De voorspelde chaos door de NWO loopt volgens plan

Newspapers today have almost replaced the Bible, the Koran, the Gita and other religious scriptures. - Mahatma Gandhi
De chaos is compleet, eerst COVID-19, nu rassenrellen, waar wit opeens een schande is, waar bruinebonen potten nu gekleurde bonen potten heten, maar toch zijn er nog witte bonen, weliswaar met tomatensaus, misschien staat de rode saus voor iets onheilspellend. De kranten zijn de “goden” geworden en zetten het “volk” aan tot haat en discriminatie. De Nieuwe Wereld Orde of de elite heeft dit alles in gang gezet, de media is onderdeel van de NWO. De NWO wordt door de reguliere media politiek afgedaan als een complot, maar daar prikken veel mensen nu wel door heen. Niemand vind het leuk als de waarheid boven tafel komt, vooral de “elites” niet. Zelf geven ze het toe dat er een NWO komt, of al is.

Natuurlijk kan niemand ontkennen dat het zogenaamde “witte” ras, ik vind het mensonwaardig om over rassen te spreken, we stammen allemaal af, als ik de wetenschappers mag geloven van één hezelfde ras of man of vrouw en toevallig door klimaat omstandigheden en andere zaken geëvolueerd in verschillende varianten en kleuren, veel verkeerde dingen heeft gedaan, maar dit is niet zozeer raciaal bepaalt.

We kunnen niet stellen dat alle “witte” alle ” Arabieren, Afrikanen en Aziaten” over de eeuwen heen uitgemoord hebben. Ik zeg niet alle, het is de elite die decennia lang over de “blanken” en andere volkeren heersten die deze dingen gedaan hebben en nu nog doen.

De elite bestaat uit allerlei soorten kleuren, denk aan Barack Obama, een “gekleurde” president, (om maar even met de bruinebonen potten stelling te spreken) die de oorlog in het Midden-Oosten uitgevoerd heeft, door zijn orders Libië, Syrië, Irak en Afghanistan vernietigd heeft en niets gedaan heeft voor de “donkere” Amerikaan.

Natuurlijk is het allemaal terug te voeren naar de VOC-tijd, waar “blanken” Nederlanders, Engelsen en Fransen, andere werelddelen zoals Afrika en Indonesië geplunderd en gekoloniseerd hebben. Daar ligt het probleem, de elite heeft dit gedaan, de koningen en koninginnen, de presidenten en de Zionisten, die tenslotte ook Palestina gekoloniseerd hebben. De Arabische wereld bezet hielden en vele landen in Afrika.

Nu nog zien we het Hongkong gebeuren, de “deep-state-elite” probeert een wig te drijven tussen China en Hongkong. Het is niet kleurbepalend, er is ook een Chinese of Afrikaanse elite die misschien verkeerde dingen gedaan heeft. De Zionisten die ook grote delen van de wereld beheersen, stammen wat ze claimen af van het Joodse ras (Joods zijn is geen ras maar een religie), wetenschappers zeggen dat de Europese Joden van de Khazaren afstammen, een voorheen Turks sprekend volk. De “echte” Joden als we daarvan kunnen spreken, is gewoon een religie en heeft niets te maken met een ras, toch behandelen ze de Arabische bevolking net als de zogenaamde “witte Joden” slecht en moorden hen uit, zij die claimen Joods te zijn zouden geleerd moeten hebben van de “witte” die hen uitgemoord hebben in de 2e wereldoorlog.

De Israëlische professor genetica Eran Elhaik, (Johns Hopkins University, Baltimore) zegt dat volgens de gangbare ‘Rijnland hypothese’ de joden in de zevende eeuw vanuit het Heilig Land naar Duitsland getrokken zijn. Professor Elhaik beweert dat (de meeste) Europese Joden geen wortels hebben in Israël, maar afkomstig zijn uit het Rijk der Khazaren. De Khazaren waren een semi-nomadische Turks volk dat van de zevende tot de tiende eeuw een groot deel van het hedendaagse Europese Rusland, West-Kazachstan, Oost-Oekraïne, Azerbeidzjan, grote delen van de noordelijke Kaukasus, delen van Georgië, de Krim, en het noordoosten van Turkije beheersten.

Confusion about racial preference! - GirlsAskGuys
Zo zijn we dus weer terug bij af, we zijn allemaal zogezegd “familie” van elkaar, die ruzie maken omdat de één een ander kleurtje heeft dan de ander, of andere culturele gewoonten heeft. In Nederland stamt tweederde van Hugenoten (zoals ikzelf gedeeltelijk en een ander gedeelte Indonesië) af. Zo zijn velen een mix.

Westerse politici zoals de Nederlandse Groen Links leider Jesse Klaver (zelf half Marokkaans en iets anders) gooien olie op het vuur om te zeggen dat Nederland zich moet verontschuldigen voor de “slavenhandel” tijdens de VOC. Aan wie dan? De meeste die deze criminele daden gedaan hebben zijn dood. Mijn overtuiging is dat als er als zoiets als boetedoening moet gebeuren het nu tijd is voor de politiek om zich te verontschuldigen voor haar recente criminele activiteiten in ex-Joegoslavië, Irak, Afghanistan en bovenal Syrië, waar zoveel onrecht is gedaan dat over een paar jaar of hopelijk eerder, ook zijn (Jesse Klaver) nakomelingen zich moeten verontschuldigen aan de vele Syriërs, Irakezen, Libiërs, Afghanen, Malinezen (Mali wat nu nog door een vredesmissie wordt uitgebuit), aan Rusland en China, ook de niet “witte” Groen Links leider Jesse Klaver heeft dus schuld daaraan, een hele waslijst dus, je lost geen problemen op met excuses maar met handelen.

Waar nu beelden vernietigd worden van historische figuren, die zich niet meer kunnen verdedigen omdat ze dood zijn en in een andere tijd leefden. Beschamend is dat beelden ter nagedachtenis van bijvoorbeeld een kapelaan (een witte) die door (witte) Nazi’s in een concentratiekamp is gedood beklad worden . Het gaat om Het beeld van kapelaan Berix in Meers, Limburg in 1956 onthuld in het geboortedorp van de verzetsstrijder, die in Kamp Vught na zijn arrestatie tijdens verhoren zwaar werd mishandeld. Later is hij overgeplaatst naar eerst Sachsenhausen en daarna Bergen-Belsen, waar hij overleed.

De geschiedenis is niet zwart-wit, maar altijd vol kleur en deze waanzin over discriminatie moet stoppen. De elites zoals een George Soros (Joods geloof) of andere typen zoals Gates, Buffet (Joods), moeten tot orde geroepen worden. Geld mag niet bepalen hoe we denken. De politieke elite, ongeacht kleur, ras of geloof, die nu regeert moet verdwijnen en zich excuseren voor bijvoorbeeld de COVID-19 hype, die de mensen in financiële problemen gebracht hebben, de huidige koningen hun macht moeten opgeven en hun VOC-geld aan de gemeenschap afstaan. Deze vorstenhuizen stammen uit de tijd van de VOC- en die zouden zich moeten excuseren.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *