Ghouta is bevrijd en het Syrische Leger ontdekt grote wapenopslagplaats van terroristen in Ain Tarma, Oost-Ghouta

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

foto van Sonja van den Ende.

Bewerkte foto van het orgineel, een cartoon, de burgers van Syrië denken zo over de “grote”leiders van het Westen!

Het Syrische leger heeft, de volledige overwinning verklaard in Oost Ghouta, de terroristische organisaties zijn verslagen, een militaire prestatie een verpletterende slag’ voor de Wahhabi anti-Syrië terroristen, gesponsord door de VS, EU/NAVO Qatar en Saoedi Arabië.

De verklaring van de overwinning kwam afgelopen zaterdag door het hoofd Algemeen Commando van het leger en de strijdkrachten.

“Na een reeks van goed geplande veldslagen en gevechtsoperaties gekenmerkt door een hoge mate van samenwerking en coördinatie tussen de verschillende onderdelen van de strijdkrachten, de strijdkrachten formaties, geholpen door de geallieerden Rusland, Hezbollah, de Palestijnse Liwa al Quds en Iran, zijn de militaire operaties in het Damascus platteland, Oost-Ghouta, onder volledige controle, overal in de steden en dorpen, “zei de verklaring.

Volgens de verklaring, gaat het om de volgende steden en dorpen: Oost-Ghouta, Hazrama, al-Nashabiya, al-Salihiyeh, Tal Firzat, Hawsh Kharabo, Bayt Najem al-Muhammadieh, Hawsh al-Qibyat, Aftris, Hawsh al-Baroudeh, Hawsh al-Asha’ri, Ard al-Basha, Hawsh al-Zawahra, al-Shifounieh, Ard Ila’b, al-Rihan, Hawsh Mubaraka, Ard al- Abrashieh, Ard al- Zawieh, Ard al- Safsafeh, Beit Sawa , Madiyara, Hammourueh, Mesraba, Hazzeh, Saqba, Ein Tarma en Khobar.

De militaire overwinning in Oost Ghouta vond plaats door een reeks operaties,  daarbij werden duizenden terroristen geëlimineerd en commandocentra, depot’s werden vernietigd, zoals een commodancentrum in in de nabijheid van de stad Douma, aldus de verklaring.

Verder merkte de Commandant op dat de legereenheden een vrije aftocht van tientallen duizenden burgers in werking hebben gesteld, deze burgers werden door de terroristen gebruikt als menselijk schild, ook depot’s met eten werden gevonden, bedoeld voor de terroristen, de bevolking hongerde.

De overwinning in Oost Ghouta zal de volledige veiligheid en stabiliteit  herstellen in Damascus stad waarvan, de burger van Damascus gingen jarenlang  gebukt onder terreur aanslagen van deze westerse gesponsorde terroristen. De sponsors van terrorisme moeten het onderspit delven, zij hebben deze huurlingen jarenlang als een instrument om politieke, militaire en propaganda druk gebruikt om druk uit te oefenen op de Syrische staat.

Het is een vernietigende klap voor het Wahhabi project tegen Syrië haar burgers, zei de verklaring, verwijzend naar de militaire overwinning.

Overgebleven wapendepot’s

Een legereenheid van het Syrische leger ontdekte een bewapenings depot van de terroristen achter gebleven in Ain Tarma.

Een Syrische militaire functionaris vertelde SANA dat het ontdekte depot middelgrote en lichte machinegeweren bevatte voor terroristen van Failaq al-Rahman, o.a.: 8 23 mm machinegeweren, een DShK machinegeweer en 18 vuurwapens werden gevonden.

 

 

Bron: R&U, SANA, Twitter, You-tube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *