Het scenario lag klaar voor het CORONAVIRUS, sinds Oktober 2019, Bill Gates en Michael Bloomberg -NWO

Anita Cicero, JD, speaking at Event 201 on October 18, 2019 in New York, NY.
Plotseling was het daar, als een dief in de nacht, het Coronavirus dat Europa lam legt, plotseling? Toevallig? Een biowapen? We weten het niet, feit is dat het al geoefend was in oktober 2019 door de NWO (Nieuwe Wereld Orde) en nu tot uitvoering wordt gebracht.

Event 201-oefening

Event 201 was een 3,5 uur durende pandemische oefening die een reeks dramatische, op scenario’s gebaseerde, gefaciliteerde discussies simuleerde (nu in uitvoering maart 2020), waarbij levensechte dilemma’s werden gesimuleerd die verband zouden houden met de reactie op een hypothetische, maar wetenschappelijk plausibele pandemie. Vijftien wereldwijde leiders van het bedrijfsleven, de overheid en de volksgezondheid waren spelers in de simulatieoefening die onopgelost beleid en economische kwesties belichtten die nu en in de toekomst met voldoende politieke wil, financiële investeringen en aandacht kunnen worden opgelost.

De oefening bestond uit vooraf opgenomen nieuwsuitzendingen, live “personeels” -briefings en gemodereerde discussies over specifieke onderwerpen. Deze problemen zijn zorgvuldig ontworpen in een meeslepend verhaal dat de deelnemers en het publiek heeft opgeleid.

Het Johns Hopkins Center for Health Security, het World Economic Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation waren de sponsors en initiefnemers van deze oefening

Evenement 201

Het Johns Hopkins Bloomberg Center for Health Security, in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation, organiseerde Event 201, een pandemische oefening op hoog niveau op 18 oktober 2019 in New York, NY. De oefening illustreerde gebieden waar publiek-private partnerschappen nodig zullen zijn tijdens de reactie op een ernstige pandemie om de grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen te verminderen.

Statement over nCoV (COVID-19) en de pandemische oefening 18 October 2019

“In de afgelopen jaren heeft de wereld een groeiend aantal epidemische gebeurtenissen meegemaakt, wat neerkomt op ongeveer 200 per jaar. Deze gebeurtenissen nemen toe en verstoren de gezondheid, de economie en de samenleving. Het beheer van deze gebeurtenissen belast de wereldwijde capaciteit, een pandemische dreiging. Deskundigen zijn het erover eens dat het slechts een kwestie van tijd is voordat een van deze epidemieën wereldwijd wordt: een pandemie met potentieel catastrofale gevolgen. Een ernstige pandemie, die “Event 201″ gemoemd wordt, vereist betrouwbare samenwerking tussen verschillende industrieën, nationale regeringen en belangrijke internationale instellingen”.

Deze sessies werden opgenomen en hier te zien in vijf video’s.

Aanbevelingen

De volgende ernstige pandemie zal niet alleen leiden tot grote ziekte en levensverlies, maar kan ook leiden tot grote cascades van economische en maatschappelijke gevolgen die een grote bijdrage kunnen leveren aan de wereldwijde impact en het lijden. De pandemie-oefening Event 201, die op 18 oktober 2019 werd gehouden, toonde een aantal van deze belangrijke hiaten in de voorbereiding op de pandemie, evenals enkele elementen van de oplossingen tussen de publieke en de private sector die nodig zullen zijn om deze op te vullen. Het Johns Hopkins Center for Health Security, het World Economic Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation stelden gezamenlijk deze aanbevelingen voor.

Boven genoemde organisaties behoren tot de NWO, de schaduwregering van de VS en de wereld die de media, parmaceutische industrie in handen hebben. Bloomberg en Bill Gates zijn de rijkste mannen ter wereld.

https://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1360

De conclusie laat ik aan een ieder zelf, feit is de oefening in oktober 2019 en nu de Corona crisis, eerst in China en nu Europa.

[dntplgn] 

Loading

4 thoughts on “Het scenario lag klaar voor het CORONAVIRUS, sinds Oktober 2019, Bill Gates en Michael Bloomberg -NWO

    1. Ik denk wat ik gelezen heb, veel vitaminen C, in China injecteren ze dit. Hoe we ons moeten wapenen tegen de NWO – Bil Gates etc… is met z’n allen in opstand proberen te komen, zodra het voorbij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *