Duitsland verhuisd “Airbase” naar Jordanië en waarom zijn alle defensie ministers van de EU vrouwen?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Duitsland wil haar “airforce” terughalen van luchtbasis: Incirlik, Turkije, i.v.m. het blokkeren van Turkije, omdat Duits militair personeel de basis in Turkije niet kan komen inspecteren, Erdogan weigert, zo gaat het verhaal! Merkel heeft 8 nieuwe locaties op het oog, maar de meest favoriete is Jordanië.

Berlin drafts 8 locations for airbase after Turkey bars German lawmakers from visiting Incirlik

Foto: AFP – Incirlik Airbase

Vanuit Jordanië, zouden er dan “zogenaamde” missies gevlogen worden om IS te vernietigen, een lachertje natuurlijk, het is allang bewezen, dat het “loze” vluchten zijn en veel bommen in de woestijn werden gedropt! Turkije doet niet meer mee met Europa en de EU, zij verdrijven alleen de Koerden, maar hebben altijd, sinds de door het westen gefabriceerde oorlog, een deal met de VS en EU gehad, om IS te ondersteunen en de olie naar het westen door te laten, dat was immers deel van het plan!

Waarom zijn alle EU (noord-en-west-Europa) vrouwen?

Alweer een nieuwe vrouwelijke minister van defensie in Frankrijk dit keer, onder de Macron pro- EU” regering.

Volgens Wikipedia zijn er in de volgende landen vrouwen als minister van defensie:

Nederland, Albanie, Kroatie, Spanje, Italie, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Spanje (was), Duitsland, Frankrijk, alleen Oostenrijk loopt uit de pas!

Female defence ministers

v.l.n.r. Noorwegen, Zweden, Nederland en Duitsland.

Zogenaamd om zich tegen het establishment af te zetten, maar dat vertegenwoordigen ze zelf en dan is het idioot om juist vrouwen in deze positie te laten zitten: Oorlog, geweld, wapens, imperialisme. Het is leuk natuurlijk om de bevolking zand in de ogen te strooien en te zeggen: kijk wij zijn geëmancipeerd en hebben deze “old-boys” baan, slaat echt nergens op. Echte emancipatie is de boel veranderen en zorgen dat deze “old-boys” geen oorlog meer gaan voeren, het wapentuig inperken.

Zoals de hele EU doet, zand in de ogen strooien van de bevolking en de prioriteiten geven aan verkeerde dingen, die het leven van de burger niet beter, maar slechter maakt en het zal alleen maar slechter worden:

Migratie, een Islam-overheersende cultuur in Europa, uitstervend “blank-ras”, multiculti, oorlog overal, het Midden-Oosten wordt onleefbaar, een groot-Israël en een leeglopend Afrika, gevolg: Armoede en de wereldbevolking reduceren. De “robot” revolutie komt er tenslotte ook nog aan!

bron; Wikipedia

 

Loading

Posted in EU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *