Rusland moet dood – de “schaduwregering”heeft gesproken!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Oorlog! De totale oorlog is uitgeroepen door de “schaduwregering”, en niets kan de pitbulls stoppen om  Trump, Putin en Rusland kapot te maken, behalve de totale nederlaag van degenen in de VS die de aanvallen inzetten, het congres en deze hebben voor sancties tegen Rusland gestemd. Europa zegt iets hier tegen te gaan doen. Kunnen zij dat ook? Ik vrees van niet, zij, de hele EU vallen ook onder de “schaduw regering” en zij zullen moeten luisteren!

De ” shaduw regering” wil kosten wat het kost de totale macht behouden . Elke poging om hen te doorbreken wordt beantwoord met sancties en oorlog!

Voorbij zijn de “nadagen”van de Koude Oorlogsdagen, toen er pogingen ondernomen werden om Rusland te “democratiseren”, wat natuurlijk “kapitaliseren” is, het lukte onder Jeltsin en de oliegarchen. Maar Poetin maakte er in 2007 een eind aan ( de beroemde Muenchen rede). Sinds deze tijd hoor je alleen maar dat Poetin de “grootse” vijand is die er rondloopt. Hetzelfde geldt voor Assad, Sadam Hoessein  en Khadaffi. Ze hebben iets gemeenschappelijk, ze wilden de olie niet voor een habbekrats verkopen, geen IMF toelaten, geen kapitalisme en geen overheersing, maar hun eigen soevereiniteit behouden, daarom worden ze stuk voor stuk gestraft.  De “schaduw regering” wil immers de totale macht en daarom zijn deze landen inclusief Venezuela en Jemen onze grootste vijanden.

Poetin is, volgens de Amerikaanse mainstream media, het equivalent van de antichrist, het beest, of het hoofd van de oligarchische maffia die de wereld komt regeren om haar te vernietigen!!

En Donald Trump moet samen met Poetin aan het  kruis worden opgehangen.

Bron: The Ugly Thruth Snip and Snap it

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *