De oorlogsschepen van de VS zijn in positie en klaar voor de aanval op Iran

Gerelateerde afbeelding
Foto: Juancole.com

Velen in de regering van de Verenigde Staten lijken bereid te zijn om ten oorlog te trekken met Iran, zoals Pompeo en Bolton, die geloven dat het bombarderen van nucleaire faciliteiten in Iran bij zal dragen aan het “zogenaamd”veilig maken van het Midden-Oosten. Maar hoe ziet een echte militaire campagne eruit? Sommigen zeggen dat het onwaarschijnlijk is en dat alleen luchtaanvallen een einde zouden maken aan de nucleaire faciliteiten in het Midden-Oosten en dat een echte volledige oorlog nodig zou zijn, “boots on the ground”. De VS en de “deep-state”, zijn op oorlogspad, al sinds WWII en bezetten en vernietigen landen zonder pauze. Een criminele staat, een parasiet die leeft van oorlog en moord.

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Vergezeld door 10 oorlogsschepen, zette de USS Abraham Lincoln op woensdag 24 april zich in “striking” positie tegenover de Syrische kust in een krachtmeting met Rusland en Iran. Het effect werd onderstreept door de onthulling vanaf de US Navy, vanuit de commandobrug werd door niemand minder dan de Amerikaanse ambassadeur in Moskou, Jon Huntsman de boodschap gegeven. Zijn boodschap behoefd geen commentaar: “Wanneer je 200.000 ton aan diplomatie hebt die door de Middellandse Zee vaart, is dit geen vooruitstrevende diplomatie – niets anders hoeft gezegd te worden.

Zelfs tijdens de Koude Oorlog tussen Amerika en de Sovjet-Unie is dit niet voorgekomen, dat een Amerikaanse ambassadeur vanaf een vliegdekschip met de frontlinie, tegen Russische en Iraanse troepen, met Syrië zo onverschaamd en bedreigend te werk gaat. Het communiqué van de US Navy meldde dat ambassadeur Huntsman de operaties inspecteerde van 9.000 bemanningsleden en mariniers en 130 gevechtsvliegtuigen op de dekken van de Lincoln.

Deze show van de VS werd opgevoerd, donderdag 25 april, toen president Vladimir Poetin en de Noord-Koreaanse leider Kim, op het punt stonden om te gaan beginnen met hun eerste top in de Oost-Russische stad Vladivostok.

Afbeeldingsresultaat voor uss abraham lincoln ready to attack iran
Foto: Pakistan Today.

De inzet van de Lincoln tegenover de Syrische kust is het antwoord van de Trump-regering op de drie top Iraniërs, opperste leider Ayatollah Ali Khamenei, president Hassan Rouhani en minister van Buitenlandse Zaken Mohammed Javad Zarif, die woensdag Amerika bedreigde met harde vergelding voor de sancties die Amerika opgelegd heeft aan Iran!

Hoe nu verder? We zullen het beleven komende tijden!

Bron: Debka, Pakistan Today, Juancole.com

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *