Assad doodt en vergiftigt zijn eigen bevolking volgens Nederlandse media, propaganda!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

De afgelopen twee weken bezocht ik Syrië en heb veel met mensen gesproken, de stad Homs bezocht, die door de Nederlandse regering en media, de stad van de revolutie wordt genoemd. In één woord walgelijk, om terroristen met revolutionaren te vergelijken en in Europa echte revolutionairen (Franse Vesten)  als terrroristen te verklaren, waar ook nog Rusland achter zou zitten. De wereld op zijn kop, de overheid en de media (reguliere MSM) verspreiden zoveel leugens dat zij zich totaal belachelijk maken, een groot deel van de Europese bevolking heeft namelijk door dat eerst de Syrië propaganda en nu de Rusland propaganda niet meer werkt!

Ik heb reeds over de gebeurtenissen geschreven in het Engels, hieronder de link.

https://freesuriyah.eu/?p=2692

De propaganda machine is al acht jaar aan de gang en het wordt met de dag erger. Ze verzinnen alles om de waarheid te verdraaien, helaas lukt dit nog steeds met het grote publiek, al worden zoals ik zie, steeds meer mensen wakker en hebben genoeg van deze propganda.

BRIEF RIK MIN

INGEZONDEN

INGEZONDEN

Syrie?

Hoe kan onze Twentse CDA minister van defensie, Ank Bijleveld, gisteravond voor de NATO-conferentie, open en bloot op de televisie vertellen dat Nederlandse vliegtuigen “nog altijd bezig zijn met missies tegen IS in Syrië” [20.00 uur journaal], terwijl IS in Syrie al verslagen is door Syrie zelf, maar vooral ook wonderijk omdat Nederland juist niet zou meedoen met oorlogshandelingen boven Syrisch grondgebied [een nog steeds geldig Tweede Kamer-besluit, 2014 – 2018]?

Is dat geen verspreking?

Rik Min (NCPN Twente)

Ik zou het geen verspreking noemen, maar bewuste propaganda en verdraaiing van feiten, de Nederlandse regering heeft terroristen gesponsord en ook de christelijke gemeenschap in Syrië laten uitmoorden, zoals ik heb vernomen in SADAD.

Sadad ligt ongeveer 30 kilometer van Qara en 50 kilometer van Damascus, het is een geheel christelijk dorp, waar in 2013 een tragedie plaatsvond, de wereld was stil en Assad had het gedaan!

Syrië: lichamen van afgeslacht christen gevonden in massagraf

2013: De lichamen van 30 christelijke burgers, onder wie vrouwen en kinderen, gedood door islamitische milities, zijn gevonden in twee verschillende massagraven in de stad Sadad. Homs en Damascus, het aantal slachtoffer staat nu op heeft 45 . De mensen die konden vluchten, zijn waarschijnlijk halverwege hun vlucht toch nog het slachtoffer van terroristen geworden.

De stad Sadad, een christelijke stad, die op 21 oktober 2013 veroverd en  bezet werd door islamitische milities is vergeten door het westen. Het werd in 2014 heroverd door het Syrische leger.  In een sfeer van verdriet, woede en emotie werden de begrafenissen van  30 christenen  uitgevoerd door aartsbisschop Boutros Selwanos Alnemeh, hoofd van de Syrisch-orthodoxe kerk van Homs en Hama.

Volgens ooggetuigen werden veel van de burgers gedood door  Al-Nusra  en Daesh (ISIS). De stad was volledig verwoest en geplunderd. Sommige terroristen die de stad binnenvielen,  drongen binnen in de orthodoxe kerk van St. Theodore, die gedeeltelijk werd verwoest. Sadad is een oud Syrisch dorp dat dateert uit 2000 v.Chr. Gelegen in de regio Qalamoun, ten noorden van Damascus. Het had 14 kerken, een klooster, tempels, historische monumenten en archeologische vindplaatsen.

Wat er gebeurd is in Sadad is de grote grootste slachting van christenen in Syrië. De westerse wereld waaronder Nederland was stil, heel stil en bleef gewoon Al-Nusra steunen, die zij rebellen noemden, zonder onderzoek zonder geweten! Het christelijke geweten van Nederland is dood.

Sadad de Priester

De Syrische bevolking heeft zwaar geleden onder de terroristen die gesponsord waren door het westen. Foto’s: Claudius Lucassen

De slacht om Sadad

Op 21 oktober 2013 werd de stad, die strategisch gelegen is tussen de stad Homs en de hoofdstad Damascus,  veroverd door islamistische terroristen die behoorden tot het al-Nusra Front.  Sadad viel zonder een gevecht met het overgeven van het politiebureau.  Na het vervoveren van Sadad zetten de terroristen de luidsprekers aan op het hoofdplein op en riepen de bewoners op naar hun huizen terug te keren.

Tenminste negen mensen werden direct gedood en werden  op straat gevonden. Zogenaamde Oppositie-activisten in het westen en de enigste bron het SOHR (acht jaar lang de bron voor Nederlandse politiek en media) beweerden dat de aanval niet religieus gemotiveerd was, maar eerder om militaire redenen was uitgevoerd.  Na de verovering door het Syrische leger  werden de lichamen van bijna 50 burgers  ontdekt in Saadad, waaronder die van zeven mensen, drie van hen kinderen, in een put.  

Bij het begin van het offensief waren werden de burgers uit hun huizen verdreven en gebruikt als menselijke schilden. 

Op 23 oktober 2013  namen de terroristen de controle over legerposities in de buurt over, zoals  wapen depots, in het dorp Mahin. Naarmate ze verder kwamen, lanceerde de Syrische luchtmacht luchtaanvallen. In het westen werden deze luchtaanvallen als ASSAD VERMOORD ZIJN EIGEN BEVOLKING OMSCHREVEN.

Op 28 oktober had het leger de controle over Sadad. De lichamen van 46 burgers,  waaronder 15 vrouwen, werden in Sadad ontdekt nadat de terroristen  zich terugtrokken. Dertig van de doden werden  gevonden in twee massagraven. Nog eens 10 burgers zijn  vermist . Meer dan 100 regeringssoldaten en 100 terroristen waaronder 80  van ISIS en al-Nusra, werden gedood tijdens de gevechten. Buitenlandse terroristen waren ook onder de doden. De terroristen trokken zich terug op het omringende platteland en werden later door regeringstroepen gedood.

In Nederland is deze massamoord bijna niet bekend, ook de christenen en m.n. de christelijke partijen zoals de CU, SGP en CDA, hebben hier in het verleden bijna niets over vermeld, laat staan de media, die zwijgt en spreekt alleen over Assad vermoord zijn bevolking en nu dan dat hij ze nog zou vergiftigen in Aleppo.

Hetzelfde westen wat nu volgens Mw. Bijleveld nog steeds bombardeerd in Syrië. Laat me raden waar, Deir-ez-Zor, daar vermoord de VS en haar coalitie namelijk nog steeds burgers. Omdat daar het gas en de olie is, die de huurlingen van de VS en het westen (Al-Queda, Al-Nusra en DAESH – ISIS) beschermen. 

Bron: inwoners van Sadad. Foto’s : Claudius Lucassen

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *