De geur en verwoesting in de bevrijde Azov Staal fabriek in Marioepol, DPR

Deze week had ik als eerste Nederlandse journalist, de primeur, om de Azov Staalfabriek te bezoeken, nadat hij door het Russische leger bevrijd is en de eerste werkzaamheden, het ontmijnen van de bovenste verdieping, in de ondergrondse catacomben was gebeurd.

Het was dagelijks nieuws op de Westerse propaganda zenders, wat ze het nieuws noemen, het is en was propaganda om Oekraïne bij de EU te krijgen, de grote Reset door te voeren op een misdadige manier. De door Zelnesky’s helden en door het Westen als helden afgeschilderde Oekraïense Azov militie, waren standvastig en hielden deze fabriek voor het oog van het Westerse publiek, in handen.

Een paar details lieten ze eruit. Details die onomstotelijk bewijzen, dat we het hier te doen hebben met rasechte nazi’s, gesponsord en getraind door het “vrije democratische” Westen, die aan de lopende band wapens en nog meer wapens sturen en dag in dag aan moeten horen ,hoe hun “helden” deze “oorlog”, tegen de “boze” Russen verliezen. Want verliezen doen ze, ook de Westerse regeringen verliezen, deze criminele Westerse regeringen die door hun oligarchen en globalisten aan hun grote Reset eindspel bezig zijn, over de ruggen van onschuldige Oekraïners en natuurlijk ook Europeanen, maar die zijn nog niet allemaal wakker.

Wat ik te horen kreeg, te zien en de lucht van lijken zal ik niet snel vergeten.

Dat er veel lijken liggen mag duidelijk zijn. Oekrainse uitgehongerde of aan hun verwonding gestorven nazi’s, maar nog veel erger burgers, die als menselijk schild gehouden werden.

Burgers, ouden van dagen en vrouwen met kinderen, de mannen waren namelijk aan het front, vechten tegen de proxy’s (huurlingen) van het misdadige Westen, hetzelfde spel als in Syrië, met dodelijke afloop.

De criminele daad

De Azov nazi’s hielden bevolking in de catacomben, van meer als vijf verdiepingen gevangen, zoals gezegd waren het ouderen, bejaarden, vrouwen en kinderen. Zij gebruikten, waarschijnlijk, op het einde, de uithongering methode, zoals President Poetin en Defensie minister Sergei Shoigu bevolen hadden voor deze nazi’s omdat zij de fabriek niet wilde aanvallen, zij wisten dat er burgers waren. De Azov Nazi’s gebruikte zelf al het eten en liet zo een groot gedeelte van de gevangen de hongerdood sterven, ook kinderen.

Als de ouderen, vrouwen en kinderen gestorven waren werden er met kettingen mijnen om hun lichamen gebonden en naar buiten gegooid, de lichamen ontplofte. Een ander methode was om deze lichamen met mijnen in nog werkende koelingen te leggen en zo wanneer de Russen hen zouden vinden, deze grote koelkasten (het was een staalfabriek met elektriciteit) deze ontploften met Russische soldaten erbij. Dit zijn regelrechte Nazi praktijken uit het handboek van Adolf Hitler. Niets maar ook niets kan deze actie goedpraten, ik was er ik heb het gehoord, ik heb bewijzen gezien en heb de ontbinding van lijken geroken, die verder in de catacomben liggen weg te rotten.

Het moge duidelijk zijn dat alle Westerse regeringen medeschuldig zijn aan de gruwelijkheden die hier hebben plaatsgevonden, was het in Syrië al heel erg en de Westerse bevolking nog niet eens het “topje” van de ijsberg weten. Moet Marioepol het “keerpunt” van de Westerse criminele daden worden. In 1945 bevrijdde de Russen Auschwitz in Polen, nu is naar mijn eigen mening zo iets als een een tweede bevrijding, het Westen verzwijgt dit. Maar dat kan niet meer. Het is te crimineel om wapens te sturen aan nazi’s die burgers vermoorden, kinderen en ouden van dagen.

Niet alleen in de staalfabriek gebeurde het ook, ook in de steden zoals Donetsk, waar dagelijks raketten werden en soms nog worden afgeschoten.

De dag dat ik terugkwam van de staalfabriek, is Donetsk onder vuur genomen, een bevallingskliniek betreurde doden die dag en drie burgers werden gedood door raketten, afgevuurd door nazi’s met Amerikaanse wapens. De dag ervoor had ik nog een school bezocht, waar tijdens lesuren raketten insloegen. Stel je voor kleine kinderen kregen er les. Ik zal er in een volgens artikel uitgebreid over berichten.

Oproep aan het Nederlandse volk

Stop jullie criminele regering en parlement, zij leveren wapens aan nazi’s die kinderen, vrouwen en ouderen doden. Dit is geen oorlog, dit is barbaars. Scholen, klinieken, markten en burgers zijn het doelwit van deze criminelen. De Nederlandse regering moet direct stoppen met leveren en aftreden. De Nederlandse regering is medeplichtig aan genocide willens en wetens. Stop deze genocide!

Volg mij op Sonja van den Ende (vk.com) of Twitter sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

[dntplgn]  

Loading

8 thoughts on “De geur en verwoesting in de bevrijde Azov Staal fabriek in Marioepol, DPR

  1. Hoe kom je aan deze informatie? Liet je je informeren door de woordvoerder van het Russische leger? Of heb je ook wederhoor gepleegd zodat je wél een volledig beeld hebt gekregen van de situatie daar? Ik geloof dat de MSM de oorlog in Oekraïne te eenzijdig berichten, ja. Maar dat de gehele situatie omgekeerd zou zijn (Rusland is lief, Oekraïne het kwaad) geloof ik niet. Zoals in elke oorlog zijn er misdaden te ontdekken aan beide zijden. Alleen is er wel één groot verschil. Rusland viel Oekraïne binnen en niet andersom.

    1. 16 juni 2022 om 1:15 pm:Bent u meerderjarig?Alleen dwazen kunnen de zieke nazi’s vergelijken met het Russische leger, dat vanaf het begin juist vecht tegen deze nazi’s monsters, die genocide pleegden tegen de Russische bevolking in Oekraïne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *