President Assad zegt in een interview met Al-Alam: dat de VS, de Fransen, de Turken en de Israëlische troepen de bezetters van Syrië zijn!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor president assad noemt de VS Frankrijk etc de bezetter

De Syrische president Bashar al-Assad zegt, in een exclusief interview met Al-Alam TV zender,  dat de Amerikaanse, Franse, Turkse en Israëlische troepen die in zijn land aanwezig zijn, Syrië bezet houden en dit in strijd is met het Internationaal Recht.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=RbLONDCe3Ro

President Assad maakte de opmerkingen afgelopen woensdag tijdens het interview met “Al-Alam News Network”, waar hij benadrukte dat het de positie van Syrië is om “elke vorm van verzet te steunen, ongeacht of deze tegen terroristen is of tegen de bezetter en ongeacht hun nationaliteit.”

Verwijzend naar de aanwezigheid van de strijders van de Libanese verzetsbeweging Hezbollah in Syrië, zei Assad: “de strijd duurt lang en de noodzaak voor deze strijders zal nog lang aanhouden.”

Hij benadrukte ook dat er geen Iraanse militaire bases in Syrië zijn, maar Damascus zal niet aarzelen om ze toe te staan ​​als er een behoefte aan is.

Assad merkte ook op dat er nog niet is besloten hoe de situatie in het door militante strijdkrachten getroffen zuidwesten van Syrië zal worden opgelost.

“We geven eerst het politieke proces een kans, als dat niet lukt, hebben we geen andere keus dan het met geweld te bevrijden”, zei hij.

In een eerder interview met de “The Sunday Daily Mail” beschuldigde Assad het Westen ervan dat zij de crisis in Syrië blijven aanwakkeren in een poging zijn regering te verdrijven en hem af te zetten.

https://apokalypsnu.nl/2018/06/10/president-assads-interview-met-the-sunday-mail-de-vk-heeft-de-witte-helmen-publiekelijk-gesteund-terwijl-zij-een-onderdeel-van-al-qaida-zijn-freesuriyah/

“We vechten tegen de terroristen, en die terroristen worden gesteund door de Britse regering, de Franse regering, de Amerikanen en hun marionetten bondgenoten de EU/NATO, zowel in Europa als in onze regio,” zei hij.

“De hele benadering van Syrië in het Westen is: ‘We moeten deze regering veranderen, we moeten deze president demoniseren, omdat ze niet meer passen in ons beleid.'” zei President Assad.

“Ze vertellen leugens, ze praten over chemische wapens, ze praten over de slechte president die de goede mensen vermoordt, vrijheid, vreedzame demonstraties,” voegde hij eraan toe.

Iran heeft op verzoek van de regering van Damascus militaire adviserende steun aan Syrië verleend, waardoor het leger zijn overwinningen op verschillende fronten tegen de terreurgroepen heeft kunnen versnellen. Hezbollah-troepen hebben ook de Syrische regering geholpen bij het oplossen van duidelijke gebieden grenzend aan Libanon, van terroristische groeperingen.

Afbeeldingsresultaat voor president assad en hezbollah

Het westen, bovengenoemde imperialistische staten, zijn bezorgd over de vooruitgang die het Syrische leger afgelopen maanden hebben geboekt en overwinning na overwinning behaald hebben, daarom steunen de VS, haar westerse bondegenoten en Israël, die anti-Damascus-Syrië terroristen en hebben Iraanse adviseurs en Hezbollah-strijders opgeroepen om Syrië te verlaten! Nethanyau is er zelfs voor naar Moskou-Rusland gereisd afgelopen 9 mei, om President Poetin ervan te overtuigen of onder druk gezet dit ook te doen. Ook heeft hij geprobeerd de Westerse NATO landen ervan te overtuigen om een oorlog met Iran te beginnen, de VS is al overtuigd, haar bondgenoten sputteren nog wat en zeggen tegen te zijn, uiteindelijk is het de VS die beslist, de rest zijn vazal-staten van de VS!

Het regime van Tel Aviv lanceert frequente aanvallen op doelen in Syrië, wat algemeen gezien kan worden als een poging om de terroristische groeperingen die zware nederlagen hebben geleden, door Syrische soldaten, bij te staan en te verdedigen tegen het Syrische leger. Men kan dus spreken over een proxy-oorlog die al zeven jaar aan de gang is!

Bron: Al-Alam, PressTV, You-tube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *