By: Sonja van den Ende

12-11-2016

Afbeeldingsresultaat voor de aanklacht tegen politiek en media cartoon

DE AANKLACHT:
Dit is het eerste woord, die in mijn gedachte opkwam, toen ik de overwinning van Trump zag.  Ja de “aanklacht”tegen de politiek, tegen de media, tegen de armoede en tegen oorlog! Ook een zekere euforie, namelijk het (hopelijk) voorkomen van een 3e wereldoorlog.

Een aanklacht van het volk, het echte volk, niet de “elite”, de 1% rijken, de banken, de schaduwregering van “multinationals”en kapitalisme voor de bovenlaag! Een schreeuw naar verandering, naar waardering, een revolutie heeft zich voltrokken en bij een revolutie zijn er onrusten en protesten, heeft de geschiedenis bewezen.

Nu is de geest uit de fles, waar ik en vele andere op gewacht hebben, misschien niet in de vorm en ideeën, die we voor ogen hebben, maar we worden gehoord, we moeten gehoord worden. Zo kan het niet langer. De “kapotte”geïndoctrineerde media, de “kapotte”politiek en het “kapotte systeem”. Het moet anders, echt anders!

Ook in Nederland, waar het volk boos is, echt boos, bijvoorbeeld om “zwarte Piet”, een “klein” iets, maar zijn alle revoluties niet begonnen met “kleine”dingen? Het is toch van de zotte, dat twee-derde van de Nederlandse bevolking gewoon een sinterklaasfeest met zwarte Piet wil, maar door de “neo-con” sociaal democraat, vice premier Ascher (PVDA), gewoon wordt afgescheept , dat we naar de minderheid (van buitenlandse afkomst) moeten luisteren? Zeker moet je luisteren, maar een nationaal feest is de aangelegenheid van een iedere soevereine staat en wie de geschiedenis van het sinterklaasfeest bestudeerd, zal lezen dat zwarte Piet een man was die door de schoorsteen kwam en toen “zwart”was. Een feest voor kinderen nota bene. Gaan ze in Saoedi Arabië ook het Eid al-Fitr afschaffen, omdat de minderheid het misschien wel aanstootgevend kan vinden? Nee dus, het was maar een voorbeeld!

De puzzelstukjes vallen langzaam op zijn plaats en de “elite”media en politiek (Nederland) gaan allerlei dingen verzinnen om ons belachelijk te maken, we zouden geïndoctrineerd zijn door “Facebook nieuws (DWDD)”, de mensen die Trump steunen zouden laag opgeleid zijn en door de “elite “beschouwd als een soort minderwaardig soort (Alexander Pechtold D’66 kwam het haarfijn uitleggen in PAUW).  De politiek, m.n. VVD en PVDA, moeten nu toch pas op de plaats gaan maken, zij hebben immers, Hillary en haar kliek gesteund, om oorlogen uit te voeren in het Midden-Oosten: Afghanistan, Irak, Libië, Syrië ( en alle andere landen die ik op zou kunnen noemen, maar dat wordt een nieuw artikel) en het proberen om Rusland kapot te maken. Volgens deze Pechtold, mochten de uitgenodigde PVV stemmers (bij Pauw) , het woord demoniseren niet in de mond nemen, dat waren “grote woorden” inderdaad grote woorden voor grote criminele daden!  Ook gaf hij aan dat hij het “volk” altijd antwoord geeft op hun vragen en klachten, iets waar alle politieke partijen al lang geleden mee gestopt zijn, een antwoord krijg je nooit van hen, niet per mail, telefoon of andere media en dat kan ik toch echt wel uit eigen ervaring bevestigen!

Afbeeldingsresultaat voor sonja van den ende odessaAfbeeldingsresultaat voor sonja van den ende odessa

Foto: 2 mei 2016, Odessa, Mothers for Odessa, Sonja van den Ende, courtesy C. Lucassen pictures)

En dan de laatste oorlogsretoriek van de “elite”, de Baltische staten zouden zich onveilig voelen, de grote boze broer Poetin zou eens binnen kunnen vallen, wat een onzin wat moet Poetin met Litouwen, of andere Baltische staten? Het probleem is dat er in deze “Baltische Staten” een groot aantal Russen wonen en deze nu als “minderheid” gediscrimineerd worden, hetzelfde wat in Odessa gebeurd, wat ik zelf gezien heb, tijdens mijn verblijf in Odessa (2 mei herdenking “Mothers of Odessa, het bloedbad van Oekraïense fascisten). Deze moeders, waren de moeders van Russisch sprekende slachtoffers, verbrand in het vakbondshuis door fascisten, aangestoken met benzine. De EU en Soros hadden (Oekraïne) er niets te zoeken, zij hebben deze oorlog door hun “color revolutie”en Europees experiment veroorzaakt!. Het ergste is dat, onderdeel van de “beerput”die open zal gaan, leden van deze fascisten. de regering dus,  doodleuk op de tribune zaten, in de 2e kamer, afgelopen dinsdag, om te luisteren naar Rutte en andere politici, Rutte die met alle geweld het associatie verdrag er door wil krijgen en  zoals het er daar nu naar uitziet in zal gaan slagen!

RELLEN IN DE VS:

Over de rellen in de VS kan ik kort zijn, ieder volk krijgt de regering die het toekomt, is  een uitdrukking. Het volk heeft gekozen om de “liegende en oorlogszuchtige elite”te verwijderen, prima, het gaat nooit zonder slag of stoot, een revolutie.

Afbeeldingsresultaat voor color revolutie by Soros

George Soros voert nu een “color revolutie”uit in eigen land, dat had hij namelijk al aangekondigd en probeert het nu uit te voeren.

Sommige van de anti-Trump protesten in de VS zijn georganiseerd door groepen die werden gesponsord door Clinton sympathisant en miljardair George Soros.

Onder de Podesta e-mails (Wikileaks)  was een “strategic” document met betrekking tot de Soros-ondersteunde MoveOn.org, een organisatie ondersteund en gefinancierd door SOROS.

In een persbericht van MoveOn.org, afgelopen woensdagmiddag over de protesten, beschreef hij  dat “honderden Amerikanen, tientallen organisaties zich verzameld hadden om vreedzaam buiten het Witte Huis,in steden en gemeenten door het  hele land moesten ventileren dat Trump moet worden geassocieerd met vrouwenhaat, racisme, islamofobie, en xenofobie. “De meeste demonstranten, een groot deel ervan, wordt gesponsord door MoveOn.org.

Maar dit was te verwachten, de VS “elite”, zitten op hete kolen, stel je toch eens voor dat alles uitkomt? De oorlogen, het vermoorden van duizenden burgers in voor hen 3e wereldlanden, een minderwaardig soort voor hen, landen die je in de trend van het kolonialisme, moet uitbuiten voor olie, gas, mineralen en goud!  Stel je voor dat het echt “publiekelijk” bekend wordt dat zij met behulp van de “schaduw elite”, al deze “color revoluties” gesteund hebben en nog erger ondersteund zijn door de landen met een verderfelijke regime zoals Saoedi Arabië, een regime dat landen kapot maakt, Jemen bijvoorbeeld (de stille oorlog) en hun aandeel in Syrië en Irak! Langzaam gaat de beerput open en eindelijk zal de waarheid boven tafel komen!

Het spel zal nog even doorgaan, het demoniseren van Poetin, Assad, Trump, Orban, Wilders, Le-Pen en alle andere die ik vergeten ben ik het rijtje, weggezet als rechts-radicaal. Wat nonsens  is, het zijn bewegingen die voor behoud van eigen land en staat zijn, die niet tegen moslims zijn in zijn algemeenheid, maar de uitwassen van een religie, zoals Sharia wetgeving, Wahabisme, zoals je ook tegen diverse sektes in de VS zou kunnen zijn (christelijke), orthodoxe Joden, kolonisten, die gewelddadig zijn en land innemen dat niet van hen is! In het éne land zullen deze bewegingen en partijen verschillend zijn, aangepast aan de situatie in het land. Je kan er van vinden wat je wilt, maar het feit is dat ze er zijn en als de mensen, het volk, voor hen stemmen, er ook naar geluisterd zal moeten worden.

CONCLUSIE:

Concluderend kun je stellen, dat de politiek en media niet meer geloofd worden, dat is de aanklacht die ik, namens de meerderheid van het volk uit.  De media en politiek die ons wil laten geloven dat we allemaal complot denkers zijn, laagopgeleiden, of gewoon ontevreden burgers die niet moeten zeuren. Ze worden nu bang “de elite”, want veel staat op het spel en uit de open getrokken beerput, globaal, zal ontzettend veel drek komen.

Afbeeldingsresultaat voor de beerput is open cartoon

Bron: Pauw, DWDD, Politiek, RT, Wikileaks – Podesta files.