Staatsgeheim Syrië vervolg de beerput een beetje meer open…

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor staatsgeheim Syrië

Uitspraak van Chessy (mijn anonieme bron in 2015):  Shabir Burhani ook wel bekend als Maiwand al-Afghani is een volgeling van de takfirische stroming van de islam (ISIS werd er bedoeld), die door sommigen onterecht wordt toegeschreven aan het salafisme (inderdaad ISIS is een terroristische sekte gesponsord door het westen). Maiwand al-Afghani en zijn geloofsgenoten verschillen met de salafisten in diverse opzichten (zeker). Neem als voorbeeld het ongelovig verklaren van alle islamitische leiders die niet regeren met de sharia. Volgens Maiwand zijn alle islamitische leiders die niet regeren met de sharia afvallig aan de islam. Dit terwijl onder andere de grote metgezel van de profeet Mohammed, Ibn Abaas evenals negenennegentig procent van de salafistische geleerden inclusief ibn Taymia en Mohammed Ibn Abdul Wahaab het niet regeren met de sharia als een kleine overtreding in het geloof zien waarmee de islamitische leiders niet buiten de regels van de islam treden behalve als zij het niet regeren met de sharia expliciet toestaan. Maiwand’s ideologie is de ISIS ideologie! Toch maar gezellig op de foto met Rutte in 2015! 

Afbeeldingsresultaat voor chessy freesuriyah.wordpress

Bovenste foto Rutte met Terrorist Maiwand al-Afghani (in Nederland), te zien op de onderste foto in Syrië met zijn broeders Al-Queda – Jahbat al-Nusra/ISIS

Afbeeldingsresultaat voor staatsgeheim Syrië

Foto: genomen door bronnen in Syrië, munitie aangekomen, via schiphol en Jordanië om de Syrische bevolking te vermoorden!

Ik schreef het al in mijn voorafgaande artikelen, ook dat het een vervolg zou hebben. Syrië heeft gewonnen in Nederland, maar blijft nu staatsgeheim, omdat het de ontvangers in gevaar brengt. Bovendien zou die informatie de betrekkingen met andere landen kunnen schaden.!

M.a.w. het zou de jihadisten in gevaar kunnen brengen, die zijn tenslotte de ONTVANGERS, van de Nederlandse hulp, de Witte Helmen, Jahbat-al-Nusra, Al-Queda e.a., terroristische organisaties die hulp kregen en ja natuurlijk is het schadelijk voor de oorlogsvoering en propaganda van de VS, Frankrijk, VK, Saoedi Arabië, die ook nog tussen neus en lippen door kinderen in Jemen bombardeerd, maar dat terzijde! Zij zijn de landen die dicteren in de EU en de VS via handelsoorlogen en de “deep state”, Nederland is tenslotte een “kleine”vis in het algeheel, maar wel erg belangrijk, waar een klein land groot in is!

Nieuwsuur en Trouw, die onthulden dat onder de ontvangers van Nederlandse hulp ook jihadisten en mensenrechtenschenders waren, lieten sommige van die ontvangers de afgelopen dagen aan het woord. Dat zij zelf wel een boekje open doen over de Nederlandse hulp is voor hun eigen risico en rekening, schrijft Blok. Zo gaat dat dus in de Nederlandse politiek, volksvertegenwoordigers die ook nog eens verantwoordelijk voor het belastinggeld van de Nederlandse bevolking zijn. Je kijkt gewoon weg en stopt het in de doofpot, het maakt immers niet uit dat er honderdduizenden slachtoffers gevallen zijn, met steun van Nederland. Ik roep dan ook de Nederlandse bevolking op om dit kabinet, d.w.z. de VVD en in het vorig kabinet de PvdA, niet weg te laten komen met deze misdaden tegen de menselijkheid, want dat is het, niets meer en niet minder!

Afbeeldingsresultaat voor pvda bert koenders sponsor van oorlog in SyriEAfbeeldingsresultaat voor pvda bert koenders sponsor van oorlog in SyriE

Nederland heeft steeds ”uitvoerig gemonitord” hoe de hulp werd besteed, benadrukt de minister. Voor het steunprogramma begon, hebben juristen van het ministerie ook bekeken of het volkenrecht dat wel toeliet.

Dit is de meest leugenachtige uitspraak die men kan bedenken, ze hebben gemonitord, in een oorlogsgebied vol met jihadisten? Wie hebben ze gemonitord? Staatsgeheim natuurlijk! Juristen hebben bekeken of het volkerenrecht het toeliet, daarmee bedoelen ze dat de het Koningkrijk der Nederlanden ten oorlog is getrokken tegen Syrië. De juristen hebben blijkbaar het onderdeel Internationaal Recht niet bestudeerd, want daar staat ;

VN Handvest

Een aanval door één of een groep van staten op een soeverein land is rechtstreeks in strijd met het internationaal recht, behalve in twee beperkte omstandigheden beschreven in het VN-Handvest.

Over de Chemische aanval afgelopen April, maar ook van toepassing op Nederland, die zonder mandaat, een land gebombardeerd heeft, er was geen sprake van zelfverdediging en geen beslissing van de VN veiligheidsraad

Het gebruik van geweld als laatste middel is in principe alleen toegestaan door een beslissing van de VN-Veiligheidsraad. De aanval van Trump, May en Macron had geen VN-mandaat. Ze maakt deel uit de westerse strategie om een regime change te bewerkstelligen.

De tweede uitzondering is dat een aanval, in beperkte omstandigheden is veroorloofd op grond van artikel 51 van het VN-Handvest, wanneer de aangevallen staat zelfverdediging kan aanvoeren. Echter, geen van de drie aanvallende landen bevondt zich onder enige vorm van bedreiging die een militaire reactie vereiste of rechtvaardigde.

In feite hebben ze hun actie kunnen rechtvaardigen en daarom schuldig,op grond van het internationaal recht. Het is opmerkelijk dat ze het niet eens geprobeerd hebben. Voor de zichzelf uitgeroepen “Coalition of the Avengers” geldt alleen het recht van de sterkste. Een recht, zoals in Afghanistan, Irak en Libië dat wordt opgebouwd door leugens.

De recente aanval op Syrië had dus absoluut geen wettelijke rechtvaardiging, net zoals een vergeldingsbombardement van Reagan tien dagen na een terroristische aanslag in Berlijn. Net zoals toen Clinton Bagdad bombardeerde in 1993 en 1996. Clinton gaf ook de opdracht tot een aanval op wat de Amerikanen beweerden een infrastructuur te zijn voor chemische wapens dat VX-zenuwgas produceerde voor Saddam. Het doelwit bleek een gewoon farmaceutisch bedrijf te zijn.

Met zijn aanval herhaalde de drie westerse landen, de lang gewraakte bewering dat de Syrische regering vorig jaar verantwoordelijk was voor de gasaanval in Khan Sheikhoun. De waarheid werd ook hier volledig genegeerd.

De westerse media zijn medeplichtig door hun bijdrage aan de voortdurende demonisering van de Syrische regering, en zeker ook door het relevante bewijsmateriaal volledig te negeren.


In de plaats van voorstander te zijn van het op regels gebaseerde internationaal recht, proclameert Trump de Verenigde Staten tot een uitzonderlijke natie. Dit strekt zich klaarblijkelijk uit tot het geloof dat het land is vrijgesteld van de normale regels van een geciviliseerd  gedrag tussen naties.

Het Westen speelt met vuur. Voor Moskou zijn de VS en bondgenoten verantwoordelijk voor deze flagrante schending van het geldend internationaal recht. Wat staat ons te wachten mocht in de toekomst dergelijke overtreding niet onbeantwoord blijven?

Bronnen:
James O’Neil gevestigde Australische barrister in Law –  artikel
Jorg Arnold – Vergeldung gegen Syrië – Imperiale Interessen
Reibhard Lauterbach – Trump bombt auf Völkerrecht
Verder met een verslag uit 2015 (Freesuriyah.wordpress.com) Foto boven Maiwand al-Afghani: Geen Stijl (de foto was door mij al eerder gepubliceerd in 2015, de terrorist naast Rutte is Maiwand-al-Afghani)!

In 2015 had ik veel contact met een anonieme bron die zich "CHESSY"noemde, hij of zij stuurde mij veel informatie toe over de aanslagen in Nederland, ISIS en wat te verwachen. Ook over Maiwand al-Afghani. Nu we 3 jaar verder zijn en de oorlog bijna voorbij, heb ik een bruin vermoeden wie CHESSY wel  geweest zou kunnen zijn, echter zal ik mijn bron niet onthullen. De foto boven kreeg ik destijds ook toegstuurd, later heeft Geen Stijl e.a. media de foto gebruikt, nadat ik hem op FB gezet had (2015), dat is ook prima, daar de foto; zoveel mogelijk aandacht moest trekken, een Premier met een terrorist op de foto!..Een paar uitspraken van CHESSY  in(2015)!
(Chessy 2015) De gevolgen voor Nederland en België

De Nederlandse en Belgische deelname aan de coalitie bombardementen tegen de opmars en wandaden van de Islamitische Staat (IS; voorheen ISIS). Zullen wellicht zoals ik al reeds meerdere malen heb geschreven en zoals is gebleken in België, Canada, Australië en nu ook in Frankrijk, grote gevolgen met zich mee kunnen brengen voor de veiligheid van België, maar vooral die van Nederland.

De net geschetste landen werden al door de extremisten verklaard tot muharib landen, die ten allen tijde als vergelding aangevallen konden worden als gevolg van hun deelname aan de oorlogen tegen de islamitische landen. Ook stonden Nederland en België net als Frankrijk hoog op het lijstje van IS als gevolg van hun anti-islam beleid, maar na de aanslagen in België, Canada, de gijzeling in Australië en de recente aanslag in Frankrijk is er nu echt sprake van een kritieke situatie.

Want hoe graag we het willen ontkennen of weg willen moffelen als paniek zaaien, we tellen gewoon af voor een aanslag in Nederland. Er zijn de afgelopen jaren veel fouten gemaakt in het terrorisme dossier. Waardoor we een aanslag niet kunnen voorkomen maar we kunnen wel de aantallen reduceren, als de verantwoordelijken bereid zijn een wijs besluit te nemen.

Advies voor de AIVD, NCTV en de Nederlandse regering Het is belangrijk dat de ronselaars van de takfirische Jihad keihard worden aangepakt en uit voorzorg worden gearresteerd en hun websites uit de lucht worden gehaald. Vooral de ronselaars die beweren vreedzame daden te verrichten maar aan de andere kant aan de lopende band terroristische opruiende teksten, audios en filmpjes op sociale media verspreiden. Waarin zij aanslagen tegen het Westen, terreurgroepen en hun terroristische leiders verheerlijken.Onder het mom van hulp en aan de Syrische bevolking, verrichten zij terreurdaden en smokkelen Jihadisten over de grens met Turkije!

soufiane1

De Haagse ISIS onthoofder Soufian El.M

Chessy

Op Google worden (express) sommige van mijn Chessy stukken, ook Willy van Damme's bevindingen, weggehaald, maar natuurlijk heb ik ze zelf opgeslagen en bewaard!

Montasser Alde’emeh (vaak bij de NOS)

Montasser al De'emeh - 4

De van Palestijnse afkomst zijnde Belg Montasser Alde’emeh. Vele tientallen artikels, interviews en columns van zijn hand verschenen ook in Nederland, vaak was hij uitgenodigd en als graag gezien gast met destijds de zogenaamde Dennis (Abdelkarim) Honig, de gerehabiliteerde Nederlandse pseudo-jihadist (gewoon een AIVD spion). Montasser  blijkt nu volgens het Antwerpse hof van beroep een crimineel te zijn die een jihadist via valse papieren uit de gevangenis wou helpen.

Een document wat Willy destijds publiceerde, over de “klokkenluider”, die later gearesteerd is gaat over het volgende:

Het aan Montasser Alde’emeh toen in Dendermonde overhandigde document van de Amerikaanse Militaire Veiligheidsdienst DIA waarvan de echtheid vast staat. Toont aan  dat de VS en Israël, en trouwens ook de EU, achter ISIS stonden en wilden dat ze ook Irak binnenvielen om het definitief kapot te krijgen. Merk ook op dat men bij dat kalifaat eveneens de Syrische provincie Hasaka rekende (punt 8-C), het centrum van de Syrische Koerden! Ook die offerde men op in Washington en Israël. Nu zijn het ‘vrienden’ van Washington. Alde’emeh weet dan ook deels wat er zich achter de schermen ginds afspeelde.

DIA - Rapport 12 augustus 2012 - Syrië, Irak, al Qaeda - pag 3 - kopie

Veroordeling Montasser Alde’emeh

De AIVD heeft destijds in 2015, vlak voordat, binnen de 24 uur geplande inval van ISIS in Syrië en delen van Irak, alles uit de kast getrokken om Nederland voor te bereiden op aanslagen (Chessy) en zo ook spionnen en pseudo Jihadisten ingezet (Honig), Maiwand is ten dele gebruikt door de Nederlandse staat, hij inderdaad naar Syrië vertrokken, Honig niet die kon nog op tijd (gered) worden, dus ja Nederland sponsorde ISIS (natuurlijk is het staatsgeheim), deze dingen mogen niet boven water komen en natuurlijk ben ik en andere zeven jaar genegeerd als zijn complotdenkers, aanhanger van de moordenaar Assad en Poetin, logisch toch, het spel is beroerder en gevaarlijk dan men denkt!

Voor zover weer een stukje van de beerput geopend, wordt vervolgd…

 

Bron: geen stijl, trouw, NOS, https://eenvandaag.avrotros.nl/item/het-verhaal-van-een-ex-jihadist/, Willy van Damme, Freesuriay.wordpress.com, Freesuriay, Chessy

Loading

One thought on “Staatsgeheim Syrië vervolg de beerput een beetje meer open…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *