De “Russia-Gate”gaat nog steeds verder het doel totale internetcontrole over burgers

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor nepnieuws volgens de kartelpolitiek cartoon
Rusland gebruikt sociale media om het Ruslandonderzoek in de Verenigde Staten van speciaal aanklager Robert Mueller te ondermijnen. Dat stellen voormalig directeur van de CIA Michael Morell en ex-Republikeins congreslid Michael Rogers in een artikel in de Washington Post.
Dit soort berichten krijgen we dagelijks te lezen op allerlei websites zoals Nu.nl, maar ook “zogenaamde” gerenommeerde kranten zoals het NRC, Trouw en de Volkskrant, die hebben er een handje van, zoals ook de NOS gekleurde nieuwszender,  om dagelijks in Nederland deze onheilsboodschappen te verkondigen!

Dan nog het stigma wat de Volkskrant plakt op de “laag-opgeleide burger”:

In een representatief (representatief volgens de normen van de Volkskrant)  onderzoek van I&O Research in opdracht van de Volkskrant naar de invloed van desinformatie op het maatschappelijk debat zegt één op de drie Nederlanders dat ‘men  vaak niet meer weet wat waar is en wat onwaar is’ en slechts 29 procent zegt volmondig ‘echt nieuws van nepnieuws te kunnen onderscheiden’.

Nederlanders bezorgd over 'nepnieuws' - een op drie weet vaak niet meer wat waar is en wat onwaar
# Volkskrant

Vooral lageropgeleiden (40 procent) zeggen vaak niet meer te weten wat waar en onwaar is. Onder hogeropgeleiden is dat 23 procent. Slechts 19 procent van de lageropgeleiden is ervan overtuigd nepnieuws te kunnen herkennen, tegenover 41 procent van de hogeropgeleiden. Naarmate men ouder is, weet men vaker niet meer wat waar is en wat onwaar.

Dit is volgens mij de bedoeling achter het zogenaamde verspreiden van nep-nieuws, de bevolking misleiden, want dat is het!  Het internet moet immers aan banden gelegd worden, zodat de “brave”burger precies doet wat de Nederlandse staat (kartel-politiek) hen voorschrijft, onder het mom van persvrijheid en democratie natuurlijk. Maar persvrijheid en democratie is beperkt en richt zich alleen op de “westerse samenleving, d.w.z. in dit geval Nederland, waar men in Syrië en Rusland voor meer dan 50% achter Assad en Poetin staat, worden ze in Nederland gedemoniseerd, met als doel natuurlijk imperialisme en kapitalisme. De normen en waarden zijn in landen als Rusland en Syrië wezenlijk anders dan hier. Als je de normen en waarden aanvaard van  andere landen, dan kun je pas echt spreken over democratie.

Maar niet de werkwijze van het politieke kartel. Het kartel bestaat echt, dat heeft “nieuwsuur” wel bewezen met haar, voor de NOS ongebruikelijk, reportage over wie en wat de belangrijke posten van ex-politici en toekomstige politici krijgt. De meeste politici hebben voor ze de politiek in gingen (hogere posten) bij Shell gewerkt en veel ex-politici gaan na hun Haagse carrieré gewoon verder als burgemeester, hoofd VNG (Nederlandse Gemeente) CEO’s van grote verzekeringsmaatschappijen of bedrijven als de NS. Dat is kartelvorming en zou niet mogen worden toegestaan in een democratie, ook de niet gekozen burgemeester is totaal on-democratisch.

https://nos.nl/nieuwsuur/video/2204157-schaduwmacht-deel-1.html

Dan de partij van Kasja Ollongren, Vice-Premier, D’66. Die van bovenaf opdracht krijgt om ons zogenaamde Kremlin trollen, c.q. Assad-aanhangers monddood te maken en allerlei rare dingen verzinnen om dit te verkopen aan het grote publiek.  Ze is nog niet zo bedreven in haar rol als “kremlin-trollen” jager en stuntelt gigantisch, zo kan ze geen feiten noemen en geen bronnen, dodelijk voor een politica. Het enigste wat ze kan zeggen is dat het “internet” aan banden gelegd moet worden, omdat er toch veel Russische hackers zouden zijn die de verkiezingen in 2018 wel eens kunnen gaan beinvloeden. Wat ze bedoeld is dat de gevestigde partij politiek bang is, om hun machtspositie aan nieuwkomer Terry Baudet, maar ook aan Wilders te kunnen gaan verliezen, daarom verzinnen ze van alles en nog wat om deze partijen als “slecht” weg te zetten, wat de andere ook doen, maar de aanval komt van de “gevestigde partijen”.

Een ander doel is afgeproken tijdens de “Bilderberg” conferentie die ieder jaar gehouden worden en het  “Wereld Forum (Economie) in Davos https://www.weforum.org/agenda/ , waar strategieën besproken worden, waar de argeloze burger geen weet van heeft.

De Bilderberg wordt door de gevestigde media nooit benoemd en doe je dat, word je afgeschilderd als “complot-denker en nu misschien wel verspreider van nepnieuws”. Maar feit is dat als je de historie van de Bilderberg erop na slaat, alle minister van buitenlandse zaken en defensie en aankomend ministers vooraf uitgenodigd zijn om instructies te ontvangen. Daarom is het ook niet zo gek dat Ollongren van haar D’6 geloof is gevallen, immers moeten de grote plannen doorgevoerd worden op het wereld en Nederlands toneel. Waarom is het zo gek dat een “clubje” van deze typen bij elkaar komen? Als je logisch nadenkt gebeurd dat overal, er is immers ook een “Commissie Stiekum” in de de 2e kamer die dingen beslist voor de burgers, waar we geen weet van hebben! Dus is naar mijn inziens D’66, de ergste partij die verraad pleegt aan haar idealen, gekozen burgemeester en referendum en zo de Nederlandse stemmer een oor “aan naait”.

De eerste Bilderbergconferentie werd georganiseerd in 1954 naar aanleiding van de verslechterende relatie tussen de Verenigde Staten en Europa. Initiatiefnemers waren o.a. de Pool Józef Retinger, Unilever-topman Paul Rijkens, de Belgische ex-premier Paul van Zeeland en prins Bernhard.

Deelname geschiedt slechts na persoonlijke uitnodiging. Toen minister Joseph Luns eind jaren 50 geheel onaangekondigd tot tweemaal toe zonder uitnodiging de conferentie trachtte binnen te dringen, werd hem op last van prins Bernhard en een Rockefeller-telg geboden het pand te verlaten. Volgens Bernhard in een uitzending van Andere Tijden was Luns te anticommunistisch en te kritisch geweest tegenover de doelen van de Bilderbergconferentie

Niets wordt gelekt van deze conferentie alleen de agenda en die zegt genoeg! Er is al besproken bij punt 7: de oorlog tegen informatie, dus de aanpak van voor hen “gevaarlijk nieuws, wat zij “nep-nieuws” noemen!

Gelukkig gaan steeds meer mensen vraagtekens zetten bij deze Partij/Bilderberg elite en stemmen daarom ook anders of stemmen niet meer!

De Agenda van de Bilderberg groep in 2017:

  1. De Trump-administratie: Een voortgangsverslag
  2. Trans-Atlantische relaties: opties en scenario’s
  3. De Trans-Atlantische Defensie Alliantie: kogels, bytes en dollars
  4. De richting van de EU
  5. Kan de mondialisering worden vertraagd?
  6. Banen, inkomen en niet gerealiseerde verwachtingen
  7. De oorlog tegen informatie
  8. Waarom groeit het populisme?
  9. Rusland in de internationale orde
  10. Het Nabije Oosten
  11. Nucleaire proliferatie
  12. China
  13. Lopende zaken

 

https://www.washingtonpost.com/amphtml/opinions/russia-never-stopped-its-cyberattacks-on-the-united-states/2017/12/25/83076f2e-e676-11e7-a65d-1ac0fd7f097e_story.html

https://www.volkskrant.nl/binnenland/nederlanders-bezorgd-over-nepnieuws-een-op-drie-weet-vaak-niet-meer-wat-waar-is-en-wat-onwaar~a4548928/

https://www.weforum.org/agenda/

https://nos.nl/nieuwsuur/video/2204157-schaduwmacht-deel-1.html

Wikipedia

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *