De “Big Reset” is een feit en de democratie is afgeschaft

It's Time for CEOs to Emerge From Their Bunkers | by Rob Walker ...
PSYOP zijn operaties om geselecteerde informatie en indicatoren aan het publiek over te brengen om hun emoties, motieven en objectieve redeneringen en uiteindelijk het gedrag van regeringen, organisaties, groepen en individuen te beïnvloeden. Oftewel een “False Flag” operatie.

Het wordt steeds meer en meer zichtbaar, de “Big Reset” is begonnen en nee het is geen complottheorie het is echt en je ziet om je heen gebeuren. De wereldwijde PSYOP Corona of zoals het officieel heet COVID-19. Ik ga weer niet beargumenteren of het een echt virus, een gemaakt of een biowapen is. Het is de aanleiding om de wereld, d.w.z. de Westerse vooralsnog, de grote reset te geven zoals afgesproken in DAVOS 2020 (en lang van te voren gepland).

De doelstelling van de schaduwregering, die op hun beurt de poppetjes instrueren (Wereldleiders):

De Covid-19-crisis en de politieke, economische en sociale verstoringen die daardoor zijn veroorzaakt, veranderen de traditionele context voor besluitvorming fundamenteel. De inconsistenties, tekortkomingen en tegenstrijdigheden van meerdere systemen – van gezondheid en financiën tot energie en onderwijs – komen meer dan ooit aan het licht te midden van een wereldwijde context van zorg voor leven, levensonderhoud en de planeet. Leiders bevinden zich op een historisch kruispunt en beheersen de druk op korte termijn tegen onzekerheden op middellange en lange termijn.

Als het gaat om het personeelsbestand en de veerkracht, meer specifiek, zullen bedrijven de grote tweedeling van werknemers die zekerheid en stabiliteit zoeken, moeten balanceren met de organisaties zelf die flexibiliteit en wendbaarheid nastreven.

We weten dat de post-COVID-wereld er anders uit zal zien en dat het een enorme premie zal zijn om het nieuwe normaal te begrijpen. De bloeiende bedrijven zullen degenen zijn die de nieuwe werkvergelijking – flexibiliteit plus wendbaarheid plus veerkracht – goed krijgen.

Positief gebracht, maar eigenlijk zeggen ze hiermee dat alles wat we VOOR de Corona crisis normaal vonden en wat we kenden wordt afgeschaft, zonder natuurlijk de goedkeuring van het volk, dat zou alleen maar problemen opleveren, dus schaf je de democratie af onder het mom van een virus en beheers je zo alles in je land, George Orwell had een goede toekomstvisie. Ook kan ik parallellen trekken met Hitler Duitsland, zo is het ook begonnen in de jaren 30 van de vorige eeuw, chaos, een failliet systeem, oproer en wist je dat de elite korps de SS ook niet dicht bij elkaar mochten komen die moesten ook “Abstand” houden.

De doelstelling zoals besproken na de grote PSYOP:

Genève, Zwitserland, 3 juni 2020 – “The Great Reset” zal het thema zijn van een unieke dubbele top die in januari 2021 zal worden bijeengeroepen door het World Economic Forum. De jaarlijkse bijeenkomst van het 51e World Economic Forum brengt wereldleiders van de overheid en het bedrijfsleven samen en het maatschappelijk middenveld, en belanghebbenden van over de hele wereld in een unieke configuratie die zowel persoonlijke als virtuele dialogen omvat.

‘We hebben maar één planeet en we weten dat klimaatverandering de volgende wereldwijde ramp kan worden met nog meer dramatische gevolgen voor de mensheid. We moeten de economie koolstofarm maken in de korte periode die nog over is en ons denken en gedrag opnieuw in harmonie brengen met de natuur ”, zegt Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum.

“Om onze toekomst veilig te stellen en te bloeien, moeten we ons economisch model ontwikkelen en de mens en de planeet centraal stellen in de wereldwijde waardecreatie. Als we uit deze crisis één belangrijke les kunnen leren, dan is het wel dat we de natuur centraal moeten stellen in onze manier van werken. We kunnen gewoon niet meer tijd verspillen ”, zegt ZKH De Prins van Wales.

“The Great Reset is een welkome erkenning dat deze menselijke tragedie een wake-up call moet zijn. We moeten meer gelijkwaardige, inclusieve en duurzame economieën en samenlevingen opbouwen die veerkrachtiger zijn in het licht van pandemieën, klimaatverandering en de vele andere mondiale veranderingen waarmee we worden geconfronteerd ”, aldus António Guterres, secretaris-generaal van de Verenigde Naties, New York.

Een geweldige reset is nodig om een ​​nieuw sociaal contract op te bouwen dat de waardigheid van elk mens eer aandoet”, voegde Schwab toe. “De wereldwijde gezondheidscrisis heeft de onhoudbaarheid van ons oude systeem in termen van sociale cohesie, het gebrek aan gelijke kansen en inclusiviteit. Ook kunnen we het kwaad van racisme en discriminatie niet de rug toekeren. We moeten in dit nieuwe sociale contract onze intergenerationele verantwoordelijkheid inbouwen om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de verwachtingen van jongeren. ”

“COVID-19 heeft onze overgang naar het tijdperk van de vierde industriële revolutie versneld. We moeten ervoor zorgen dat de nieuwe technologieën in de digitale, biologische en fysieke wereld mensgericht blijven en de samenleving als geheel dienen, zodat iedereen eerlijke toegang krijgt ”, zei hij.

“Deze wereldwijde pandemie heeft ook opnieuw aangetoond hoe onderling verbonden we zijn. We moeten een functionerend systeem van slimme wereldwijde samenwerking herstellen dat gestructureerd is om de uitdagingen van de komende 50 jaar aan te gaan. The Great Reset vereist dat we alle belanghebbenden van de mondiale samenleving integreren in een gemeenschap van gemeenschappelijk belang, doel en actie, ”aldus Schwab. “We hebben een mentaliteitsverandering nodig, van korte naar lange termijn denken, van aandeelhouderskapitalisme naar verantwoordelijkheid van belanghebbenden. Milieu-, sociaal en goed bestuur moeten een afgemeten onderdeel zijn van de verantwoordingsplicht van bedrijven en de overheid, ‘voegde hij eraan toe.

Deze innovatieve top wordt een heel andere jaarlijkse bijeenkomst, die de geest van de grote reset weerspiegelt. Het zal begin 2021 een unieke kans bieden om de belangrijkste wereldwijde regerings- en bedrijfsleiders in Davos bij elkaar te brengen, maar toch ingekaderd in een wereldwijde multistakeholder-top die wordt aangestuurd door de jongere generatie, om ervoor te zorgen dat de Great Reset-dialoog de grenzen van het traditionele denken overschrijdt en is echt toekomstgericht.

Om dit te doen, zal het World Economic Forum gebruik maken van duizenden jongeren in meer dan 400 steden over de hele wereld (de Global Shapers Community) die zullen worden verbonden met een krachtig virtueel hubnetwerk om te communiceren met de leiders in Davos. Elk van die hubs zal een open huisbeleid hebben om alle geïnteresseerde burgers in deze dialoog te integreren, waardoor de jaarvergadering voor iedereen toegankelijk wordt. Bovendien zullen wereldwijde media en sociale medianetwerken miljoenen mensen mobiliseren, waardoor ze hun input kunnen delen en hen ook toegang kunnen geven tot de jaarlijkse besprekingen in Davos.

De aankondiging van de Great Reset werd gedaan door ZKH De Prins van Wales en professor Schwab tijdens een virtuele bijeenkomst, gevolgd door verklaringen van VN-secretaris-generaal António Guterres en IMF-directeur Kristalina Georgieva.

Hun verklaringen werden ondersteund door stemmen van alle belangengroepen van de mondiale samenleving, waaronder Victoria Alonsoperez, oprichter en CEO, Chipsafer, Uruguay en een jonge wereldwijde leider; Caroline Anstey, President en Chief Executive Officer, Pact, VS; Ajay S. Banga, CEO, Mastercard, VS; Sharan Burrow, secretaris-generaal, Internationale Vakbondsfederatie (ITUC), Brussel; Ma Jun, voorzitter, Green Finance Committee, China Society for Finance and Banking, en lid van het Monetary Policy Committee van de People’s Bank of China; Bernard Looney, Chief Executive Officer, bp, Verenigd Koninkrijk; Juliana Rotich, Venture Partner, Atlantica Ventures, Kenia; Bradford L. Smith, president, Microsoft, VS; en Nick Stern, voorzitter, Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment, Verenigd Koninkrijk.

Conclusie

Duidelijk nu voor iedereen? De pandemie was niets anders dan een PSYOP voor de grote Reset en we zitten er midden in. Zonder gevraagd te worden, zonder instemming van het volk! De enige manier het te stoppen is in verzet te komen, desnoods met geweld, liever niet, maar deze elite zijn de 1% rijken die de wereld naar hun idee willen veranderen, de andere 6.9 miljard heeft niets te zeggen en zijn pionnen op een schaakbord, tegen elkaar uitgespeeld en degene die nuttig zijn blijven over, net als in de film the Hungergames!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *