Assad: EU moet zijn nederlaag inzien, Syriërs kom terug naar Syrië!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Assad : Terrorisme in het westen

President Assad, heeft de laatste dagen 2 verklaringen afgegeven:

  1. Aan de

    Italian Il Giornale newspaper:

O.a. de volgende vragen werd gesteld:

Vraag : Veel Syrische vluchtelingen  zijn naar  Europa gekomen als gevolg van de oorlog. Na de bevrijding van Aleppo, lijkt de oorlog op zijn eind. Wat zou U willen zeggen tegen mensen die gevlucht zijn naar Europa?

President Assad: Ik als  Syriër en als medeburger, roep hen op terug te gaan naar hun land , want iedereen wil in principe terug naar zijn of haar  land, maar ze hebben ook behoefte aan twee dingen:  stabiliteit en veiligheid verder hebben zij basisbehoeften nodig en kunnen voorzien in hun  eigen levensonderhoud dat velen van hen verloren hebben als gevolg van de oorlog. Dus, in dat geval, is het niet aan mij om te zeggen dat ik hen ga uitnodigen om terug naar Syrië te komen, want Syrië is hun land, zij hebben geen uitnodiging nodig  om terug te gaan. Onze regering zal er alles aan doen om hen met de nodige basisbehoeften te faciliteren, samen moeten we het land opbouwen!

Maar wat ik zou willen zeggen  aan de Europese regeringen en burgers die dit vluchtelingenprobleem  direct of indirect ondersteund hebben:  het terrorisme in ons land is gemaakt en ondersteund en zij ondersteunen het nog, tot op de dag van vandaag. Zij (het westen) zijn het die het probleem creëerden, ook om deze vloed van  Syriërs uit te nodigen om naar Europa te komen (Frau Merkel), op het  moment dat ze zeiden: “we zijn klaar om jullie te ondersteunen, welkom!

https://www.youtube.com/watch?v=NK8pqhiA7Eg&t=14s

2. Interview met : Italian (TG5) channel

President Assad, een paar dagen geleden, heeft het Syrische leger, met de hulp van de Russen, controle teruggenomen over het grootste deel van Aleppo.  Kunnen we zeggen dat de oorlog bijna voorbij is?

President Assad: Nee, nog niet helemaal,  je kan niet zeggen dat de  oorlog voorbij is, totdat alle terroristen in Syrië verwijderd zijn,  de terroristen die helaas nog steeds formele ondersteuning krijgen uit vele landen, waaronder Turkije, Qatar, Saoedi-Arabië en ook veel (EU/VS/UK) westerse landen. Dus, dit is niet veranderd, en dit soort steun zal de oorlog lang en moeilijk maken. Maar de nederlaag van de terroristen in Aleppo is een belangrijke stap in de richting van het beëindigen van de oorlog. Als de EU/UK en VS geen externe steun verlenen aan terroristen, zal het niet moeilijk zijn , om zich te ontdoen van de terroristen overal in Syrië, op dat moment kunnen we praten over het einde van de oorlog.

Vraag: En de rol van Daesh (ISIS) hier in Syrië …. Het verslaan van Daesh (ISIS), want we hebben ook een probleem in Europa  met Daesh (ISIS), U weet wel, de Berlijnse aanval. Wat kunnen we doen met Daesh (ISIS)?

President Assad: als Europeanen?

Journalist: Als Europeanen

President Assad:  Het probleem is niet alleen ISIS. ISIS is het product, één van de producten van  extremisme. Als je praat over Daesh (ISIS), kun je ook praten over al-Nusra, al-Quda en ook  kun je  praten over vele andere andere verschillende organisaties (Fateh as Sham), ze hebben dezelfde mentaliteit en dezelfde duistere ideologie. Wat de  kern van het probleem van deze organisaties is, in de eerste plaats, is het de ideologie, de Wahabi ideologie, vanuit Saoedi Arabië, geïmporteerd.

Als je er niet mee om kunt gaan in Europa, in onze regio en in de wereld in het algemeen kunnen we niet omgaan met extremisme en zijn product , het is terrorisme, waar ook ter wereld.  Ik bedoel, in dat opzicht; als je niet kunt omgaan met de ideologie, heb je tijdelijk of langdurig te maken met het probleem en zal alleen erger worden, als de wortel van het kwaad, wahabisme, Saoedi Arbië, geradicaliseerde moskeeën, niet wordt aangepakt, de Europese gemeenschap kamt met veel immigratie van deze radicalen .

Dit als eerste gezegd te hebben. Maar op dit moment speelt er nog een  probleem; het is de westerse steun aan dezelfde  terroristen, misschien niet ISIS in het algemeen, maar het westen geeft hen verschillende labels en namen, zonder grondig onderzoek te doen naar deze groepen:  zoals “gematigden rebellen, witte helmen,” ze geven al deze groepen humanitaire – soms en gematigde labels, eigenlijk een  cover-up  om hun  politieke doelen te bereiken.

Dus, hun prioriteit in Europa – ik heb het over de Europese regeringen – hun prioriteit is niet de bestrijding van het terrorisme; hun prioriteit is het schudden van deze (troef) kaarten om regeringen te veranderen en te ontdoen van presidenten, die niet meewerken met hun koloniale en globale projecten. Dit zie je overal om je heen, we worden dan gelabeld als de nieuwe Hitler die zijn eigen bevolking vermoord!

Met dit beleid, kun je niet het terrorisme verslaan  en dat is de reden waarom, zoals je ziet, in de afgelopen jaren, er niets gebeurt is, met betrekking tot, het terrorisme in Europa; de terroristen lopen  vrij rond om aanvallen uit te voeren, er is geen verandering in de situatie, omdat de westerse regeringen niet serieus zijn in het omgaan met dit probleem.

Ed note: Denk aan Zweden, daar krijgen teruggekeerde radicalen een huis en bijstand. Duitsland heeft momenteel 200.000 zogenaamde vluchtelingen rondlopen, illegaal, we weten niet waar ze vandaan komen, wat ze willen.

Duitsland is vervallen tot een land van radicalen, over Frankrijk en België nog maar te zwijgen!

Bron: Presidency Al Assad…Sana

 

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *