Nazi AZOV-bataljon op tournee door Europa, ook in Rotterdam te zien

Een lid van de 3e Assault Brigade van Azov plaatste een meme en clips op X waarin hij blijkbaar de genocide van Adolf Hitler prees terwijl hij in het concentratiekamp Auschwitz in Polen was. Azov wordt geprezen in de westerse media en ontkent dat zij nazi’s zijn. D.w.z. Tot 2019 waren het nazi’s voor de media en politici , maar vanaf 2022 niet meer.Foto: X (Twitter), Adobe Stock, bewerking: Mirjam©Photo

Op 21 juli 2024, begint het Azov-bataljon aan zijn Europese tournee met de leden van de (egste) gevechtseenheid, de 3e Assault (aanvals) brigade van het Oekraïense leger (ze zijn nu geïntegreerd in het leger). Het bataljon, onder leiding van Andrei Belitsky, een van de meest ergste neo-nazi-leiders van Oekraïne, gaat optreden in Vilnius, Warschau en Wrocław, en later in Praag, Berlin, Hamburg en Keulen, Brussel en natuurlijk in Nederland Rotterdam.

“Waar wij zijn, is er geen plaats voor iemand anders” – een uitspraak die wordt toegeschreven aan Adolf Hitler.

De Pravvdy Sektor (Andrei Belitsky), de aan AZOV gelieerde neo-nazi-politieke partij, kwam onmiddellijk aan de macht in Oekraïne, na de gewelddadige staatsgreep in 2014 riep ook Hans van Baalen (+) VVD, samen met de VS en andere Europese politici, op tot revolutie op het Maidanplein in Kiev, die een geweldadige revolutie was door de aanhang van Pravvdy Seltor en Svoboda werd uitgelokt.

In 2015 schreef de New York Times een artikel over de AZOV en o.a. Andrei Belitsky, die op tournee komt naar Nederland. De krant beschuldige hem ervan gewelddadig en een nazi te zijn.

“Onder hen bevonden zich Andrei Y. Belitsky, een parlementslid en oprichter van het vrijwilligersbataljon van Azov. De heer Belitsky vroeg om een ​​onafhankelijk onderzoek dat de bewering van de Rechtse Sector zou kunnen ondersteunen dat het slachtoffer was van corrupte lokale politieagenten.” Zo de New York Times (het internet onthoudt alles, dat is hun fatale fout).

Wie de helden ‘live’ wil ontmoeten en wil horen hoe ze de Russen afslachten, moet 22 euro betalen, in Nederland (en Duitsland) meer dan Polen of Litouwen, immers Nederland is een rijk land en spendeert het meeste aan de oorlog tegen Rusland (in geld gesproken). Sinds Oekraïense fascistische bendes als NAVO-wapenbroeders vechten in de proxy-oorlog tegen Rusland, is de slogan ‘nooit meer Auschwitz (en dergelijke) in het niets verdwenen!

Ook schreef Reuters in 2018 (voordat de Russen als echte vijand werd bestempeld) het volgende:

“Veel leden van de Nationale Militie komen uit de Azov-beweging, een particulier gefinancierde ‘vrijwilligersbataljons’ die in de begindagen van de oorlog (oorlog sinds 2014) het reguliere leger hielpen bij het verdedigen van het Oekraïens grondgebied tegen de Russische separatistische bondgenoten (zo noemden ze die) . Hoewel Azov symboliek uit het nazi-tijdperk gebruikt en neonazi’s in zijn gelederen recruteert, bagatelliseert een recent artikel van het Oekraïense Buitenlandse Zaken alle risico’s die de groep zou kunnen opleveren, en wijst erop dat Azov, net als andere vrijwillige milities, ‘in toom is gehouden’ door zijn integratie in De strijdkrachten van Oekraïne (het internet onthoudt alles)”.

Hier is de website voor degene die denken dat het nep is, of voor de media en politici die alles weer misschien gaan ontkennen: ДВІЖ. Наші люди всюди. Третя штурмова в Європі (mticket.eu) Het evenement van de nazies is te zien bij het zogenaamde Oekraïense Huis (Ukrainian house) Pleinweg 196A (verkeerd geschreven op hun site als Pleimweg).

Het Oekraïense Huis is een locatie waar alle vluchtelingen uit Oekraïne terecht kunnen met ondersteuningsvragen op het gebied van gezondheid, werk en ontmoeting. Het is een toegankelijke plek in de wijk waar bezoekers gratis kunnen eten en drinken of kleding ophalen. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en kinderen onbezorgd kunnen spelen. Ook kun je in het Oekraïens Huis deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk aan ontspannende workshops en leerzame taalcursussen (Engels/Nederlands).

Alles is gratis volgens de website, alleen het kaartje voor AZOV moet betaald worden (online bestellen) en uiteraard wordt het zo ook een rekruteringscentrum voor soldaten om tegen Rusland te strijden en natuurlijk zal de gemeente, politici en media blijven benadrukken dat Nederland niet betrokken is bij de oorlog met Rusland!

ДВІЖ. Наші люди всюди. Третя штурмова в Європі (Rotterdam) in Rotterdam ᐉ Concert ticket Buy on 27 July 2024 ᐉ mticket.eu

Oekraïens Huis – wmo radar

Naar aanleiding van deze verschrikkelijke tournee heb ik een mailtje gestuurd naar het zogenaamde Oekraïense Huis in Rotterdam

EMail: klachten@wmoradar.nl

Geachte medewerkers van  WMO-radar – Oekraïne huis

Ik ben geschokt en vol walging toen ik las dat uw zogenaamde Oekraïense huis bezoek krijgt van het nazi-bataljon AZOV. Weten jullie wel wie ze zijn? Als Nederlandse journaliste was ik getuige en bezocht de staalfabriek van AZOV waar ze zich hadden verschanst tegen het Russische leger en was ik de eerste Nederlandse journalist in de fabriek toen deze volgens de inwoners van Mariupol (waar de fabriek is gevestigd) werd bevrijd door de Russen. De verhalen die ik heb gehoord en het bewijs dat ik heb gezien (je kunt alles lezen op websites, enz.) is dat het Azov-bataljon een regelrecht nazi-bataljon is dat Russen en Joden haat. Ze zullen alles ontkennen en zeggen dat ze niet langer tot de Pravdyy Sektor en Svoboda behoren, alles leugens. Hun leider Andrei Belitsky is een nazi of een neonazi, hoe je het ook wilt noemen. Wat erg voor Nederland en Rotterdam (mijn geboorte stad), dat zich profileert als een multiculturele stad, om deze nazi groepering te ontvangen die de meest verschrikkelijke daden heeft begaan en daar geld voor vraagt ​​en daarnaast soldaten wil rekruteren in jullie centrum om nog meer Russen en de bevolking in de Donbass te vermoorden.

MVG Sonja van den Ende – journalist

Concluderend kunnen we stellen dat net als destijds bij ISIS (Daesh), dat waren de ergste jihadisten en ingezet als proxy-leger in Syrië en Irak, ze werden namelijk door de CIA en Mossad getraind in kamp Bucca in Irak, hetzelfde geldt voor het Azov-bataljon zij zijn ook proxy-leger van het Westen, bestaande uit de ergste neonazi’s, zoals ik zelf heb ervaren na de bevrijding van het Russische leger in de staalfabriek van Azov, in Marioepol, waar ze zich hadden verschanst en burgers in de kelders hadden opgesloten, van wie velen het leven lieten.

Als Rumble niet opent: https://vk.com/wall385287235_35299

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

6 thoughts on “Nazi AZOV-bataljon op tournee door Europa, ook in Rotterdam te zien

  1. AZOV NAZI SS bataljons WO II waren tientallen malen erger dan de Wehrmacht soldate,
    De AZOV ratten gooiden pas geboren baby’s in de lucht boven massa graven en schoten deze als bloedende kleiduiven naar beneden,
    Dit zijn dus de vrienden van degene die hier in Nederland het NSB uniform hebben gedragen, de linkse NAZIS zoals Frans Timmermans, Lodewijk Asscher en oa. de Cohen familie de goorste collaborateurs, het huidige CDA stinkt ook nog naar de rottende kadavers van Auschwitz Birkenau en Buchenwald

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)