Nederland – de waanzin van de dag: Corona-crisis, BLM, de boeren en de politiek

Boerenprotest Den Haag - Opstand tegen de waanzin - YouTube
Sinds een paar weken, na de COVID-19 bangmakerij, is de Nederlandse media en regering in de ban van Black Lives Matter, opeens zouden we allemaal racisten zijn en “Talkshows’ zijn “schreeuw” programma’s geworden. Boeren vrezen om hun bestaan, De anti-lockdown groep Viruswaazin.nl worden complotdenkers en de politiek is de waanzin zelf en weet niet meer wat ze doen, volgens Marcel van Roosmalen is het tijd dat Nederland overgenomen moet worden.

Nederland is een verloren land geworden, waar alle meningen zouden gehoord moeten worden, maar het is een cultuur van beschuldigingen, van politieke gekte waar de een iets mag en de ander niet. Waar schaamtegevoel komt als je geen “andere culturele” achtergrond hebt volgens Marcel van Roosmalen en zover heeft hij gelijk. De media is totaal verloren en zet zichzelf voor gek met een media meldpunt voor discriminatie. Journalistiek onderzoek een vreemd woord is, zolang een artikel “sensationeel” is, mag het allemaal, ongeacht journalistieke inhoud en waarheid. De waarheid is een “vies” woord geworden.

Slavernij

De slavernij is sinds 1863 afgeschaft. Maar de BLM (Black Lives Matter) is nu ons de inheemse bevolking van Europa (wat er nog van over is) aan het beschuldigen van racisme. Totaal idioot, ten eerste moeten ze het Koningshuis van Nederland en de regering beschuldigen. Ze zijn het die op een ondemocratische manier Suriname en Indonesië veroverden en nu nog steeds de ABC (Aruba, Bonaire en Curaçao ) eilanden, als hun Koninklijke domein zien.

De (politieke) elite van het bananen Koninkrijk der Nederlanden “stelen” geld van de ABC eilanden en weigeren vervolgens hulp aan hun “koninklijke onderdanen”.

Caribisch Nederland is zwaar getroffen door de coronacrisis. Het toerisme is helemaal stilgevallen en dat lijkt de nekslag voor de toch al zeer kwetsbare economie op de eilanden. Sinds vorige week is het land in de greep van felle protesten en ook rellen. Het eiland wil graag financiële steun, Nederland eist in ruil daarvoor bezuinigingen. Om aan die eisen te voldoen moeten alle ambtenaren nu 12,5 procent op hun salaris inleveren.

Een goede Nederlandse uitdrukking is:”je kunt er niets aan doen wat je vader of moeder gedaan heeft”. Dus moet BLM de Koninklijke familie en de politieke elite, inclusief media ten val te brengen, die zijn tenslotte verantwoordelijk voor het slavernijverleden, niet de “gewone” bevolking, die moet namelijk altijd meedoen met de BV Nederland!

Media

De media spelen een grote propaganda rol in het demoniseren van het “volk” met een eigen meestal George Soros agenda. Soros, die rijke miljardair die samen Warren Buffet en Bill Gates, kunnen schrijven en financieren wat ze maar willen, zo ook Nederlandse media. Het parool en andere kranten de groep Viruswaanzin als waanzinnige complotdenkers neerzet. Of zoals de NOS hen omschrijft:

Zucht, de wappies van Virus Waanzin, een fijnzinnig samenraapsel van aluhoedjes die met een Mayakalender in de hand het Einde der Tijden laten samenvallen met de herverkiezing van Rutte tot premier, van brandgevaarlijke zendtorenpyromanen die met droge ogen het verspreiden van het coronavirus koppelen aan het uitrollen van het 5G-netwerk, en van verveelde voetbalsupporters die door de anderhalfmetersamenleving al maanden hun liefste spelletje matten-met-de-ME moeten ontberen.”

Maar als er een BLM-demonstratie is, goedgekeurd door de “einde der tijden doorgesnoven” premier der Nederlanden Ruttte en zijn stikstof burgemeester Remkes juichen ze en ondersteunen ze zelfs een discriminatie meldpunt, de waanzin ten top!

Boeren

Directe aanleiding van het protest voor veel boeren was het voorstel van D66, de partij van het nepnieuws (Kajsa Ollongren) en het “einde-levenspil” (Pia Dijkstra) parlementslid, om de veestapel te halveren, naar aanleiding van de stikstofcrisis en het hierop volgende advies van “Stikstof-anti-demonstratie-burgemeester”Remkes. Ook gaf LTO-Nederland aan dat met de bezetting van een varkenshouderij in Boxtel “de lont van het grote verzet in het kruitvat is gestoken”, dus zijn de boeren in opstand, tegen de Nederlandse regering en de EU. Nederland is immers niet soeverein meer, maar een “aanhangsel” van het grote Brussel. De regering heeft liever grote “Monsanto” boerderijen met Glyfosaat en de Vegetarische vlees fabriek van Bill Gates, Beyond Meat, die in Zoeterwoude wordt gebouwd, Carola Schouten (CU) heeft daar als “boerendochter” ook totaal geen problemen mee, zij is samen met Hugo de Jonge – de inentingsfreak (CDA) vicepremier van het doorgesnoven kabinet Rutte, die volgens het SCP (Sociaal Cultureel Planbureau) nog nooit zoveel vertrouwen genoot tijdens de Corona-crisis.

“Niet alleen de politiek kreeg een vertrouwensboost. Ook andere instituties zoals de rechtspraak en grote ondernemingen scoorden goed in het afgelopen kwartaal.” volgens het SCP.

Conclusie

Nederland is in chaos en verliest aan geloofwaardigheid, de boeren, de tegenstanders van de lockdown worden weggezet als “gekkies”. De politiek die al jaren verwikkeld is “onfrisse” oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië, waar miljoenen doden te betreuren zijn, dankzij het beleid van De Nederlandse regering om Jihadisten te steunen, verwaarloost nu haar eigen burgers veroorzaakt de ondergang van Nederland, als een democratisch tolerant land Maar misschien is dat allemaal wel de bedoeling, de snode plannen van de NWO (Nieuwe Wereld Orde door Bush Sr., aangekondigd) en agenda 2030, de grote reset van de economie is al bezig.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *