Nederland gaf miljoenen aan terroristen vervolg…regering geeft geen openheid omdat er geen rebellen waren maar terroristen!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Onderstaand artikel is het bewijsmateriaal aan wie de Nederlandse Regering haar steun gaf, afgelopen jaren, ik heb het precies gedocumenteerd, wie de groepen zijn en hoe de Nederlandse regering gewoon een ordinaire oorlog voerde tegen een soeverein land, Syrië, haar leiders wilden verwijderen, volgens het Internationaal Recht, strafbaar! Pieter Omtzigt van het CDA heeft onlangs vragen gesteld en sinds gisteren hebben zij een antwoordt, eigenlijk geen antwoordt, maar een regelrechte schoffering voor de miljoenen slachtoffers in Syrië, gedood met 25.6 miljoen, Nederlands belastinggeld.

Ik benoem enkele groepen, die door de Nederlandse regering gesteund zijn, de 22 of 70 groeperingen zijn uit de lucht gegrepen, de belangrijkste groepen (terroristen) benoem ik en uit bewijsmateriaal blijkt dat zij gesteund werden! De kleine fracties zijn allemaal onderdeel van het grote geheel en konden zonder steun van de “grote”niet overleven!

Inline afbeelding 1

De geheime lading wapens van Nederland naar Syrië

De Nederlandse regering heeft geen 22 miljoen uitgegeven zoals de NOS en NU.nl beweren, maar volgens hun eigen memorandum 25.600.00 miljoen, naar verluidt zogenaamd aan de oppositie, om tegen terroristische groeperingen te vechten!

Lees het artikel van 19 mei j.l.:

Nederlandse Regering gaf miljoenen aan terroristen in Syrië

En dan het verbazingwekkende antwoordt van Minister Blok van Buitenlandse zaken: 

ZE HEBBEN 70 GROEPEN DOORGELICHT de VS…waar halen ze in godsnaam de getallen vandaaan? Zomaar uit de duim gezogen, anders zouden ze openheid van zaken gegeven, laat we eens kijken naar de groepen die in Syrië vochten:

  1. De Syrische regering, het SAA (Syrian Arab army), natuurlijk geen steun van de Nederlandse Regering (NR), de NR wilden samen met de VS Assad verwijderen, dus eigenlijk vocht Nederland tegen Syrië.
  2. Rusland, bondgenoot van Syrië (op verzoek van de Syrische regering) daar) een vijand van Nederland, indirecte oorlog tegen hen via de VS en Nederland.
  3. Al-Queda, bingo, gefinancierd door de NR, Al-Queda is immers het huurlingenleger van de VS, sinds Afghanistan, krijgen geld, wapens etc..
  4. Jays-al-Islam, bingo, terroristische organisatie, salafistische stroming aan wie de NR dus miljoenen gaf mijn artikel daarover:   http://www.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/01/24/wie-is-de-syrische-mohammed-alloush-de-gevierde-anti-asad-rebel-van-het-westen

Deze groep hield Alawieten, Christenen en alle andere burgers in Oost-Aleppo, Oost-Ghouta en Dara’a als menselijk schild gevangen, o.a. in kooien (zie foto).

5. De Witte Helmen, bingo, zij zijn onderdeel van Al-Queda, dit is bewezen door vele journalisten in Syrië (Eva Bartlett, Vanessa Beeley, Tom Duggan e.v.a.), ook is het ultieme bewijs te vinden op FACEBOOK, een antal van hen heeft asiel in Nederland en Duitsland en op hun FB profielen staan duidelijk links naar Al-Queda en ook ISIS, die zij verheerlijken!

Beschermd: Witte helmen blootgesteld als extremisten: 65 Facebook-profielen van hun leden.

Bovenstaand bericht is beveiligd, degene die werkelijk geintresseerd zijn kunnen mij om de code vragen, dit in verband met mijn veiligheid, verschillende “Witte Helmen” wonen namelijk in Nederland en Duitsland!

Kijk eens goed naar bovenstaande foto’s en bekijk de twee mannen uiterst links op de bovenste foto, de één met de kalachnikov en de andere met het hoofddeksel. Deze noemt de NR rebellen en zijn na de val van Oost-Aleppo afgevoerd in de groene bussen, het zijn terroristen van het ergste soort met steun van de NR.

6. Fateh al-Sham\:  Leden van de Jabhat Fateh al-Sham -terroristische groep, vroeger bekend als Al-Nusra Front (Gelieerd aan Al-Queda), zijn naar verluidt in het bezit van chemische wapens in de  noordwestelijke provincie Idlib van Syrië, en hebben depots vol met door het OPCW verboden chemische wapens.https://freesuriyah.eu/?m=201710

7. Het FSA, een samenraapsel van ontevreden burgers, gesteund vanaf het begin door de NR, VS en bondgenoten. In principe kun je zeggen gemaakt en getraind door de VS, zij werden met name in het begin van het conflict ingezet, om zo chaos te scheppen in Dara’a, onder de vreeedzame betogers daar in 2011, die demonstreerde tegen de droogte, werden terroristische elementen ingezet, hetzelfde patroon wat je voor alle “regime-changes” van de VS ziet, afgelopen decennia, Libië, Oekraïne, Venezuela, Nicaragua, Irak, Afghanistan..Egypte en Tunesië zijn anders, deze revoluties kwamen vanuit het volk!

8. IS of ISIS, ja ik ga ze noemen als zijnde gesponsord door de NR, VS en bondegenoten. IS of ISIS is ontstaan in Camp Bucca (Irak), na de val van Irak in 2003 (destructie en bezetting) werden de hoge legerofficieren vastgezet in Camp Bucca, daar werden ze getraind door de CIA/MOSSAD. Sentaor John McCain speelde een sinistere rol bij het steunen en plannen van ISIS:

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/01/05/us-senator-john-mccain-de-leider-van-is

John McCain, de “Founding Father”of ISIS, er duiken continue bewijzen en geruchten op, dat John McCain direct contact had met ISIS, toen nog Al-Queda leden en zelfs betrokken bij de “making of” Abu Bakr al-Bagdadi, waar we sinds de overwinning van Rusland en Syrië, niets meer van horen.

Volgens de journalist Thierry Meyssan, gevestigd in Damascus, heeft McCain deelgenomen aan elke “Color revolution” in de afgelopen 20 jaar. Ook was volgens Meyssan” McCain voorzitter van een bijeenkomst in Caïro op 4 februari 2011, die de NAVO had georganiseerd om de “Arabische Lente” te lanceren in Libië en Syrië. De zogenaamde opstand in Syrië begon kort daarna.

Een artikel door mij geschreven op Anonymous

https://anonhq.com/the-dark-star-rises-the-new-osama-bin-laden-made-by-the-usa-fiction-or-deception/ 

The new Osama bin Laden – Abu Bakr al- Baghdadi made by the USA fiction or deception?

We waren dicht bij een 3e WW, een conflict tussen Rusland en de VS in Syrië – Bashar al-Assad

http://www.uitpers.be/artikel/2016/09/25/erdogan-en-navo-bondgenoten-van-is/

De olie werd verkocht en gekocht van ISIS en vervoerd door Turkije, Turkije speelde het spel lang mee en is nu uitgespeeld…Zo ook Europa, het kan niet zo zijn dat Minister Blok, d.w.z. de huidige regering, van wie velen er al sinds 2011 zitten er mee weg komen, excuus is hier te weinig, na al de vele doden, propaganda en ophitserij over Syrië en Rusland, ons activisten en journalisten die de waarheid naar boven halen als niet belangrijk te bestempelen en complotdenkers weg te zetten. De doos van Pandora is geopend door het Midden-Oosten in een nietsontziende oorlog te storten. Europa en ook Nederland komt hier deze keer niet mee weg. Er is te veel gebeurd en de wereld is door deze grote fouten en verheerlijking van imperialisme in een stroomversnelling geraakt. Europa zakt weg in haar vluchtelingencrisis en protectionisme van de VS, vluchtelingen uit deze landen die door Nederland mede verwoest zijn, natuurlijk zijn de vluchtelingen de huurlingen van de VS, dus vele jihadisten en terroristen, burgeren nu ook in, Nederland in. De gevolgen zijn niet te overzien!

Dan tenslotte de zogenaamde Democratic Forces, Koerden (alweer omgekocht door de VS, loze woorden blijkt want nu hebben zij zich verzoend met de Syrische regering, daar de VS en EU nooit hun belofte nakomen). De VS heeft Raqqa en Mosul in puin gebombardeerd, wederopbouw wordt niet gedaan. Arm Irak zoveel invasies van de VS en NATO, geen enkel mens kan dit nog langer verdragen!




Wapenleveranties van de VS en EU/NATO aan terroristen in Syrië – Nederlands parlements lid Pieter Omtzigt gaat vragen stellen aan het kabinet

https://www.occrp.org/en/makingakilling/the-pentagon-is-spending-2-billion-on-soviet-style-arms-for-syrian-rebels

https://anonhq.com/the-dark-star-rises-the-new-osama-bin-laden-made-by-the-usa-fiction-or-deception/

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *