Turkse vrachtwagens vol met gasflessen gespot op weg naar Idlib om “nieuwe chemische aanval” te fabriceren!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Foto: news-groningen.blogspot

De slag om Idlib – Turkije – Erdogan bereidt zich voor!

 

Er is al vaak geschreven over de rol van Turkije in Syrië, Erdogan blijft vasthouden aan zijn Osmaanse droom en speelt een “vals” geopolitiek spel. Vriendjes worden met Poetin (Rusland) om zo het nieuwe luchtverdedigingssysteem geleverd te krijgen, de presidentieële leider Erdogan verwoord het zo:

Turkije zal het Russische luchtverdedigingssysteem S-400 eerder geleverd krijgen dan vooraf gepland is. De levering staat al gepland voor volgend jaar, is opnieuw bevestigd. 

Het raketsysteem is superieur,  “Met het systeem kan bijna elk object ( binnen een straal van 400 kilometer) vernietigd worden. Er bestaat geen ander soortgelijk raketverdedigingssysteem in de wereld.” Volgens Turkse bronnen!

Amerika

De VS is niet blij met de S-400-zet, van Turkije en uit zorgen of het toestel wel kan aansluiten bij NATO-systemen. “Dat is tegen onze politiek”, zei buitenlandwoordvoerster Heather Nauert vorige week en dreigde met meer sancties. NAVO-partner Griekenland maakt gebruik van de S-300, een oudere versie.

Turkije heeft veelvuldig laten weten Europese luchtafweersystemen aan te willen schaffen voor de eigen veiligheid, maar tegenwerking ondervond en genoodzaakt was naar alternatieven te zoeken.

De NAVO bevestigde in juli dat Turkije wordt bedreigd met ballistische raketten uit Syrië en ze dit volgen. De alliantie belooft Turkije steun!

Ja dat is een leuke Turkije wordt bedreigd met ballistische raketten uit Syrië?? Wie schiet deze dan af denk je"? Een aan elkaar gelogen verhaal. Turkije is partner met Rusland en met de NAVO, dat loopt een keer fout. Het enigste wat Erdogan wil is macht en aanzien, hij heeft een sleutelpositie om de NAVO te bedreigen en Rusland. Rusland vecht immers tegen de ook door Turkije gesponsorde terroristen (pardon rebellen). 

Wapens van de NATO en Rusland krijgen, de hele boel onder druk zetten! Mensen in de gevangenis gooien en dan doodleuk op bezoek bij Angela Merkel, volgende week in Wiesbaden, waar uit protest het standbeeld (ja hij heeft een gooudkleurig standbeeld in Duitsland) toch maar is weggehaald. De "natte" Osmaanse droom spat een beetje uit elkaar in Wiesbaden! https://turksemedia.nl/navo-belooft-turkije-steun-tegen-ballistische-raketten/

Afbeeldingsresultaat voor standbeeld erdogan in wiesbaden
Wiesbaden "gouden"standbeeld Erdogan - weggehaald

Freesuriyah verbannen in Turkije en toegang ontzegd! – FREESURIYAH

Dat is wat er met je gebeurd als je kritiek uit op Erdogan (dan is je website ook net meer te lezen voor Turken in binnen en buitenland)!

Gerelateerde afbeelding

Erdogan op naar Duitsland…Foto: ejbron

Verder met de “gespotte”vrachtwagen in Idlib, daar is  de terroristische groep Tahrir-as-Sham de baas!

Geen straf voor de terroristische organisatie: Ahrar ash-Sham al-Islamiyya

Sinds oktober 2017 is de ‘algemene commandant’ of emir van Tahrir as-Sham Abu Mohammad al-Julani , die ook de ‘militaire commandant’ van Tahrir al-Sham is en de emir van Jabhat Fateh al-Sham , die ook zijn voorganger leidde al-Nusra Front , de Syrische tak van Al-Qaida .

Eerder was de generaal commandant van Tahrir al-Sham Hashim al-Shaykh, ook bekend als Abu Jaber, die de leider was van Ahrar al-Sham tussen september 2014 en september 2015. Op 1 oktober 2017 nam Abu Jaber ontslag uit zijn positie als algemeen leider van Tahrir al-Sham en werd vervangen door Abu Mohammad al-Julan.

Mohammed Alloush is/was de politieke leider van deze Saoedische, Turkse, EU en VS gesponsorde groep Jaysh al-Islam (Leger van de Islam).

http://www.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/01/24/wie-is-de-syrische-mohammed-alloush-de-gevierde-anti-asad-rebel-van-het-westen

Jays-al-Islam is opgegaan in Tahrir-as-Sham en al jaren geleden is bewezen dat deze groep gesponsord werd door de EU en Turkije

Nu zijn er afgelopen dagen, voordat het laatste offensief in Idlib gaat losbarsten, deze intel naar buiten gekomen; Onder de supervisie van “buitenlandse huursoldaten ” en de bescherming van Jabhat al-Nusra terroristen, kwam een ​​Turkse vrachtwagen met gasflessen Idlib binnen om een ​​nieuw spel over het gebruik van chemische wapens te fabriceren , natuurlijk  zijn  de “Witte Helmen” hier onderdeel van, zij zijn immers Jahbat al-Nusra (vroeger Al-Queda) en werken samen met Tahrir-as-Sham, die zijn, zoals ik boven al schreef de “baas”in Idlib!.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, staande mensen en tekst

Plaatselijke mediabronnen zeiden dat de terroristische groeperingen via de grensovergang een Turkse vrachtwagen naar het Syrische grondgebied heeft gereden via Jisr al-Shougur en toen verder noordelijk, richting, Hama, via Bab al-Hawa, vergezeld van voertuigen van Jahbat-al-Nusra en de zogenaamde “Turkistan Party “na te zijn beladen met lange blauwe gasflessen vanuit de zuidelijke wijken van Idlib.

Turkistan Party

Afbeeldingsresultaat voor turkistan party

Foto: The Long War Journal – Oeigoers Leiderschap!

De Turkestaanse Islamitische Partij in Syrië (TIP) is de Syrische tak van de Islamitische Partij van Turkistan, een gewapende jihadistische groep van Oeigoerse salafisten massaal aanwezig is in Idlib. Terwijl het TIP actief was in Syrië, is het kernleiderschap van de organisatie gebaseerd in Afghanistan en Pakistan, met aanwezigheid op het thuisland van China.  De Syrische tak van de Islamitische Partij van Turkistan gebruikt de Turkse Post en Turkse banken om via de hun website “Doğu Türkistan Bülteni” donaties te werven via de organisatie “Türkistan İslam Derneği

De bronnen voegden eraan toe dat de Turkse vrachtwagen in een konvooi  reed, van grote tankers, beladen met geprefabriceerde betonnen muren!

Ongeveer 20 mensen met een donkerbruine huid die Frans en Engels spraken, controleerden de lading en haalden de cilinders van de vrachtwagen in Kafr Zita (dorp in de provincie Hama).

Bron: SANA, EJBRON-foto, Groningen-blogspot-Foto, De Wereldvanmorgen, Turks nieuws, Freesuriyah, the Long Journal, Wikipedia!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *