Open Brief van Oleg Musyka, beschuldigd als Kremlin Agent

De organisatie Global Rights of Peaceful People (groppintpl ) opgericht in 2015. De aanleiding was 2 mei 2014: Het bloedbad van het “vakbondshuis in Odessa. Waar velen die aanwezig waren, in het gebouw ‘levend verbrand werden’. Oleg Musyka was ook in het vakbondshuis en overleefde de aanslag die door neonazi’s was uitgevoerd . Hij was niet veilig meer in Odessa en kreeg politiek asiel in Duitsland.

In 2013 begon volgens het westen de opstand of revolutie in Oekraïne, zo wordt het beschreven. Op 21 november 2013 ontstonden er protesten tegen de regering Viktor Janoekovytsj naar aanleiding van diens niet ondertekening van het associatieverdrag tussen de Europese Unie en de Oekraïne. Dat is precies waar het om draaide het associatieverdrag. De revolutie of de opstand was geënsceneerd door de EU zelf. De EU is nu de “baas” in Oekraïne en al snel waren multinationals aanwezig, om net als in andere EU landen, fabrieken, Starbucks, McDonald etc. neer te zetten en de bevolking er niet beter op gemaakt, gezien de lage lonen en de exorbitante huren. In Odessa, waar ik was, is aan de kust van de Zwarte Zee, binnen 2 jaar een complex uit de grond gestampt met luxe appartementen en winkels, gemaakt voor de rijken van Europa en de VS, waar de gewone bevolking alleen maar van kan dromen. Daar in tegen is er totaal niets aan de infrastructuur gedaan en rijden er nog elektrische trolleybussen en trams uit de Sovjet periode. Dit is de belofte van de EU voor Oekraïne, een land voor de rijke, kapitalisten en multinationals.

In 2014 namen ultra-rechtse partijen, neonazi’s de macht over in Oekraïne en verachte en bedreigde iedereen die tegen hen was, m.n. de etnisch Russische sprekende groep, waarvan er velen waren in Odessa. Ik ben zelf twee keer naar Odessa afgereisd op uitnodiging van groppintpl, die een vreedzame organisatie zijn en proberen de slachtoffers van deze aanslag te helpen. De organisatie werkt samen met de “dwaze moeders van Odessa”, de moeders van de slachtoffers, naar een idee van de dwaze moeders van Argentinië!

Voor meer informatie en de gebeurtenissen zie (onderstaand) mijn boek(je), dat ik na mijn twee bezoeken geschreven heb over de situatie in Odessa.

https://www.dewereldmorgen.be/community/oekraine-odessa-2-mei-en-het-religieuze-fascisme-1-jaar-later/ https://www.bol.com/nl/f/de-dwaze-moeders-van-odessa/9200000082760348/ https://www.amazon.nl/dwaze-moeders-van-Odessa/dp/9402167226

Sinds 2014 is er een haatcampagne tegen Rusland aan de gang en wordt iedereen die maar ‘sympathie’ heeft voor Russen of de waarheid wil vertellen wordt als Kremlin agent of spion neergezet, heb ik zelf gemerkt. Oleg Musyka is een integer man, waar ik zelf diverse malen gesproken heb, destijds nog in Odessa!

Het tabloid blad; Bild-Zeitung, een Duits sensatieblad, zoiets als Nu.nl of een combinatie van de Telegraaf en Story is nu een ‘smeer’ campagne begonnen tgen Oleg Musyka. Hij wordt van alles beschuldigd van Navaly tot Kremlin agent. Over de aanslag op 2 mei 2014 wordt gezwegen.

MH17, Nawalny und Hygiene-Demos: Ist dieser Berliner Aktivist ein Kreml-Agent?
https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/mh17-nawalny-und-hygiene-demos-ist-dieser-berliner-aktivist-ein-kreml-agent-72915664,view=conversionToLogin.bild.html Het artikel in Bild met als kop: Global Rights of Peaceful People ”is de verdachte naam van een“ niet-gouvernementele organisatie ”die verankerd is in zes Europese landen onder leiding van Oleg Musyka, die in Berlijn woont. Het BILD-onderzoek toont aan: niet alleen de vermeende Organisatie heeft een duister geheim, maar ook de “voorzitter van de Duitse afdeling” zeg maar de baas is een Kremlin Agent.

Oleg Musyka heeft geprobeerd het ware verhaal aan de “Bild” te vertellen, maar zoals gewoonlijk met deze zogenaamde kranten, stuit hij op een muur van zwijgen. Zo werkt dat anno 2020, kranten kunnen schrijven wat ze willen, immers zij schrijven op wat de huidige Westerse ‘corrupte’ politiek hen voorschotelt, van de VS tot de EU.

De open brief die Oleg geschreven heeft nadat alle contact verzoeken met Bild vergeefs was:

Open brief van Oleg Musyka ter verdediging van mijn eer en waardigheid

Waarom schrijf ik deze brief? “Omdat ik geen andere manier heb om de “BILD” mijn vragen te laten beantwoorden na de publicatie van een schandelijke artikel.

Het artikel is geschreven door de journalist Julian Röpcke en werd op 25 september 2020 online gepubliceerd. Het beste dat in de huidige deze controversiële situatie kan worden gedaan, is vragen in het openbaar naar getuigen (journalisten).

Ik organiseerde een persconferentie afgelopen 07 oktober 2020. Er waren tientallen Duitse kranten uitgenodigd, waaronder Bild. De tweede uitnodiging (herinnering) vond plaats op 4 oktober 2020. Dus ik gaf Bild vier dagen de tijd om zich voor te bereiden op de persconferentie, terwijl de auteur van het artikel, Julian Röpcke , mij destijds DRIE-uur de tijd gaf om zijn vragen te beantwoorden. Ik verwachtte op de persconferentie belangrijkste gast, Bild en auteur van het artikel Julian Röpcke, te ontmoeten. Maar deze kwam niet.

De titel van mijn open brief spreekt voor zich en daarom wend ik me nu tot de auteur van het artikel, Julian Röpcke , om mijn vragen te beantwoorden:

1. Ik verzoek u met bewijzen te komen over mijn samenwerking met de Russische speciale diensten die zouden hebben geholpen om in 2014 met de oprichting van een vermeende separate staat zoals de Donetsk en Luhansk republieken ” in Odessa.

2. Ik vraag om bewijs van mijn “bezoeken aan het Kremlin” tijdens mijn bezoeken aan Moskou (Rusland).

3. Ik vraag om bewijs dat ons internationale platform “Global Rights of Peaceful People” in samenwerking met het mediaproject “Bonanza Media”, volgens “Bild” gefinancierd wordt door het “Kremlin”.

4. Ik vraag de heer Julian Röpcke om een ​​verklaring – over zijn bewering in het artikel dat hij contact had met de Duitse speciale diensten, die waarschuwde voor mij? Welke speciale diensten van “nog andere staten” hebben informatie over mij gegeven? Op de videoconferentie van afgelopen 7 oktober, j.l., 2020 kunt U de antwoorden op die vragen die mij werden gesteld door Julian Röpcke, auteur van het artikel horen.

Laten we deze brief samenvatten en afsluiten: 1. Hoe kunnen wij, als organisatie, gezien wat de auteur zelf zei over de mogelijkheden die hij had om informatie te ontvangen van de geheime diensten uit het buitenland, de mogelijke samenwerking met deze informatiediensten definiëren?

2. Ik zou graag binnen zeven werkdagen antwoord krijgen op de vragen die ik aan de auteur van het artikel in de “Bild” heb gesteld.

3. In het geval u geen overtuigende antwoorden geeft, zal ik u vragen het artikel te  rectificeren en verontschuldigingen aan te bieden!

4. Als laatste, als U geen overtuigend bewijs levert, behoud ik het recht om in beroep te gaan bij de rechtbank ter bescherming van mijn integriteit mijn eer en waardigheid.

https://www.youtube.com/watch?v=y2-dimsCtH8&feature=emb_logo
https://registremblay.com/the-scene-of-the-crime-bruce-gagnon-at-odessa-trades-hall/

Volgende interview is verschenen bij RT : https://deutsch.rt.com/europa/107239-kreml-agent-politischer-fluchtling-aus/?fbclid=IwAR2wWGpadHtA6Y7YdWYh7mV2DImZ1Dau4ghU-1kFDcs-ZeyslohlWKRo_-c

[dntplgn]

Loading

One thought on “Open Brief van Oleg Musyka, beschuldigd als Kremlin Agent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *