Ahmed, de (Syrische?) vluchteling, kreeg asiel met 2 vrouwen en 6 kinderen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Published on RT: https://www.rt.com/news/419407-germany-refugee-two-wives/

 

Gerelateerde afbeelding

DANKE MAMA MERKEL, FÜR die 1482 EURO MONATLICH

Gisterevond weer één van de vele verhalen die dagelijks de ronde doen in Duitsland en helaas stuk voor stuk waar blijken te zijn, geen “fake”nieuws zoals de media en ook de Duitse politiek ons wil laten geloven!

Dit verhaal, uitgezonden op Spiegel.tv, gaat over de Syrische vluchteling (als hij überhaupt Syrisch is) Ahmed.A, hij is gevlucht uit Oos-Aleppo vertelt hij in de reportage, samen met zijn 2 vrouwen en 5 kinderen, de 6e is inmiddels onderweg! Woont sinds 2015 in Duitsland.

Ahmed A. is naar zijn eigen zeggen analfabeet, krijgt HARZ IV (een soort bijstand) en kindergeld!

Kindergeld: U krijgt in Duitsland kinderbijslag voor uw kinderen jonger dan 18 jaar. Voor uw kinderen van 18 tot 25 jaar krijgt u alleen kinderbijslag als uw kind:

  • op school zit of beroepsonderwijs volgt, 
  • een vrijwillig sociaal of ecologisch jaar doet, of
  • uw kind werkloos is en beschikbaar is voor de arbeidsmarkt (alleen voor kinderen tot 21 jaar).

Voor kinderen die door een beperking niet voor hun eigen levensonderhoud kunnen zorgen, kunt u kinderbijslag krijgen ook nadat uw kind 25 jaar is geworden. Uw kind moet dan wel al voor zijn 25e deze beperking gehad hebben.

Hoeveel bedraagt de Duitse kinderbijslag?

Voor uw eerste 2 kinderen is de Duitse kinderbijslag €194,00 per maand per kind. Voor uw derde kind is dat €200,00 per maand. Vanaf uw vierde kind is dat €225,00 per maand.

Is totaal voor Amed 1038 EURO PER MAAND! Leuke inkomsten. Plus zijn HARZ IV is 382 EURO, waarvan al de huur, gas en licht en ziektekosten betaald is, dus NETTO 1420 euro per maand!

De huurlingen van Duitsland, die zogenaamd gestreden hebben tegen Assad, of gebombardeerd zijn, krijgen hun beloning.

Verder bleek uit de reportage dat ze een prachtig huis gekregen hebben (waarvan de huur, gas en licht etc.. gewoon doorbetaald wordt), elke vrouw heeft een kamer, hij ook en de kinderen delen ook 3 kamers met elkaar! Het huis is in de gemeente Pinnenberg (Sleeswijk-Holstein).

Ahmed was niet van plan te gaan werken, hij zegt dat hij analfabeet is en liever voor de kinderen zorgt! Ook is het plan een 3e vrouw erbij te nemen, want het liefst heeft hij 20 kinderen en hij dankt “MAMA” Merkel (zo zij hij het letterlijk in de reportage)!

Afbeeldingsresultaat voor danke mama merkel

Hoe krijg je rascime, disriminatie? Zo dus, terwijl veel ouderen Duitser niet rond kunnen komen, zo kweek je haat en dan vinden ze het gek dat de AFD groot is? Ik niet, als ik zie wat hier allemaal gebeurd, is het allang 5 over 12 en het is wachten tot de bom barst!

Hieronder nog wat voorbeelden, er is zelf een schandaal aan de gang over een Afghaan, ook een Syrische vluchteling  met 23 kinderen  en 4 vrouwen beheerst de Duitse media. Polygamie is niet meer strafbaar in Europa! Hoe kunnen we in godsnaam (om maar een beetje Salafistische uitdrukking erin te brengen de politiek vertrouwen, is onmogelijk).

Duitsland zit nu vol met “Reichrsburger”, deze erkennen de Duitse staat niet en beroepen zich op de “Verfassung” van 1938, gevaarlijk en het wordt gevaarlijker met de dag in Duitsland, totdat zoals ik zei de bom gaat barsten!

Bron: Spiegel TV

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *