De gruwelijke nalatenschap van David Rockefeller

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

Afbeeldingsresultaat voor the gods of money william engdahl

Onlangs is David Rockefeller op 101 jarige leeftijd overleden. Door de mainstream media als een icoon op het het gebied van liefdadigheid weggezet, maar eigenlijk was hij met al zijn geld een “gruwel” voor de wereld!

Afbeeldingsresultaat voor david rockefeller cartoon

De visie van F. William Engdahl over Rockefeller:

De dood van David Rockefeller, de  facto Patriarch van de Amerikaanse regering, gestorven op de leeftijd van 101: de media (mainstream) had niets anders dan lof voor zijn vermeende filantropie. Ik wil graag een bijdrage leveren aan een eerlijker beeld van de persoon.

In 1939, richtte hij samen met zijn vier broers-Nelson, John D. III, Laurance en Winthrop-David Rockefeller  de Rockefeller Foundation op en financierde in het geheim de “World & Peace Studies Foreign Relations, de meest invloedrijke private Amerikaanse buitenlandse politiek denktank die werd gecontroleerd door de Rockefellers.

Een collectie van de Amerikaanse wetenschappers verzamelden zich nog voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog tot om een naoorlogse wereldrijk te plannen.

Ze maakten een blauwdruk voor het overnemen van een wereldrijk van het failliete Britse rijk, maar zorgvuldig besloten om het niet  een ​​imperium te noemen. Eerder noemden ze het “verspreiden van democratie, vrijheid, de Amerikaanse manier van leven en het vrije ondernemerschap.”

Als je naar hun project kijkt en naar de geopolitieke kaart van de wereld en de geplande manier waarop de Verenigde Staten het Britse Rijk de facto zou vervangen als het dominante wereldrijk zie je het huidige resultaat van overname. De oprichting van de Verenigde Naties was een belangrijk onderdeel van het geplande wereldrijk.

De Rockefeller broers schonken een stuk land in Manhattan om het VN-hoofdkwartier te laten bouwen ( daardoor maakte zij miljarden door de gestegen prijzen van het aangrenzende onroerend goed dat ze ook in eigendom hadden). Dit is de Rockefeller “filantropie” methode. Elke subsidie ​​geschonken wordt berekend om de familie rijkdom en macht te vergroten.

Na de oorlog  domineerde David Rockefeller de Amerikaanse buitenlandse politiek en sponsorde hij de talloze oorlogen in Afrika, Latijns-Amerika, Azië. De Rockefeller elite creëerde de Koude Oorlog tegen de Sovjet-Unie en ook de NAVO om een ​​heropleving van West-Europa onder Amerikaanse vlag en als vazalstaten te houden. Hoe ze dat precies deden, is gedocumenteerd in details in het  boek van William Engdahl:, The Gods of Money.

Rockefeller Biology Research: ‘Controle van mensen …’

Kaiser Wilhelm Instituut in Berlijn

Als filantroop moet  je worden gemotiveerd door de liefde voor onze medemens, de subsidies van de Rockefeller Foundation zijn dat zeker niet. Neem medisch onderzoek. In de periode tot 1939 en tijdens de 2e wereldoorlog, heeft de Rockefeller Foundation een onderzoek gefinancierd: Het biologisch onderzoek aan het Kaiser Wilhelm Instituut in Berlijn. Het was het Nazi rassen programma hoe te doden of te steriliseren om een superieur mensenras te krijgen en die te doden die ze beschouwde als “minderwaardig.”

Rockefeller financierde Nazi-eugenetica. Rockefeller’s Standard Oil was ook in strijd met de Amerikaanse wet, Standars Oil  gaf de Nazi’s in het geheim, tegen betaling schaarse brandstof tijdens de oorlog.

Na de oorlog sponsorde de Rockefeller broers nazi-wetenschappers die betrokken waren bij gruwelijke experimenten op mensen in de VS en Canada om het afgebroken (Duits)  eugenetica onderzoek voort te zetten. Velen werkten in de CIA “top secret” aan het MK-Ultra project.

In de jaren 50 stichtte de Rockefeller broers de “Population Council” om eugenetica, vermomd als onderzoekspopulatie naar anticonceptie te bevorderen. De Rockefeller broers waren verantwoordelijk in de jaren 1970 voor een “US Government Top Secret project”  geregisseerd door de Rockefeller’s  nationale veiligheidsadviseur Kissinger, NSSM-200 getiteld “Gevolgen van Wereldwijde Bevolkingsgroei voor de Amerikaanse veiligheid en overzeese belangen.”

Hij stelde vast dat de hoge groei van de bevolking in ontwikkelingslanden, die de meeste grondstoffen zoals olie of mineralen bezaten, een Amerikaanse “nationale bedreiging van de veiligheid was ”, meer bevolking vraagt ​​om nationale economische groei.  Project NSSM-200 maakte dat de ontwikkelingslanden en de wereldbevolking reductieprogramma’s een voorwaarde waren van de Amerikaanse hulp. Deze strategie wordt nog steeds gehanteerd, horen we niet: De VS of EU moet haar land verdedigen!

In de jaren 70 sponsorde David Rockefeller door zijn Rockefeller Foundation de WHO in de ontwikkeling van een speciaal tetanus vaccin dat de bevolking groei  beperkte door het onvruchtbaar maken, of misvormingen van de foetus, van de vrouw, letterlijk ingrepen in het menselijke voortplanting proces zelf.

De Rockefeller Foundation creëerde het gehele gebied van genetische manipulatie via haar bedrijf  Monsanto Corporation en de financiering van het universitaire biologisch onderzoek naar  “gentechniek” en andere technieken om gen verandering kunstmatig te manipuleren.

Het doel van dit project is de menselijke en dierlijke voedselketen te controleren. Vandaag de dag is meer dan 90% van alle soja geteeld in de VS  en meer dan 80% van alle maïs en katoen. onopgemerkt.

De Rockefellers en de olie…

Het  Rockefeller fortuin is hoofdzakelijk gesponsord door olie bedrijven zoals ExxonMobil, Chevron en anderen. Henry Kissinger, politiek adviseur van David Rockefeller sinds 1954, was betrokken bij alle grote Rockefeller projecten. Kissinger manipuleerde in het geheim in het Midden-Oosten in 1973, om het  Arabische OPEC olie-embargo te activeren.

De oliecrisis van 1973-1974 werd georkestreerd door een geheime organisatie van David Rockefeller in de jaren 1950 bekend als de Bilderberg Groep. In mei 1973 vond er een Bilderberg groep vergadering van David Rockefeller en de hoofden van de grote Amerikaanse en Britse oliemaatschappijen, plaats  in saltsjöbaden, Zweden, daar ontwikkelde zij een strategie om het Midden-Oosten “kapot” te maken.
Het (de komende crisis en verdere oorlog) zou te wijten zijn aan “hebzuchtig Arabische olie sjeiks.”.

De auteur (WILLIAM ENGDAHL) heeft het “vertrouwelijk” protocol van die vergadering waarin de prijsverhoging strategie wordt beschreven, zes maanden voor de Arabisch-Israëlische oorlog.

Afbeeldingsresultaat voor william engdahl a century of war

Zie ook zijn boek: A Century of War, voor documentatie. In de jaren 1970  hadden  Kissinger en David Rockefeller een (wereld) strategisch motto: “Als je de olie  controleert, dan heb je controle over hele naties; als je het eten controleert, controleer je het volk; als je het geld te controleert, heb je uiteindelijk de controle over de hele wereld.”

Tenslotte: Controle over het geld…

De Chase Manhattan bank speelde een belangrijke rol in het Rockefeller web van controle over het geld.

David Rockefeller was voorzitter van de Chase Manhattan Bank, het is een familie bank. Hij was verantwoordelijk voor het aannemen van de Chase Bank Vice President: Paul Volcker, hij (Volcker) was onder president Carter’s de “Federal Reserve” voorzitter  en veroorzaakte de “Volcker renteschok” dat nog eens, zoals de oliecrisis,  de dalende Amerikaanse dollar redde, Wall Street en de winsten van banken, waaronder de Chase Manhattan ten koste van de wereldeconomie.

Volcker’s “rente schock in 1979” , gesteund door Rockefeller, creëerde de “Derde Wereld schuldencrisis.” in 1980.

Rockefeller en Wall Street gebruikt die schuldencrisis voor privatiseringen en drastische nationale devaluaties om zo landen  Argentinië, Brazilië, Mexico te dwingen tot afbetaling en privatisering (uitverkoop van hun land). Rockefeller en zijn vrienden, zoals George Soros grepen toen de kroonjuwelen van Argentinië, Brazilië, Mexico tegen spotgoedkope prijzen.

Het model was gebaseerd op de Britse banken die in het Ottomaanse Rijk na 1881 toen ze de facto de controle over de financiën van de Sultan hadden door het controleren van alle belastinginkomsten door de Ottomaanse Staatsschuld Administration (OPDA), hetzelfde systeem. Rockefeller plunderde in de jaren 1980 door de zogenaamde schuldencrisis een groot deel van het verschuldigde Latijns-Amerika en Afrikaanse landen, met behulp van het IMF als de politieagent.

David Rockefeller was een persoonlijke vriend  van een aantal militaire dictators in Latijns-Amerika met inbegrip van General Jorge Videla in Argentinië of Pinochet in Chili, die beiden hun baan te danken hadden aan de CIA coups geregeld door de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger namens de Rockefeller familie en haar belangen in Latijns-Amerika.

Via organisaties zoals zijn Trilateral Commission, was Rockefeller de belangrijkste architect van de vernietiging van de nationale economieën en het bevorderen van de zogenaamde globalisering, een beleid dat vooral ten goede kwam aan de grootste banken van Wall Street en de City of London en een geselecteerde multinationals. Rockefeller heeft deze Trilaterale Commissie (Bilderberg) opgericht in 1974 en gaf zijn goede vriend Zbigniew Brzezinski de taak voor het kiezen van haar leden in Noord-Amerika, Japan en Europa.

Als we spreken van een onzichtbare, krachtig netwerk die sommige de “diepe  verborgen staat” noemen, zouden we kunnen zeggen David Rockefeller  zichzelf zag als patriarch van die “Deep State”. Zijn ware daden verdienen geen pluim, maar zijn nakomelingen een proces om de (gestolen) rijkdom  her te verdelen en een aanklacht voor moord op miljoenen mensen, die door zijn handelen vermoord zijn door: oorlog, honger en genetische manipulatie.

Bron: L.F. William Engdahl is strategisch risico consultant en docent, Phd. in politiek aan de Princeton University en is een “best-seller” auteur van boeken over geopolitiek, exclusief voor het online magazine “New Eastern Outlook.” Veteran’s Today.com

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *