MH-17: Op zoek naar waarheid

In juli 2014 werd de Boeing-777 neergeschoten boven de Donbass-regio. Het gezamenlijke onderzoeksteam beweerde dat Rusland en de militie van de Volksrepubliek Donetsk hierbij betrokken waren. Maar is hun bewijs solide genoeg? Het onderzoek MH-17: in Search of Truth onthult nieuwe en eerder onbekende details en richt zich op inconsistenties in het officiële onderzoek. De film is gebaseerd op originele documenten van de Oekraïense speciale diensten en een exclusief interview met de ooggetuigen. Het verzamelde bewijsmateriaal maakt duidelijk dat het een goed voorbereide provocatie was die werd uitgevoerd door de speciale diensten van verschillende staten.

https://www.youtube.com/watch?v=gVMbCTWRcSs

Auteur ondertiteling (Nederlands)

sonja vandenende

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *