Khasoggi, de Wahabistaat Saoedi Arabië en de “Axis of Evil” !

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor axis of evil the new ones

Als er al een “Axis of evil” zou zijn, is het met de grootste zekerheid Saoedi Arabië, de Zionistische staat Israël, de VS en de EU.

Zij (new Axis of Evil) vermoorden mensen op grote schaal en komen er gewoon mee weg, roeien mensen uit zoals in Syrië, Libië, Jemen. Lang geleden, toen er olie gevonden werd hebben zij (KSA) een pact met de “duivel” gesloten met het VK , de VS/EU. Sindsdien hebben ze een “Licence to Kill” en dat doen ze op grote schaal.

De “eerste” axis of evil, uitgevonden door cowboy Bush en zijn “deep-state”, heeft een spoor van dood en verderf achtergelaten, waarbij miljoenen mensen het leven lieten, onschuldige burgers, vrouwen, kinderen, ouderen en er een afschuwelijke drugsoorlog in Afghanistan woedt, alles onder het mom van de “war on terror”.

Geheime afspraken Frankrijk-Saoedi Arabië over Jemen, Iran en Syrië

2002 IRAQI INTEL RAPPORTAGE WAHABI’S ZIJN VAN JOODSE HERKOMST

saud

Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft vertalingen vrijgegeven van een aantal Iraakse inlichtingendocumenten tijdens de regering van Saddam. Eén, heel bijzonder rapport van de General Military Intelligence Directorate uit september 2002, getiteld “The Emergence of Wahhabism and its Historical Roots”, toont aan dat de Iraakse regering zich bewust was van de schandelijke doeleinden van de Wahhabis van Saoedi-Arabië, vaak bekend als salafi’s, voor het dienen van westerse belangen om de islam te ondermijnen.

Het rapport geeft de memoires weer van  Mr. Hempher, die in detail beschrijft hoe een Britse spion naar het Midden-Oosten, in het midden van de achttiende eeuw, contact maakte met Adbul Wahhab, om een ​​subversieve versie van de islam te creëren, de beruchte sekte van Wahhabisme, dat de grondleggende cultus van het Saoedische regime werd. De beweging werd tijdelijk onderdrukt door de Ottomam-overheersing in het midden van de negentiende eeuw. Maar met de hulp van de Britten keerden de Wahhabi’s en hun Saoedische sponsors terug aan de macht en stichtten hun eigen staat in 1932.

The House Of Saud: It’s Jewish Origin And Installation By The British Crown

Sindsdien hebben de Saoedi’s nauw samengewerkt met de Amerikanen, aan wie ze hun enorme olie-rijkdom te danken hebben, door verschillende islamitische fundamentalistische organisaties en andere Amerikaanse geheime operaties, met name de “jihad” in Afghanistan. Maar de Saoedi’s gebruiken ook hun immense rijkdom die ze ter beschikking hebben, om deze ontwrichtende duivelse vorm van de Islam naar verschillende delen van de wereld te verspreiden, geleid door één van de grootste propagandacampagnes in de geschiedenis. Bijna alle moskeën in Europa zijn gefinancieerd door het KSA regime.

Wahhabi history Translated, for the most part, from Ayyub Sabri Pasha’s Turkish work

Foto: Ayyub Sabri Pasha

Ayyub Sabri Pasha was een bekende Ottomaanse schrijver en Turkse marine-admiraal, die het Ottomaanse leger diende op het Arabisch Schiereiland en verschillende werken schreef over de regio en zijn geschiedenis. Waaronder Het Begin en Verspreiding van Wahhabisme, waar hij de associatie van Abdul Wahhab en de samenzwering met Hempher vertelt.

In aanvulling op wat is onthuld in de Hempher Memoires, maakt het Iraakse inlichtingenrapport ook een aantal verrassende beweringen bekend, afgeleid van in het Arabisch vertaalde werken die niet in het Engels zijn vertaald. Zoals het rapport vertelt, waren zowel Abdul Wahhab als zijn sponsor, ibn Saud, die de Saudische dynastie oprichtte, van Joodse afkomst.

Rode cirkel ibnu Abdu Wahhab, rechts Mr. Hempher

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *