Hoe het “Soros” netwerk werkt een “Color revolutie” in de maak voor Hongarije – blog Zoltán Kovács staatssecretaris Hongarije

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

 

Volgens de Hongaarse premier is er  slechts een  belangrijk element  in het Hongaarse publieke leven dat niet transparant is, ‘zei premier Orbán in het vrijdagavond-radio interview’ en dat is het Soros Mafia-netwerk en zijn organisaties die niet als burgerorganisaties kunnen worden beschouwd, maar agenten die werken voor het Nastreven van George Soros ‘doelen. ”

De premier reageerde hiermee op opmerkingen die deze week door George Soros werden gepubliceerd, waarin de valutaspekulant beweerde dat PM Orbán een “maffia staat” had opgericht.

Soros’s opmerkingen zijn van een man die zelf transparantie heeft vermeden terwijl hij illegale migratie  naar Europa bevorderde en in sommige gevallen steun gaf aan Hongaarse oppositiegroepen. Soros en zijn netwerk worden vaak afgebeeld als de welwillende filantroop, een open samenlevingsagenda van open grenzen en immigratie die zogenaamd samenwerkt  met groepen om democratisch gekozen regeringen te vernietigen door zogenaamde “Color revoluties”.

Afbeeldingsresultaat voor soros netwerk cartoon


Vorige maand heeft een groep linkse leden van het Europees Parlement een resolutie ingediend om de artikel 7-procedures in te zetten  tegen de regering van Hongarije. Het was niet onverwacht. Zoals eerder  beschreven, verwacht Hongarije nu een politiek offensief, een jaar na de Hongaarse parlementsverkiezingen.

De resolutie zelf en de feitelijk onjuiste claims, bevat enkele nieuwe punten. De resolutie van het EP zou Hongarije dwingen om de zuidelijke grenzen van Europa te verdedigen en zo de onbeheerde instroom van migranten te bevorden. Een terugkeer naar 2015 toen de grens onbeschermd was ener  honderden duizenden ongeregistreerde migranten illegaal naar Europa zijn gekomen. Het is moeilijk te begrijpen hoe dat in het belang van Europa zou moeten zijn, maar het is in lijn met de open maatschappelijke agenda van George Soros.

Daarom hebben velen, waaronder de minister van Buitenlandse Zaken van Hongarije, dit laatste verslag van het Europees Parlement het “Soros-rapport” genoemd.

Soros is de afgelopen jaren regelmatig op bezoek geweest bij de Europese instellingen in Brussel. Afgelopen woensdag had deze privé-burger vergaderingen met drie Europese commissarissen: – Christos Stylianides, verantwoordelijk voor humanitaire hulp en crisisbeheersing; Pierre Moscovici, verantwoordelijk voor Economische en Financiële Zaken; En Dimitris Avramopoulos, die verantwoordelijk is voor, migratie, binnenlandse Zaken en Burgerschap. Tot op heden hebben we geen substantiële informatie gekregen over wat ze besproken hebben.

Vorig jaar schreef Soros artikelen die suggereren dat de EU jaarlijks 4,5 miljoen (!) Migranten op moet nemen en de integratiekosten voor deze mensen gedekt moet worden door de bestaande wetgeving en het nemen van leningen via zijn organisaties. Twee weken voor de stemming over  artikel 7 werd de valuta speculator hartelijk ontvangen in Brussel en ontmoette ook andere EU-leiders.  Naar buiten met het publiek en zogenaamde regeringen die dwars liggen wordt niet gecommuniceerd!


Afbeeldingsresultaat voor open migratie volgens soros


Als u zich afvraagt waarom deze privé-burger dergelijke privileges bij de EU-leiders heeft, dan ben je niet de enige. De invloed van Soros in Brussel is ruim onder de aandacht van de media maar over het wereldwijde belangennetwerk van de miljardair wordt niets prijs gegeven. De details zijn hoogst interessant.

Vergelijk bijvoorbeeld de lijst met namen van de leden van het EP die de artikel 7 “motie” tegen Hongarije hebben opgezet op de “lekkende” lijst, ze zijn  bondgenoten van Soros in het Europees Parlement  en dus niet verrassend dat ze veel gemeen hebben.

In een gelekte e-mail van het European Policy Institute van de “Open Society”, een raadgevend bedrijf,  met “betrouwbare bondgenoten” in het Europees Parlement. Zullen tussen 2014-2019 , volgens het insiderdocument, waarschijnlijk de aanbevelingen van de Open Soros Society in de wet van het EP  zullen worden vastgelegd.

Een handige, gedetailleerde gids (177 pagina’s) voor de Europese lobbyisten van de Open Society Foundations in Europa, geeft aan dat het bondgenootschap “over 11 commissies en 26 delegaties bestaat, evenals de hoogste beslissingsorganen van het Europees Parlement: er zijn dus 226 MEPs (Euro Parlementariërs) die na gewezen of bewezenis, de bondgenoten van de Open Society- zijn.

Geen verrassing dat het veel overlappingen heeft met de initiatiefnemers van het “Soros-rapport” tegen Hongarije heeft, twee weken na het bezoek van de miljonair’s  aan Brussel aanvaardt is. Tweeëntwintig van de 37 namen zijn te vinden in de lijst van “betrouwbare bondgenoten”, een bijna 60 procent overlapping.

Péter Niedermüller, Birgit Sippel, Sophie in ’t Veld, Guy Verhofstadt, Louis Michel, Marie-Christine Vergiat, Cornelia Ernst, Gabriele Zimmer, Dimitrios Papadimoulis, Martina Anderson, Malin Björk, Barbara Spinelli, Sabine Lösing, Helmut Scholz, Younous Omarjee, Lola Sánchez Caldentey, Judith Sargentini, Ska Keller, Ulrike Lunacek, Eva Joly, Josep-Maria Terricabras en Sven Giegold worden allemaal beschouwd als betrouwbare bondgenoten van Soros. De correlatie is sterk en overtuigend.

Wat het verslag van het Europees Parlement betreft “over de situatie in Hongarije”:  is er maar één instelling met de wettelijke autoriteit om een ​​wet van de lidstaten uit te voeren. Dat is de Europese Commissie.

Maar één ding moet duidelijk zijn. Hongarije zal onder geen beding voorrang geven aan de waanzinnige “open society” ideeën van een miljardair die een privé-burger is,  voor de belangen van de Europese burgers. De regering van premier Orbán is verantwoordelijk voor de Hongaren, en Hongarije heeft duidelijk gemaakt dat zij ten alle tijden verzet plegen tegen onbeheerde en illegale migratie.

Bron: http://abouthungary.hu/blog/the-machinations-of-the-soros-mafia-network/

Zoltán Kovács

Zoltán Kovács (politician,)
Historicus
Ambt: Secretary of State for Public Diplomacy and Relations of Hungary sinds 2010

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *