De Witte Helmen vallen door de mand!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Syria’s White Helmets suspend members caught on camera during rebel execution

Foto: AFP (RT) Witte helmen slepen met een lichaam in Jasim, Da’ ara – Syrië.

Eindelijk,  zijn ze ontmaskerd, de “hulporganisatie” de witte helmen, die ettelijke miljoenen van de Nederlandse regering kregen en dus ook indirect van ons, de Nederlandse burgers.

Ze zijn terroristen, van het ergste soort, gelieerd aan Al-Queda, een groep die op de “terroristen” lijst staat.

De witte helmen in Syrië hebben verschillende leden van hun reddingsploeg geschorst nadat er sprake was van vreselijke beelden, waarbij zij aan het slepen waren met lichamen in de stad Jasim, op de opgedoken beelden is te zien hoe  de witte helmen zich van een lichaam ontdoen.

Grafische beelden die  woensdag werden vrijgegeven, tonen bloed sporen op het hoofd van een executie slachtoffer. Nadat de man, gefilmd op camera, is doodgeschoten – voor een grote menigte in de stad Jasim in Daraa, zuid-Syrië, zien we vrijwilligers van de witte helmen  het lichaam verwijderen, meldde (Al Masdar News).

Beelden van de executie:

We zien de Witte Helmen in actie, om het lichaam weg te halen!

De witte helmen opereren alleen in gebieden die door het Al-Nusra Front en Islamic State [IS, voorheen ISIS / ISIL]  bezet zijn, zij hebben een openlijk relatie en zijn onderdeel  van deze groepen, geven hen informatie en financiële hulp.

Ook het westen de EU en de VS steunen hen, dit is het walgelijkste aan het verhaal. Ze waren zelfs in Nederland, waar demissionair-minister Koenders van Buitenlandse zaken hen prees en geld beloofde. Terroristen nota bene!

Nikki Haley met de “Al-Queda-Chief” in het Witte Huis

Concluderend

Het westen is in “bed” met terroristen en blijven deze gefabriceerde leugens volhouden, net als in de Irak oorlog.. Het ICC is de juiste plek voor de regeringsleiders en hun parliament die deze terroristen steunen en zo honderdduizenden slachtoffers in Syrië en Irak op hun geweten hebben

Bron: Anoniem, RT, AMN, AFP.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *