De aanslagpleger van NZ is Zionistisch “gebrainwashed”.

De schutter, die 49 mensen doodde en meer dan 40 mensen verwondde tijdens vrijdaggebeden in twee Nieuw-Zeelandse moskeeën, is in de ban oftewel “gebrainwashed”door de aanslagen van 9/11 met behulp van “valse vlaggen”, ontworpen door Israël, zeggen diverse politieke analisten.

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Het incident was de ergste aanslag ooit in het land, die premier Jacinda Ardern, van New-Zealand, veroordeelde als terrorisme.

De Australische schutter van het bloedbad, geïdentificeerd als Brenton Tarrant, zond live beelden uit via Facebook van de aanslag op één moskee in de stad Christchurch, een afspiegeling van het bloedbad in videogames, na het publiceren van een “manifest” waarin hij immigranten en moslims “indringers” noemde.

In zijn ( bijna 78 pagina’s) manifest zei Tarrant dat hij de Amerikaanse president Donald Trump zag als het “symbool” van een hernieuwde witte/Europese identiteit met een gemeenschappelijk doel.

Ik denk dat het interessant is dat deze schutter Trump als voorbeeld stelt , Trump zelf wordt omringd door de zionistische neoconservatieve machten van het Westen die deze hele botsing van beschavingen creëerde met hun “False Flags”, mind-controlled operaties van 11 september 2001, bedoeld om de intergenerationele islamofobie te prikkelen. De “war-on-terror”, en zoals ik al schreeft de “weg naar de 3e wereldoorlog”. Deze Zionistische-globalisten hebben de wereld “dood en verderf” gebracht, met miljoenen doden op hun geweten.

Albert Pike

De derde Wereldoorlog moet worden gepropageerd door gebruik te maken van de verschillen veroorzaakt door de “Illuminati – deep-state”, tussen de politieke zionisten en de leiders van de islamitische wereld zoals Saoedie Arabië. De oorlog moet op zo’n manier worden uitgevoerd dat de islam en het politieke zionisme (de staat Israël en de Westerse Zionisten zijn de politieke zionisten) elkaar wederzijds zullen en willen vernietigen. Ondertussen zullen deze (westerse EU landen) naties, opnieuw verdeeld zijn over deze kwestie en gedwongen worden om te vechten tot het punt van volledige fysieke, morele, spirituele en economische uitputting, zij staan immers ook onder controle van de zionistische globalisten.


Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht

De oorlog moet op zo’n manier worden uitgevoerd dat de islam en het politieke zionisme (de staat Israël en de Westerse Zionisten) elkaar wederzijds zullen en willen vernietigen!
https://www.disclose.tv/in-1870-illuminati-grand-wizard-albert-pike-predicted-how-the-three-world-wars-will-start-315765?fbclid=IwAR0C9dM7gY9QLBZGqUCKOXhLA1citTQMf-S5BL54KSTi3q8QmDlBH7hR-tA

De illuminatie: we zullen de nihilisten en de atheïsten ontketenen en we zullen een formidabele sociale catastrofe uitlokken die in al zijn verschrikking duidelijk de naties zal laten zien wat de uitwerking is van absoluut atheïsme, de oorsprong van wreedheid en van de meest bloedige onrust.

Dan zullen overal, de burgers, die verplicht zijn zich te verdedigen tegen de wereldminderheid van revolutionairen, die vernietigers van de beschaving uitroeien en de menigte, gedesillusioneerd met het christendom, wiens “verstoorde” geesten vanaf dat moment zonder kompas of richting zullen zijn, verlangend naar een ideaal, maar zonder te weten waar zijn aanbidding aan te geven, die uiteindelijk in de publieke opinie wordt gebracht. Deze ontketening zal het resultaat zijn van de algemene reactionaire beweging die de vernietiging van het christendom en het atheïsme zal volgen, zowel overwonnen als uitgeroeid op hetzelfde moment. Uiteindelijk zal het resulteren, na vele oorlogen en vele doden in “één wereld regering”. althans dat is het plan van de illuminatie ( of de deep-state). Het is aan de burgers van de wereld om hier tegen te vechten. Het is aan de Islam, Christendom en het Jodendom om deze “deep-state” , te proberen te vernietigen, dan is de mensheid op weg naar vrijheid!

Bron: diverse MSM, Albert Pike 3 WWIII. disclose TV

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *