De zoon van een Hollywood-regisseur, een bekeerling tot de islam, schittert in een al-Qaeda propagandavideo

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

foto van Mint Press News.

 

“De Britse zoon van Hollywood-regisseur die zich tot de islam bekeerde en zich bij Al-Qaeda aansloot, roept op tot meer rekruten om hem in Syrië te vergezellen in een propagandavideo”.

De “Witte Europese Britse” zoon van een regisseur die zich tot de islam bekeerde om zich bij Al-Qaeda in Syrië aan te sluiten, heeft mensen gerekruteerd en gevraagd om zich bij hem aan te sluiten in een nieuwe propagandavideo.

Op de beelden spreekt de in Londen geboren Lucas Kinney (26) in de camera in het Arabisch, terwijl hij voor een groep jihadistische strijders staat.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5352439/Film-directors-Jihadi-son-stars-new-propaganda-video.html#v-7957714935988307179

London-born Lucas Kinney, 26, addresses the camera in Arabic as he stands in front of a group of jihadi fighters in a new propaganda video 

Zijn vader Patrick Kinney, werkte nauw samen met Steven Spielberg aan films als Indiana Jones en The Last Crusade en was assistent-regisseur van een lange reeks blockbusters, Hollywood films.

Mevrouw Kinney nu mevrouw Phipps, die nu bij haar tweede echtgenoot woont in een villa  in West Country, VK,  met een mooie Jaguar geparkeerd voor de deur, vertelde de Engelse krant de Daily Mail dat haar jihadistische zoon voortdurend in gevaar is.

Bedreigingen van de rivaliserende  Islamitische Staat – die hem als een Britse trofee kon vangen (IS is zo goed als verslagen)  – evenals het Syrische leger en Russische maar volgens haar en dat is nieuw in het verhaal, een pikant detail wat we nooit ervaren hebben in de westerse MSM als het om oorlogsvoering gaat, zijn er RAF (Engelse luchtmacht) -drones gebruikt om Britse jihadisten daar te vermoorden.

Op moederdag vorig jaar ( Mei 2017) sprak ik met zijn vader, vertelde Mrs. Phipps en hij vertelde me dat hij dacht dat onze zoon dood was omdat er een foto van hem op het internet circuleerde, waar hij op een bed in Syrië lag en je niet kon zien of hij nog leefde.

“Later die dag kwamen we erachter dat hij niet dood was maar zwaar gewond raakte”. Hij was geraakt door een mortier, dus zijn arm was in feite weg. Hij moest een grote operatie ondergaan en hij zei dat hij ongeveer 18 maanden niet zou kunnen vechten.

Ik heb laatst nog iets van hem gehoord. Ik krijg maanden en maanden niets en dan krijg ik ineens een e-mail en elke keer als ik denk: ‘Nou, hij leeft tenminste nog. Dat is een opluchting.

Hij is daar getrouwd. Ik weet niets van haar. Ze hebben geen kinderen voor zover ik weet, maar dit is recent, de laatste paar maanden.

We willen gewoon dat hij thuiskomt. Als hij iets verkeerd gedaan heeft, zou ik graag willen dat hij de consequenties accepteert. Hij is nog jong – en hij leeft tenminste nog. Zegt mevrouw Phipps, logisch als moeder zijnde, maar voor de Syriërs is het te hopen dat hij vermoord wordt!

De meeste Britse jihadisten in Syrië zijn of worden moslims , maar het bestaan van een blanke hoge Jihadisten “baas” lekte pas enkele maanden geleden uit, online, waar  twee Jabhat al-Nusra-video’s gepresenteerd werden door ‘Abu Basir al-Britani’ de nieuwe naam van Lucas Kinney. Sinds februari 2018  is hij dus ontmaskerd als Lucas Kinney.

De video’s zijn rustig en goed ingesproken, klinkt inderdaad heel erg Engels!  Hij praat over de gruweldaden die worden uitgevoerd door Jabhat al-Nusra’s rivalen IS. Beide films zijn journalistiek van goede stijl (wat wil je met een Hollywood regisseur vader).

Eén van Kinney’s professioneel geproduceerde video’s heeft de titel “So the Way of the Criminals Will Clear.”De titel zegt genoeg!

Daarin bezoekt hij het toneel van een IS-aanval op een moskee in een Jabhat al-Nusra-gebied in Syrië en voegt met het geloof van een vurige bekeerling eraan toe, dat het “goede” voor zijn vermoorde “broeders” is, dat Allah ze koos om  op een heel goede tijd hen op te nemen in het paradijs waar de 72 maagden wachten. Hij gaf hun een eervolle dood . Verder wordt hij  ervan verdacht schuldig te zijn aan het uitmoorden van veel dorpelingen in Noord-Syrië!

Mooi toch die Netflix serie, gebaseerd op real-life verhalen, heel Hollywood is een bende van Zionisten en Jihadisten zo blijkt nu die hun films in het echte leven naspelen, ook de recente onthullingen van sekte’s waar diverse actrices gebruikt worden op eeen manier die IS voor slaven (vrouwen) gebruiken. Ziek is de westerse wereld erg ziek! Dit is het topje van de ijsberg zeker zullen we in de nabij toekomst nog meer verhalen te weten komen, over Hollywood, ook over westerse politici, die miljoenen van de burgers haar belastinggeld hebben gestolen om deze criminele bendes te betalen!

Wordt vervolgd….

Bron: Mail-online, Hollywood.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *