De “schaduwregering”wil oorlog met Iran, Rusland en ïmpeachment”van Trump

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor schaduwregering cartoon

De schaduwregering heeft president Trump nu voor het “blok” gezet, om de voorgestelde nieuwe wet (bill) aan te nemen, deze nieuwe wet wil meer sancties tegen Rusand, maar ook tegen Iran en noord-Korea. Hij is aangenomen in de senaat (een soort 2e kamer), met 98 voor en 2% tegen!

De sancties zijn gericht op de  ontwikkeling van de Russische gas- en pijpleidingen naar o.a. Europa.

Senator Ben Cardin (D-Maryland),  lid van de buitenlandse betrekkingen commissie, opende donderdagavond donderdagavond.

De voorzitter van de commissie, Senator Bob Corker (R-Tennessee), riep de doodzieke  Senator John McCain (R) op te komen naar het “congres”, die het  proces  heeft gesteund,  en daarvoor is beloond. “We zullen de aanvallen op onze democratie niet tolereren!” zei McCain, die de . ‘Dat is waar  het om gaat.’

Alle drie de landen worden beschuldigd van het schenden van “de internationale orde” door Senator Bob Menendez (D-New Jersey), een voormalig voorzitter van de buitenlandse betrekkingencommissie.

Oppositie tegen de nieuwe wet was nihil,  alleen de senatoren Rand Paul (R-Kentucky) en Bernie Sanders (I-Vermont) stemden tegen.

Nu ligt de nieuwe goed te keuren wet bij Trump, die moet zijn goedkeuring geven of  een veto uitspreken!  Voor het blok dus, een veto zou betekenen, dat het congres een “impeachment = afzettingsprocedure” zou opstarten, met als reden dat Trump het land in gevaar in brengt!

Gerelateerde afbeelding

Een goedkeuring zou de relaties met Rusland verstoren en buigen voor de “schaduwregering”. Bekend is dat de “schaduwregering”een oorlog wil met Iran, d.w.z. Israël  wil een oorlog, maar de AIPAC, de Joodse lobby in de VS, is oppermachtig en regeren eigenlijk de VS, zo ook Trump, zijn schoonzoon, komt uit een rijke Joodse welgestelde familie, die een grote rol spelen in de AIPAC. Dus Trump komt er niet onderuit om voor te stemmen, denk ik!

Tegenstemmen, een veto dus, betekend afzetting, verstoorde zakelijke relaties, familierelaties en einde van de politieke en zakelijke carrière. misschien zelfs wel een moordaanslag, net als bij John F. Kennedy!

Deep State (schaduwregering)in de Verenigde Staten

De schaduwregering , naar wordt beweert is, dat er een gecoördineerde schaduwregering bestaat, deze bstaan uit overheidsmedewerker (CIA, FBI, NSA, Homeland security) , multinationals, wapenlobby, Bilderberg, Rockefellers, Rothshild, AIPAC etc.. en anderen, om het staatsbeleid te beïnvloeden zonder rekening te houden met democratisch gekozen leiderschap. De term, die oorspronkelijk werd gebruikt voor geavanceerde schaduwregeringen in landen zoals Turkije en post-Sovjet-Rusland , wordt nu ook gebruikt in de Amerikaanse politieke wetenschap om te verwijzen naar verankerde Overheidsinstellingen met macht, zonder dat er een samenzwering noodzakelijk is. Politiek, overheid en westerse gecontroleerde media zeggen dat dit idee een samenzweringstheorie is . 

Bron: Wikipedia.

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *