George Soros obsessie – Hongarije en Catalonië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

De Financial Times is volledig afhankelijk  geworden van Soros en zijn foundation, volgens regerings vertegenwoordigers van Hongarije.

Soros en Hongarije

Afbeeldingsresultaat voor soros en Hongarije cartoon

Afgelopen twee weken heeft de Financial Times niet minder dan vier – ja vier artikelen – (propaganda) tegen de Orbán-regering gepubliceerd, Hongarije is tegen de immigratieagenda van George Soros en wordt zoals gebruikelijk beschuldigd van ondemocratisch gedrag.

Het begon met een ontkenning van het bestaan van het Soros-plan door een bekende FT columnist. “Er is geen dergelijk plan,” schreef hij.  Je kunt hier lezen over het Soros plan:

http://www.marketwatch.com/story/george-soros-heres-my-plan-to-solve-the-asylum-chaos-2015-09-29?mg=prod/accounts-mw

Deze  fout of misleiding zou normaal gesproken niet door professionele media-mogen gebeuren, zei het niet dat de media onder controle of van George Soros en zijn organisaties staat.

De volgende dag was er een artikel over hoe Roemenië goede contacten moet vermijden met de “bad Guys”  – dat wil zeggen Polen en Hongarije -omdat deze landen volgens de FT, EU en Soros provocerend gedrag met ondemocratische tendensen vertonen.  Een paar dagen later beweerde de redactie weer dat het Soros-plan een ‘gefabriceerd verhaal (nepnieuws)’ is.

 

Een volgens artikel van de FT, “Hongarije voert anti-Soros retoriek op bij nationaal overleg,” van correspondent Andrew Byrne in Boedapest. Dat zijn vier artikelen in ongeveer twee weken over Hongarije. De Financial Times heeft een ongezonde obsessie met premier Orbán.

Het is verbluffend hoe de FT en andere mainstream outlets gewoon niet zullen erkennen dat Soros zwart-wit verklaard heeft dat “de EU in de nabije toekomst minstens een miljoen asielzoekers moet accepteren.” Byrne beweert dat Soros zei dat de EU de beveiliging van de buitengrenzen moet versterken en plaatsen waar mer dan 300.000 vluchtelingen binnen kunnen komen door illegale migratie, moeten ontmoedigen, maar het lijkt hem niet te storen dat het niet precies is wat Soros schreef. Zij zullen ook nooit erkennen dat hij de pro-immigratieagenda agressief bevordert door de lobbyactiviteiten van zijn Open Society-netwerk en de zogenaamde NGO’s die zij financieren.

De mainstream media hebben geen vragen, of onderzoeken over zijn vergaderingen met de president en andere leden van de Europese Commissie. Zij zullen ook niet berichten over zijn lobbyactiviteiten in Brussel. Zij zullen geen ernstige beschuldigingen schrijven over zijn financieringsorganisaties die door de illegale migranten inbreuk maken op de immigratie- en asielprocedures van Europa (EU wetgeving).

Soros en Catalonië

Afbeeldingsresultaat voor soros en Catalonië cartoon

 

In 2014, financierde de Stichting van George Soros, The Open Society Initiative for Europe, de organisaties die vechten voor de onafhankelijkheid van Catalonië. Dit is wat La Vangardia vorig jaar (2016) onthulde.

Volgens  interne documenten verstrekte de Stichting van Soros:
– 27.049 dollar aan de Consul de Diplomàcia Pública de Catalunya (Catalonië’s Raad voor Openbare Diplomatie in Catalonië), een organisatie die Catalonië’s onafhankelijk bepleit,  opgericht met verschillende particuliere partners  waaronder the Open Society, en – 24.973 dollar aan het Centrum voor Informatietechnologie van Internacionales a Barcelona (het  Centrum voor Internationale Informatie en Documentatie in Barcelona.  Het BCIID is een onafhankelijke  “think tank” over de afscheiding van Catalonië.

Ook heeft de huidige president van Catalonië gezegd dat hij zal opstappen als de onafhankelijkheid wordt uitgeroepen en plaats maakt voor een nieuwe regering en niet de overwinning zal claimen!

JPEG - 48.7 kb

George Soros financió a la agencia de la paradiplomacia catalana”, Quico Sallés, La Vanguardia, 16 de agosto de 2016.

De vluchtelingencrisis: alles vooraf gepland! Artikel uit 2015 Metro nieuws/NCPN
i-011-017.jpg

Vluchtelingen op schip. (Foto: ZLV)

Sonja van den Ende

Je leest het elke dag in de reguliere media: duizenden vluchtelingen zullen Europa, zo ook Nederland overspoelen. Vandaag (26-12-2015, nvdr) nog: de EU verwacht drie miljoen vluchtelingen extra in 2016!

Waarom komen er plotseling toch zoveel vluchtelingen? We horen alleen de officiële politieke versie in de media. Maar niemand legt uit hoe het komt, of hoe het kan worden voorkomen!

Hoe het kwam? Het begon met Irak, eigenlijk Afghanistan, Eritrea (waarvan de meeste Nederlanders niet weten waar het ligt) en nu dan Syrië. De oorlogen in bovengenoemde landen zijn vooraf gepland. Jazeker, zelfs aangekondigd door George W. Bush, in zijn ‘Axis of Evil’-speech op 29 januari 2002. Dit moet niet worden vergeten. Het aangekondigde plan werd voorspoedig uitgerold totdat – onverwacht – Rusland ingreep en Amerika voor gek zette in Syrië. Rusland, het land dat allang gedemoniseerd wordt door m.n. Nederland. Waarbij de MH-17-ramp, waarvan het bewijs nog niet gevonden is, een belangrijke rol speelt!

Maar terugkomend op de vluchtelingen. Eerst zaten ze in kampen rondom Syrië, Turkije, Jordanië en Libanon. Turkije heeft nu een dealtje gesloten met Europa, met de EU en krijgt drie miljard in ruil voor het stoppen van de vluchtelingenstroom. Maar Turkije is al maanden bezig de vluchtelingenkampen te ontruimen, met hulp van de zogenaamde gematigde rebellen (die overigens nooit gematigd waren. Vanaf het begin was er geweld van hun kant tegen de Syrische bevolking en het leger).

Strategisch georganiseerde migratie, wapen van terreur

Na het lezen van de titel van dit artikel kun je denken dat het niet beschrijft waarmee Europa wordt geconfronteerd: de honderdduizenden vluchtelingen, zowel slachtoffers van de ontberingen van burgeroorlogen als opportunisten. De invasie van de Balkan, over land en over zee, en vervolgens verder over de weg, proberend om rijkere landen als Duitsland, Frankrijk, Nederland en Scandinavië te bereiken met alle mogelijke middelen. Een stroom die plotseling ontstond. Maar het gaat om een strategisch georganiseerde migratie, een wapen van terreur. (Soros Migration Plan, agenda voor open grenzen)

Zijn er ook een aantal algemene reden voor hun verwoede wens om hun vaderland zover mogelijk te ontvluchten? Rijke familieleden die al in de Europese Unie verblijven, misschien? Of verhalen over sociale uitkeringen zodat zij in staat zullen zijn om comfortabel te leven? Immers, om een dergelijke reis te kunnen maken moeten ze rijkelijk betalen voor de diensten van smokkelaars. Volgens sommige rapporten ontvangen deze smokkelaars tussen de $4000 en $10.000 om een enkele vluchteling uit Syrië of Libië naar Europa te vervoeren. Zelfs als deze persoon een rijke familie heeft in het buitenland of geld via een bankoverschrijving vanuit Syrië zou willen ontvangen, is dat onmogelijk door de sancties en economische toestand in het door oorlog verscheurde Syrië.

Wie verstrekken garanties en moedigen honderdduizenden mensen aan zich te haasten om uit andere continenten naar Europa te komen en waarom?

Onderzoekers hebben een zeer interessant feit ontdekt met betrekking tot het gebruik van Social Media-sites . Duidelijk werd dat het vragen, op Twitter, aan vluchtelingen om naar Duitsland te reizen, vooral afkomstig is uit… de Verenigde Staten! Tijdens de presidentsverkiezingen van 2009 in Egypte en Tunesië was de rol van Social Media-sites bij het mobiliseren van de bevolking ook aanzienlijk.

Wat we nu zien is de praktische uitvoering van theoretische berekeningen van strategische aard. Dergelijke strategieën worden al een lange tijd ontwikkeld. Een voorbeeld is een studie van het Belfer Centrum voor Wetenschap en Internationale Zaken aan de Harvard Universiteit, die de naam draagt: ‘Strategische Sturing van de migratie als oorlogswapen”. De studie werd voor het eerst gepubliceerd in 2008 in het tijdschrift: ‘Civil Wars’ . Met behulp van een combinatie van gegevens en een ‘case study’ van statistische analyses, geeft de auteur van het werk, Kelly Greenhill, antwoord op de volgende vragen: Kunnen vluchtelingen als specifiek type wapen worden gebruikt? Kan dit wapen alleen worden gebruikt in oorlogstijd of ook in vredestijd en hoe succesvol kan de uitbuiting zijn? Over het geheel genomen beantwoordt Greenhill deze vragen bevestigend.

In feite hebben onderzoekers van het Belfer Centrum, samen met onderzoekers van andere afdelingen aan de Harvard Universiteit, jarenlang gewerkt aan het ontwerpen van strategieën die nu in werking gezet worden. De directeur van het Belfer Centrum, Graham Allison, was onder-minister van Defensie (Staatssecretaris) in de Clinton-regering. Evenals dit programma, financiert het Centrum ook het onderzoek van een speciale taskforce gewijd aan Rusland.

Het gaat om een vooropgezet plan, ontwikkeld in de VS, om Europa te verzwakken. De aanval vindt plaats op meerdere fronten: via de vluchtelingenstroom, het bewerkstelligen van het volkswagenschandaal gericht tegen de Duitse en Europese auto-industrie. Vóór het schandaal was Duitsland één van de sterkste economieën van Europa, Volkswagen de meest verkochte auto en daar wilden de VS uit concurrentie-overwegingen een stokje voor steken. Maar ook de Franse en Italiaanse producenten stonden in het Amerikaanse vizier. De aanval was niet alleen op Duitsland gericht. Nu keldert de welvaart in Europa naar een dieptepunt en neemt de werkloosheid aanzienlijk toe. De toestroom van vluchtelingen leidt tot grotere instabiliteit in Europa!!

De Europeanen moeten nu wakker worden en deze georganiseerde aanval bestrijden! Het gaat niet om een vluchtelingenvraagstuk, maar om een aanval van de VS tegen concurrent Europa.

Bronnen:

“Who is twitter-luring refugees to Germany?”, by Andrey Fomin, Oriental Review (Russia), Voltaire Network, 22 september 2015.

“Strategic Engineered Migration as a Weapon of War”, Kelly M. Greenhill, Civil War Journal, Volume 10, Issue 1, July 2008

Bron: http://abouthungary.hu/blog/the-financial-times-has-become-completely-unhinged/

http://www.voltairenet.org/article198106.html

https://www.ncpn.nl/manifest/2016/01/syrie.htm

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *