uitgebreid. Een parallel met Nazi-Duitsland. De nieuwe “Syrische Holocaust Hoax” is geboren, ja je moet tenslotte een manier vinden, als al het andere niet meer werkt om iemand te beschuldigen en dan denken ze nog dat Assad voor het ICC (International Criminal Court – den Haag – Nederland) gaat, het Afrikaanse en 3e wereldland ICC, want Israël zou tenslotte na haar massaslachtingen ook daar moeten verschijnen, Blair, Bush, Rutte, Nethanyahu, Merkel, Clinton, allemaal indirect schuldig aan of het opdracht geven van massaslachtingen in: Libië, Mali, Irak, Afghanistan, Syrië, Oekraïne, voormalig Joegoslavië etc etc…

“De poging om massamoorden in het Assad-crematorium te dekken, doet denken aan de ergste misdrijven van de 20ste eeuw tegen de mensheid de vergassing van de Joden,” zei Nikki R. Haley, de Amerikaanse ambassadeur van de Verenigde Naties.

De satelliet foto uit 2015, als bewijs opgevoerd! En natuurlijk met medewerking van Amnesty, die idiote lijsten naar buiten brengt, propaganda is het niets meer en niets minder!

Gestoord? Ja volkomen, gestaafd op o,o% bewijs. Belletjes gaan rinkelen, weten we het nog? Ceasar, de spion, die Sadam Hussein (voormalig vermoorde leiden van Irak) ervan beschuldigde massa vernietiging wapens te hebben en daarom in 2003 de oorlog en slachting tegen de Irakese bevolking zijn begonnen!

Je kunt er veel over schrijven, woorden aan vuil maken. Maar volgens mij is de regering Trump, een schizofrene regering, met lui die niet weten wat ze zeggen of doen, maar dat is juist het gevaarlijke aan deze beweringen, we weten niet wat ze gaan doen. Ze kunnen (Trump) zomaar besluiten om op de knoppen te drukken en boem boem, massaslachting in het Midden-Oosten, Noord-Korea of ieder ander land dat ze verdenken van iets!

Bron: https://mobile.nytimes.com/2017/05/15/world/middleeast/syria-assad-prison-crematory.html?referer=http://m.facebook.com/

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *