Europa verandert, actie moet ondernomen worden

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

 

 

 

Europa is aan het veranderen en wel in een rap tempo. De politiek in vele landen lijkt lam geslagen, niet wetend of niet willend wat te doen!

Vandaag kwam het bericht dat er nu 10 miljoen mensen van buitenlandse afkomst zijn in Duitsland, meerderheid Irak, Syrië en Afghanistan. Gemiddeld krijgen zij 5 kinderen per gezin, tegenover de gemiddelde Duitser 1.5 kind.

Alsof dit niet genoeg is, zijn er alleen al in de laatste 48 uur 12.000 migranten aangekomen in Italië en Griekenland, een tsunami die niet afneemt. Over 5 jaar zijn de Europeanen in de minderheid en dat is precies wat de “elite”, of “schaduwregering” in gedachten heeft. Of lees Albert Pike er op na en je de plannen komen precies uit!

https://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/sonjavandenende/actueel/2015/11/de-vluchtelingencrisis-alles-vooraf-gepland

sonjavandenende
De vluchtelingencrisis alles vooraf gepland!

Je leest het elke dag om je heen , in de reguliere media, duizenden vluchtelingen zullen Europa, zo ook Nederland overspoelen, vandaag nog, de E.U. verwacht 3 Miljoen extra in 2016!
Heeft iemand zich weleens afgevraagd, waarom er toch zoveel vluchtelingen komen opeens!! We horen allen de officiële versie van de politiek en de media. Maar niemand legt uit hoe het komt, of hoe het op te lossen!!
Het begon met Irak, eigenlijk Afghanistan, Eritrea (waar de meeste Nederlanders niet van gehoord hebben) en nu dan Syrië.

De oorlogen in bovengenoemde, zijn vooraf gepland, jazeker, aangekondigd door George W. Bush, de “Axis of Evil ” speech 29 Januari 2002 , vergeet dit niet…En inderdaad het plan loopt voorspoedig, totdat onverwachts Rusland in grijpt en Amerika voor gek zet in Syrië. Rusland het land dat allang gedemoniseerd wordt door m.n. Nederland, door de MH-17, waar het bewijs nog niet voor gevonden is!Maar terugkomend op de vluchtelingen…Eerst zaten ze in kampen rondom Syrië, Turkije, Jordanië en Libanon..Turkije heeft nu op een dealtje gegooid met Europa, met de EU en krijgt 3 miljard voor het vluchtelingenprobleem..Echter is Turkije al maanden zo niet een jaar lang al bezig de vluchtelingenkampen te ontruimen, d.m.v. de zogenaamde gematigde rebellen (die overigens nooit bestaan hebben, vanaf het begin was er geweld van hun kant op de Syrische bevolking en soldaten).

Strategische georganiseerde migratie, wapen van terreur:
Na het lezen van de titel, kun je denken dat het niet beschrijft waarmee Europa onlangs is geconfronteerd: de honderdduizenden vluchtelingen, zowel slachtoffers van de ontberingen van burgeroorlogen en opportunisten, de invasie van de Balkan over land en over zee en vervolgens verder over weg , proberend om rijkere landen als Duitsland, Frankrijk en Scandinavië bereiken met alle mogelijke middelen.

Concluderend: Het is een vooropgezet plan, ontwikkeld in de VS, om Europa zwak te maken, dit gebeurd op alle fronten: de vluchtelingen, het volkswagenschandaal, voor het schandaal had Duitsland één van de sterkste economie van Europa, Volkswagen de meest verkochte auto en daar moest de VS natuurlijk een stokje voor steken. Nu keldert de welvaart naar een dieptepunt, het bijna failliete Volkswagen concern, met als gevolg werkeloosheid, tel daarbij op de stroom vluchtelingen!!

Europeanen moeten nu wakker worden en deze waanzin bestrijden!

Geschreven in 2015.

Gerelateerde afbeelding

Albert Pike, zou volgens overleveringen en bewijs van brieven, 3 wereldoorlogen gepland heeft lees het volgende:

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_masonsknightstemplar15.htm

Afbeeldingsresultaat voor albert pike freemason cartoon

Misschien vindt je het allemaal abracadabra, maar als je de huidige situatie ziet, is het zo gek nog niet!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *