De Soros – connectie in de EU vervolg

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

JPEG - 48.7 kb

Onlangs berichte Hongarije, een land tegen immigratie en haar ex-staatsburger, de zionist George Soros, het volgende:

De Soros-gefinancierde inspanningen zijn erop gericht het openbare leven in Hongarije te beïnvloeden en zich te verzetten tegen het werk van de democratisch gekozen regering. Eerder deze maand doken verhalen op over hoe een Soros-gefinancierde NGO in Berlijn, onder leiding van een Hongaarse staatsburger, actief lobbyt bij de Duitse regering om druk uit te oefenen op Hongarije om de wetten inzake transparantie van NGO’s te veranderen.

Een paar weken geleden was er op de blog van About Hungary, een mediabericht met een verbazingwekkende onthulling dat George Soros in 2017 meer dan 14 miljoen dollar heeft uitgegeven aan het lobbyen bij de Amerikaanse overheid tegen Hongarije. Ook is er door Hongarije herhaaldelijk aandacht gevraagd voor de lobbyactiviteiten van zijn Open Society-netwerk in Brussel (EU). Hongaarse media hebben ook gerapporteerd over een door Soros gefinancierde NGO die illegaal gegevens over migranten verzameld!

Hier is een volledige lijst van George Soros gefinancierde ngo’s gemanipuleerde verkiezingen  in alle EU-lidstaten.Al bladerend door de George Soros gelekte e-mail’s ontdek  je dingen, die het gezond verstand te boven gaat, jarenlange manipulatie en dit is het topje van de ijsberg!De Hongaarse miljardair en zijn NGO’s laten door de documenten, zien die  ik (hieronder) deel, gehackt door “DC Leaks”,  hoe Soros  regeringen manipuleert en  aanzet tot burgeroorlogen, zodat hij enorme financiëlewinsten kan maken.

George Soros ‘ngo’s manipuleren EU-verkiezingen ontdekt in 2500 documenten na een hack van “DC LEAKS” VOLLEDIGE HACK LIJST

George Soros obsessie – Hongarije en Catalonië

Na dit laatste rapport (over de 14 miljoen dollar) heeft de Hogaarse regering de Soros-organisaties opgeroepen om de namen van  2000 mensen bekend te maken en de namen van politici van eventuele oppositiepartijen die op de loonlijst van Soros staan. De wetgeving die meer transparantie zou vereisen van door buitenlandse fondsen gefinancierde organisaties die een pro-migratiebeleid bevorderen en zich verzetten tegen de inspanningen van  regeringen om immigratie te beteugelen, zal het voor activisten moeilijker maken om zonder verantwoording te werken.

Tot die tijd zal de Hongaarse regering zich verzetten tegen alle pogingen van buitenaf om politiek invloed uit te oefenen op ons immigratiebeleid zei  een woordvoerder van Vitor Orbán – premier van Hogarije  – een positie die de brede steun van het volk geniet – en zal zij alle nodige middelen inzetten om te voorkomen dat organisaties onwettige politieke activiteiten uitvoeren.

Hoewel er minstens volgens de Hongaarse regering  2.000 mensen werken tegen de belangen van Hongarije, “is er ook in Brussel geen gebrek aan dergelijke mensen”, zei premier Viktor Orbán in een Facebook-video voorafgaand aan de EU-top van vorige week. Hun doel is om van Hongarije een immigrantland te maken, zei hij, en “dit zullen we niet laten gebeuren.”

Zo verdeeld is de EU en wat voor een standpunt je ook inneemt, inmenging en beinvloeding van buitenaf in een soevereine staat is in scherp contrast en niet toegestaan door het Internationale Recht. Maar ja wie leeft het Internationale Recht nog na? De EU zeker niet, de VS en Israël ook niet!

Het is jammer dat landen als Hongarije en andere, zoals Oostenrijk, die een goed standpunt hebben t.o.v. immigratie, een verknipt beeld geven over wat er de Palestijnen wordt aangedaan en trouw blijven aan de Zionisten, het verschil niet maken tussen Zionisme en Jodendom!

George Soros is tenslotte Zionist, Frans Timmermans, EU-commissaris heeft Orbán ervan beschuldigd anti-semiet te zijn! Maar eigenlijk moet hij zeggen anti-Zionist, je kan namelijk geen anti-semiet zijn als je de volkeren in het midden-oosten allemaal over één kam gaat scheren. Zionist is Soros en Nethanyahu, Joden (dom) zijn o.a. de beweging van Rabbi Yisroel Dovid Weis (zie onderstaand artikel). Het verschil zou nu eens eindelijk gemaakt moeten worden tussen geloof, Jodendom en politieke overtuiging het Zionisme. Het gevaar is nu dat Zionisme (een sociaal of socialistisch concept, nu gebruikt wordt als een religeus concept, zoiets als de SGP met de SP samen laten vloeien).

Interview with Rabbi Yisroel Dovid Weiss, a Jew against Zionism and Israel a message to the DUTCH government and Europe

Anti-semitisme is een uitvinding van de politiek! Alle volkeren in het midden-oosten zijn semieten!

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2016/12/27/wat-is-anti-semitisme

Elke dag hoor je het in de media, uitspraken die mensen doen, tegen nederzettingen, landonteigening van Palestijnen, afbraak van huizen, kritiek op zogenaamde “Settlers”, wat letterlijk betekent: kolonisten, die land koloniseren, land wat eigenlijk niet van hen is.Als je dus kritiek uit, (hetzelfde als je een beetje nationalistisch bent, dan ben je rechtsradicaal voor de media en politiek) ben je een anti-semiet!

Wat betekend anti-semiet?

Anti-semiet betekend letterlijk iemand die tegen semieten is.

De vluchtelingencrisis: alles vooraf gepland! Artikel uit 2015 Metro nieuws/NCPN
i-011-017.jpg

 

Bron: Freesuriyah.wordpress.com, http://abouthungary.hu/blog/the-soros-mercenaries-working-against-hungary/, NCPN, dewereldvanmorgen.be.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *