The MH-17 Soap serie gaat verder..

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

The reconstructed wreckage of Malaysia Airlines Flight MH17 is put on display during a press conference. Picture: AP Photo/Peter Dejong, File

Het “nepnieuws” over de MH-17 gaat verder. Eerst komt er in het nieuws dat Nederland de zogenaamde “daders” in Nederland gaat berechten, omdat er toch een rechtzaak moet komen, volgens de Nederlandse regering. Belachelijk, alsof Rusland de “zogenaamde” daders uit gaat leveren?

Een ieder die een beetje het verhaal gevolgd heeft, weet dat er niets bewezen is, wie het uiteindelijk gedaan heeft! Punt 2, ligt volgens mijn opinie de schuld, als het al een ongeluk was, direct bij de luchtvaartmaatschappij n.l. Malesian Airlines, die nooit haar passagiers in gevaar had mogen brengen, door direct over oorlogsgebied te vliegen en die een alternatieve route had moeten nemen.

Verder gaan er allerlei geruchten dat er “gevechtsvliegtuigen” naast de MH-17 zijn gezien, voordat hij afgeschoten werd. Ook zijn er sporen van kogelinslagen bij de cockpitdeur en vleugels gevonden, wat angstvallig door de Nederlandse overheid achterwege gelaten is. Complotdenkers zouden kunnen suggereren dat het een “vooropgezet” plan was!

Er is allerlei “nepnieuws te vinden in Nederlandse en buitenlandse pers (de reguliere media, die al lang geleden is opgehouden om de waarheid en waarheidsvindingen te publiceren, zij zijn immers een verlengstuk van de politiek en de “schaduwregering”).

Deze vond ik zelf heel opmerkelijk voor “nepnieuws”:

MH17-getuigen worden langzaam ‘door Rusland’ geliquideerd ‘, aldus Oekraïense onderzoekers (bron: http://www.news.com.au/travel/travel-updates/mh17-witnesses-are-slowly-being-liquidated-by-russia-ukranian-investigators-claim/news-story/8676194b6294b377e7786409eb94e278)

RUSLAND  “liquideert” alle  belangrijke getuigen van het MH17 wordt  beweerd door de regering van Oekraïne.

Kolonel Vasily Geranin, omschreven als een “sleutelgetuige”, werd vorige maand in het geheim in bewaring genomen door de veiligheidsdienst (nu niet meer zo geheim dus) van Vladimir Putin, volgens een vrijwillige Oekraïense groep die de crash probeert te reconstrueren.

De bewering kwam vlak voor het 3e gedenk jaar van  2014-tragische ongeluk, die 298 mensen het leven kostte en als een tribunaal zal worden opgericht zal dit zeker worden onderzocht meldt The Sun.

Lees meer en andere “nepniews” onzin verhalen in de o zo gerenommeerde kranten van het westen:

http://www.news.com.au/travel/travel-updates/mh17-witnesses-are-slowly-being-liquidated-by-russia-ukranian-investigators-claim/news-story/8676194b6294b377e7786409eb94e278

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *