De parallel tussen de gifgasaanvallen in Syrië en de vergiftiging van Skripal

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

Wie goed naar het nieuws kijkt kan de overeenkomsten zien. Sinds 2011 wordt er krampachtig geprobeerd (de start van de zogenaamde Arabische lente, een project van George Soros en de schaduwregering (en) ) om President Assad en zijn regering in diskrediet te brengen door gifgasaanvallen, de bekendste is Ghouta (nu bevrijd van terroristen) in 2013, waar Obama op het laatste moment gewetens bezwaren kreeg en toch niet aan de eisen van de schaduwregering gehoor gaf en Syrië niet bombardeerde die bewuste Augustus nacht 2013.

Daarna is er nog wanhopig geprobeerd om diverse aanvallen uit te voeren, allemaal geënsceneerd door diverse terroristische groeperen, ondersteund door de VS en haar bondegenoten, de coalitie (waarvan Nederland ook deel uitmaakt), CNN stond zelfs klaar de laatste keer, maar het plan was uitgelekt en het Syrische leger rukte op, zodat er geen tijd meer was!

Alarm Nep nieuws: nieuwe zogenaamde Gifgas aanval van Assad op Idlib

Alarm “Fake” chemische gasaanval terroristen, waarschuwingen waren er al!

In 2015:

De Sarin connectie

Steeds meer bewijzen komen naar buiten over hoe en waar het Sarin gas in Syrië terechtkwam en wie het gebruikt heeft in Syrië om de Syrische bevolking te doden. Niet alleen in Ghouta, een voorstad van Damascus waar Sarin in 2013 gebruikt is op de Syrische bevolking, maar in tal van plaatsen, waar wij in het westen niets van horen. Er zijn nu grondige aanwijzingen dat het gifgas via Turkije, naar IS of terroristische kampen gesmokkeld is. Met medeweten van de Turkse regering en Erdogan en wie weet ook met medeweten van de VS en Europese regeringsleiders! Niets is meer zeker alleen één ding weten we, de VS en haar bondgenoten hebben de wereld in een nietsontziende oorlog gestort

Tot zover Syrië, nu verder naar Rusland en de vergiftiging van de ex-spion Skripal.

Sergei Skripal geboren in Kiev,  is een voormalig medewerker van de Russische militaire inlichtingendienst GROe, en is tevens een voormalig dubbelspion.

Op 4 maart 2018 werden hij en zijn dochter Yulia, die bij hem op bezoek was uit Moskou, vergiftigd met een Novichok zenuwgas. Vanaf 15 maart 2018 verblijven ze in kritieke toestand in het Salisbury District Hospital. De vergiftiging wordt onderzocht als een poging tot moord. Kort na het incident verklaarde de Russische regering dat ze geen informatie hadden over de nationaliteit van Sergei Skripal; de Britse politie zei dat hij een Brits staatsburger was.

Volgens de FSB was Skripal alias Pablo Miller (schuilnaam voor Skripal , gestationeerd in Spanje) ook betrokken bij pogingen om andere Russen te werven voor werkzaamheden als dubbelspion en stond hij in contact met Alexander Litvinenko, ook een dubbelspion en vergiftigd, allemaal, volgens het westen i.o.v. President Poetin “himself”.

In december 2004 werd Skripal kort nadat hij uit Groot-Brittannië was teruggekeerd, gearresteerd voor zijn huis in Moskou. In augustus 2006 werd hij, in een proces achter gesloten deuren, door het Moskouse regionaal militair hof veroordeeld op grond van artikel 275 van het Russische wetboek van strafrecht (hoogverraad in de vorm van spionage, hij zou de dekking van 300 Russische agenten hebben opgeblazen ).

In juli 2010 werd Skripal, samen met drie andere Russische staatsburgers die waren opgesloten voor spionage, vrijgelaten als onderdeel van een spionnenruil voor de tien Russische agenten die in de Verenigde Staten waren gearresteerd als onderdeel van het Illegals-programma; eerder had hij al gratie gekregen van de toenmalige president van Rusland, Dmitri Medvedev. Skripal verhuisde naar Salisbury, Wiltshire, VK. Volgens Britse veiligheidsfunctionarissen bleef Skripal na 2010 voor een periode informatie verstrekken aan het VK en andere westerse inlichtingendiensten. Zijn zoon stierf op 43-jarige leeftijd in maart 2017, in onbekende omstandigheden, tijdens een bezoek aan Sint-Petersburg; Sergei’s oudere broer stierf in de twee jaar voorafgaand aan Skripal’s vergiftiging.

Op 4 maart 2018 werden Skripal en zijn 33-jarige dochter Yulia, die op bezoek was vanuit Moskou, bewusteloos  op een openbare bank bij een winkelcentrum in Salisbury gevonden door een passerende arts en een verpleegster (erg toevallig). Paramedici brachten hen naar het Salisbury District Hospital, waar medisch personeel vaststelde dat het paar was vergiftigd met een zenuwgas. De politie behandelde de zaak als een groot incident, omdat meerdere instanties betrokken waren. Na het incident controleerden de gezondheidsautoriteiten 21 leden van de hulpdiensten en het publiek op symptomen; drie politieagenten werden opgenomen in het ziekenhuis – twee leden hadden lichte verwondingen, terwijl een rechercheur genaamd Nick Bailey, die naar het huis van Sergei Skripal was gestuurd, zich in een ernstige toestand bevond. Op 11 maart 2018 waren Skripal en zijn dochter nog steeds in kritieke toestand en Bailey was ernstig ziek maar stabiel.

Op 6 maart werd in het National Counter Terrorism Policing Network besloten dat het Counter Terrorism Command, onderdeel van de Metropolitan Police (VK), het onderzoek van de politie van Wiltshire zou overnemen. Assistent-commissaris Mark Rowley, hoofd van Counter Terrorism Policing, deed een beroep op getuigen van het incident om zich te melden.

Op 12 maart 2018 identificeerde premier Theresa May het zenuwgas dat in de aanval werd gebruikt als het door Rusland gemaakte Novichok-gas en eiste uitleg van de Russische regering. Twee dagen later zei May dat Rusland verantwoordelijk was voor het incident en kondigde aan dat als vergelding 23 Russische diplomaten werden uitgezet. Half maart 2018 zei Rusland dat zijn diplomaten de toegang werd ontzegd tot zowel Sergei Skripal als zijn dochter, die de Russische nationaliteit heeft.

Al met al een raar verhaal, Rusland heeft geen toegang tot het onderzoek, terwijl zijn dochter Russische staatburger is. Gevonden door ziekenhuispersoneel! Als je niet beter weet lijkt het op een “Hollywood”film zo uit de koude oorlog!

Het zenuwgas wordt door vele andere landen dan Rusland gebruikt, het is toevallig gemaakt daar, maar dat is geen bewijs.

Ook informatie over het Russische zenuwgas novitsjok geeft een verkeerd beeld: Eén milligram kan  namelijk al dodelijk zijn.  Daarom zegt wetenschapper Leonid Rink “Als het zenuwgas Russisch was geweest, dan waren ze onmiddellijk gestorven.” in een interview met het Russisch persagentschap RIA Novosti. Rusland is volgens hem  niet schuldig aan de vergiftiging van de Skripals eerder deze maand.

Novitsjok werd geproduceerd in de jaren zeventig in de toenamlige Sovjet-Unie  en geleverd aan diverse ex-oostblok landen, zoals Tjechië, Polen, Hongarije, ex-Joegoslavië, DDR, Slowakije..Dus daar zou het nog voorradig kunnen zijn of zelfs (na) gemaakt! Een totaal voorbarige conclusie om Rusland te beschulidigen, wat heeft Rusland en bovanal Poetin eraan, dat dit incident vlak voor de president verkieizingen plaatsvond? Niets dus, net als alle gevallen in Syrië!

Het grote “westerse” probleem, is dat Poetin in zijn beroemde 2007 Munchen speech, gezegd heeft dat bepaalde landen zoals de VS en EU, proberen van Rusland een vazal staat te maken, een soort kolonie, zoals het westen al decennia lang doet, desnoods met oorlog en geweld. Maar Rusland onder mijn bewind zal dit niet toestaan, de chaos onder Jeltsin is voorbij, het plunderen van Rusland onder westerse gesponsorde oliechargen is afgelopen, zei Poetin en hij heeft woord gehouden, tot ontsteltenis van de westerse en schaduw regeringen. Daarmee zijn doodvonnis getekend voor support uit de EU/VS.

 

Daarna gaat hij op verzoek van President Assad in september 2015, Syrië helpen de (westerse gesponsorde) terroristen, de huurlingen zoals ik ze noem, DAESH e.a. terreur groepen op te ruimen, tot weer van grote schrik van de westerse/schaduw regering en het plan van o.a. George Soros, het plan Arabische Lente, valt gedeeltelijk in duigen. In Libië, Irak, Afghanistan was het een groot succes, die landen zijn totaal kapot gemaakt.

Dan zegt doodleuk de Nederlandse nieuwe minister van buitenlandse zaken, natuurlijk een vrouw, dat staat lekker sociaal, alle EU landen hebben een vrouwelijke minister van defensie, bij de “talkshow” Pauw, dat zij eigenlijk niet zo goed weet wie de vijand van Nederland is, misschien Rusland, of ergens zuidelijke landen zoals Syrië of Turkije.

Natuurlijk weet ze dat niet, er zijn geen vijanden, wij (al wil ik mezelf niet associeëren met de EU of Nederlandse regering) de EU, VS en Nederland zijn de vijanden van: Afghanistan, Irak, Libië, Jemen, Palestijnen en alle andere landen die door de NATO/EU en diverse centracom eenheden van de VS (170 bases in de wereld) bezet zijn, de zogenaamde vredesmissie’s!

Dus Rusland is zondebok, zoals Syrië, omdat ze eenvoudigweg niet meewerken, niet met dealtjes over gasleidingen en niet met het IMF, of andere organisaties. Dan ben je in de aap gelogeerd en kan je elke moment een oorlog verwachten, of een mooi plan zoals als de Arabische lente. Maar dit keer is het westen te ver gegegaan, bij Syrië al en zal het wereldtoneel er anders uitgaan zien!

Bron: Wikipedia, RT, Youtube, Nederlandse MSM

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *