The Hidden Thruth – nieuwe Italiaanse docu over Oekraïne, bewijs inmening EU

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

De tv-documentaire is afkomstig van de reguliere media, het Italiaanse Canale 5, een privaat tv-netwerk in handen van Gruppo Mediaset SA, een bedrijf dat in 1987 werd opgericht door de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi.

Canale 5 is de meest bekeken tv-zender in Italië.

Waarom is dit mediabericht dat de “onuitgesproken waarheid” onthult betreffende de Euromaidan coup d’Etat in februari 2014 niet het onderwerp van de MSM media?

Het komt van de MSM en toch wordt door dezelfde MSM gelabeld als fake nieuws of media desinformatie.

Hoewel de onafhankelijke media (inclusief Freesuriyah) zorgen voor de verspreiding ervan buiten Italië, verzwijgen de westerse bedrijfsmedia zich over de onderliggende politieke oorzaken, daders en consequenties van de Kiev EuroMaidan-staatsgreep van 2014.

 

De interviews met drie scherpschutters van Georgische nationaliteit, uitgevoerd door de Italiaanse journalist Gian Micalessin en vorige week uitgezonden als een adembenemende documentaire over het in Milaan gevestigde Canale 5 (Matrix-programma), hebben nog steeds niet de weg geëffend voor de internationale reguliere media. Dat is niet verwonderlijk, rekening houdend met het bombastische bewijs tegen de echte daders en organisatoren van de staatsgreep van 2014 in Kiev, algemeen bekend als de “revolutie van de waardigheid”.

De documentaire bevat Alexander Revazishvili, Koba Nergadze en Zalogi Kvaratskhelia, Georgische militaire officieren die werden gerekruteerd om een ​​”speciale missie” uit te voeren in Kiev door Mamuka Mamulashvili, een nauwe hulp van Mikhail Saakashvili’s voormalige minister van Defensie Bacho Akhalaia. Ze beweren dat ze op 15 januari 2014 landden in Kiev, uitgerust met valse documenten en werden overgebracht naar Maidan. Na elk een bedrag van 1000 USD te hebben ontvangen en beloofd te zijn 5000 USD te betalen nadat de “klus geklaard is”, kregen ze de taak sluipschutterposities voor te bereiden in de gebouwen van Hotel Ukraine and Conservatory, dominant over het Maidan-plein.

 

De feiten die ze later onthulden, waren schokkend. Samen met andere sluipschutters (sommigen waren Litouwers) werden ze onder bevel gesteld van een Amerikaanse militaire agent Brian Christopher Boyenger (zijn Facebook-pagina is hier). Het coördinerende team omvatte ook Mamulashvili en beruchte Segrey Pashinsky, die op 18 februari 2017 door demonstranten werd vastgehouden met een sluipschuttersgeweer in de kofferbak van zijn auto en later de eerste post-Maidan interim president-administratie van Oekraïne leidde. De wapens kwamen op 18 februari op het podium en werden uitgedeeld aan de verschillende Georgische en Litouwse groepen. “Er waren drie of vier wapens in elke tas, er waren Makarov-geweren, AKM-geweren, geweren en veel cartridges.” – getuigt Nergadze.

De volgende dag legden Mamulashvili en Pashinsky de sluipschutters uit dat ze op het plein moesten schieten en chaos moesten zaaien. “Toen Mamulashvili arriveerde, vroeg ik hem ook. Het wordt ingewikkeld, we moeten beginnen met schieten – hij antwoordde dat we niet naar de presidentsverkiezingen kunnen gaan. “Maar wie moet schieten?”, Vroeg ik. Hij antwoordde dat wie en waar het er niet toe deed, je zoveel moest neerschieten om chaos te zaaien. ‘

“Het deed er niet toe of we op een boom schoten, barricadeerden of degenen die een Molotov gooiden, wat telde was paniek maken.”

“Ik heb naar het geschreeuw geluisterd”, herinnert Revazishvili zich. “Er waren veel doden en gewonden beneden. Mijn eerste en enige gedachte was om snel weg te gaan voordat ze me inhaalden. Anders zouden ze me doden. ‘

Vier jaar later melden Revazishvili en zijn twee metgezellen dat ze de beloofde 5000 USD-rekeningen nog niet als betaling hebben ontvangen en hebben besloten de waarheid te vertellen over degenen die ze ‘hen hebben gebruikt en in de steek hebben gelaten’.

De volledige documentaire met Engelse ondertitels is hieronder beschikbaar (in twee delen):

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *