De Nederlandse Russiagate gaat verder…Alexander Pechtold wordt aangeklaagd wegens disriminatie tegen Russen!

 

Gerelateerde afbeelding

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Is het al niet genoeg dat Halbe Zijlstra is opgestapt, wegens leugens en propaganda tegenover Poetin en de Russische Staat, doet zijn ex-ambtgenoot Alexander Pechtold, leider van D’66, er nog een schepje bovenop!

Volgens diverse MSM kranten en website’s, is hij zo geobsedeerd door haat  tegen de Russen, dat hij er nu dingen uitkraamt als: IK HEB NOG NOOIT EEN RUS GEZIEN  “die zijn fouten zelf rechtzet! Een discriminerende uitspraak, waar verschillende Nederlandse-Russen nu aangifte tegen gedaan hebben.

Naar aanleiding van de verklaring van de minister van Buitenlandse Zaken  Zijlstra, dat hij gelogen heeft over zijn ontmoeting met Poetin, heeft de D66-leider  Pechtold tegenover de media, waaronder de NOS, het volgende verklaard: ‘…Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.’ 

“Hiermee suggereert dhr. Pechtold namelijk dat alle Russen niet te vertrouwen zijn en/of liegen. Dergelijke uitspraken belemmeren  ernstig in het  functioneren binnen de Nederlandse maatschappij, temeer omdat  Pechtold één van de huidige regeringspartijen vertegenwoordigt.”

Gerelateerde afbeelding

De propaganda zit zo diep  bij de Nederlandse pseudo -regering, zo diep dat het er vanaf druipt en gewoonweg walgelijk is, ze geloven in hun eigen leugens dat is het ergste.  Hieronder het relaas van een andere Russische Nederlandse landgenote, Natalia:

Ik zou u willen vragen: heeft u ooit gehoord van zo ’n Nederlands beleid en van de voorzitter van de partij d’ 66 Alexander Pechtold, het is ongehoord en beschamend?! In Rusland en bij de meeste  Russen, is zijn naam vrijwel onbekend.  Hij weet veel over ons de Russen, volgens zijn woorden.
Gisteren verdedigde Pechtold zijn ex-collega in de regeringscoalitie, Halbe Zijlstra, die afgetreden is.

1. Hij (Halbe) loog dat hij in 2006 aanwezig was in een belangrijk gesprek bij de Russische president Vladimir Poetin;

2. Hij (Halbe) loog dat hij Poetin persoonlijk hoorde zeggen dat hij een plan heeft om Rusland groot te maken en landen te annexeren, waaronder Oekraïne, Wit-Rusland en de Baltische Staten.

Zoals u kunt begrijpen, werd Zijlstra’s verklaring onmiddellijk geloofd en zijn woorden werden een basis voor argumenten die de relatie tussen Nederland en Rusland totaal hebben geruineerd. Maar, zoals we nu zien, is het oordeel geveld niet door de politiek maar door de media over de onprofessionele diplomaat Zijlstra, die een belangrijke bijdrage geleverd heeft aan het aanwakkeren van een conflict tussen het Westen en Rusland.

Terug naar Alexander Pechtold. Deze zei gisteren ter verdediging van Zijlstra letterlijk het volgende:

Ik waardeer zijn eerlijkheid (van Halbe). Ik heb nog geen Rus ontmoet die zijn fouten corrigeert  Ik moet nog steeds de eerste rus ontmoeten die dit zal doen!

Vanmorgen werd bekend dat een 34-jarige inwoner van de Nederlandse stad Tilburg, haar moeder is Russisch, bij de politie een klacht indiend heeft en aangifte gedaan heeft, op beschuldiging van discriminatie van alle Nederlanders met een Russische achtergrond. We hopen dat vele in Nederland levende Russen dit voorbeeld zullen volgen.

Alle brieven en vragen aan de 2e kamer, m.n. aan D’66 en de VVD worden systematisch afgewimpeld, dit is geen nieuw verschijnsel, dit gebeurd ook met de Syrië kwestie, we worden simpelweg voor leugenaars uitgemaakt, Kremlintrollen en medestanders van het Assad-regime te zijn. Terwijl velen van ons de waarheid willen laten zien van wat er werkelijk aan de hand is. De leugen is de norm geworden en zoals ik eerder schreef, een onafhankelijk journalist moet onafhankelijk kunnen zijn, echter is dit bijna onmogelijk gemaakt door de politiek, het is zij of wij. 

Maar nu is het gedaan met deze propaganda van de Nederlandse regering, Russen, Syriërs en medestanders zijn verenigd om deze hetze tegen de Russiche en Syrische bevolking te stoppen. Verenigd in groepen en media zullen we deze propaganda vanuit de Nederlandse regering aanpakken en ons niet meer als Kremlintrollen of aanhangers van de moordernaar Assad laten wegzetten!

Afbeeldingsresultaat voor de assad leugen

Het Nederlandse volk heeft recht op de waarheid en moet weten welke leugenachtige propaganda er al jaren door de gevestigde regeringspartijen worden verspreid!

 

https://www.youtube.com/watch?v=mYvnj9tK2LI

Bron: Natalia, NU, NOS

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *