Rusland wordt in het nauw gedreven – Poetin blijft kalm!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor beschuldigingen aan Poetin

Ja daar gaan we weer, Syrië is verloren, dus de elite gaat over tot het volgende scenario: Rusland verder demoniseren en proberen oorlog uit te lokken!

 1. Het zogenaamde dopingschandaal,  gisteren op de TV: de atleten zouden doping gebruikt hebben en in opdracht van de “evil”  Poetin, hebben zijn onderdanen stiekem schone urine door een doorgeefluikje in de kleedkamer doorgegeven aan WADA, zo zijn hun urinemonsters verwisseld, hoorden van een heuse professor (zijn naam is me al ontschoten, McDonald of zoiets) in de VK (UK). Zie je het voor je s’nachts je urine verwisselen?  Alles in opdracht van de FSB en Poetin “himself” ?
 2.  De CIA heeft nu bewijzen dat Rusland, dus weer in opdracht van de “evil” “Poetin” de verkiezingen van de VS  beïnvloed heeft, door Donald Trump, de aankomende president, te steunen en de liefelijke Hilary zwart gemaakt heeft, door o zo nare mails via WikiLeaks!

  Rusland heeft zich gemengd in de Amerikaanse presidentsverkiezingen om Donald Trump aan een zege te helpen, en niet alleen om het geloof in het verkiezingsproces te ondermijnen, volgens de CIA.

  De  CIA heeft verder geconcludeerd, aldus de Washington Post ( de meest onbetrouwbare krant) . Dat Amerikaanse inlichtingendiensten op het spoor zijn gekomen van personen die duizenden gehackte e-mails van onder meer Hillary Clintons campagnemanager aan WikiLeaks hebben doorgespeeld.

  Deze personen zouden bij de diensten bekend staan als leden van een door de Russische overheid geleide operatie om Trump het Witte Huis in te helpen en Clintons kansen te verkleinen.

  De krant baseert zich op bronnen die afgelopen week op een bijeenkomst waren waar enkele vooraanstaande Amerikaanse senatoren door de CIA op de hoogte werden gebracht van de Russische bemoeienis. (zeer partijdige bronnen)

  Afbeeldingsresultaat voor the elite is falling deep in the west and us

  En als laatste “krampachtige reddingsmiddel”,  200 extra soldaten naar Syrië , volgens onze niet zo objectieve media. Nou daar kan je wat mee, waar ze die dan heen sturen staat er niet bij, gewoon naar Syrië, zou leuk zijn als Syrië misschien eens 200 soldaten naar de VS stuurde, om zo “Black lives matter” bijvoorbeeld bij te staan in hun strijd tegen de gevaarlijke vijand en schender van mensenrechten, de VS overheid!

  Nu.nl: De Verenigde Staten sturen tweehonderd extra militairen naar Syrië om daar te helpen in de strijd tegen terreurbeweging Islamitische Staat (IS).

  De Amerikaanse minister van Defensie Ash Carter maakte dat zaterdag in Manama in Bahrein bekend.

  Het gaat om trainers van speciale eenheden, adviseurs en specialisten op het gebied van het onschadelijk maken van explosieven. De extra militairen komen bovenop de driehonderd manschappen die de VS al in Syrië heeft. Die vechten zelf niet mee maar steunen lokale Syrische strijders. Einde bericht!

  Ze steunen lokale strijders, wie? De Koerden? de aardsvijand van Turkije? Die worden afgeslacht met goedkeuring van de VS en Europa, al jaren. Of misschien rebellen? , ach ja die rebellen, die Allah al Akbar roepen en de Syrische burgerbevolking afslacht? IS ( de rebellen dus) , die zijn in grote aantallen aan het vluchten naar Turkije en Europa!De laatste “strohalmen” van een “ancient” VS regime, op naar het  volgende nieuws!

  Deze column schreef ik 2015 al in de METRO:

  De boze geest Poetin

  Ja, zo wordt hij beschreven in de Nederlandse media, het is echt te gek voor woorden hoe erover deze man gedacht wordt! Terwijl meer dan de helft van de Nederlanders onwetend zijn over Poetin en Rusland, voeren de media en de politiek een hetze campagne tegen Poetin en Rusland. Gebaseerd op geruchten, maar geen feiten. Hoe is het zover gekomen in Nederland, deze haatcampagne? De MH17, waar met alle geweld de schuld wordt afgeschoven op Rusland. Oekraïne treft geen blaam. Die moeten bij de EU komen. Hoezo?

  Om zo een buffer te vormen tegen Rusland, die volgens de VS en de EU een bedreiging is voor de wereld. Heb ik nieuws voor je, de VS en de EU zijn de bedreiging voor de wereldvrede. Zij hebben onder het mom van vrijheid en democratie ettelijke oorlogen gevoerd en doen dit nog:

  Vietnam, Cambodja, Korea, Cuba, 1e Golfoorlog, El Salvador, Congo, Mali, Jemen, Colombia, Libanon, voormalig Joegoslavië, Afghanistan,Oekraïne, Libië, Irak, Syrië, ik zal er vast wel enkele vergeten zijn! Dit zijn geen verdedigingsoorlogen, dit zijn aanvalsoorlogen, om de landen te destabiliseren, onder het mom van democratie en vrijheid, willen zij landen koloniseren, sinds eeuwen gebeurd dit door verschillende EU landen en de VS.

  En Rusland? Zijn zij begonnen met oorlog voeren in de EU of een aanval op de VS? Nee, zij respecteren het internationaal recht en helpen bondgenoten zoals Syrië en de Russische inheemse bevolking van Oekraïne, die zich bedreigd voelden door de aangestuurde revoluties van de VS en de EU. Zeker zullen zij (Rusland) ook oorlogen begonnen zijn in het verleden, maar sinds WO II is de VS samen met EU koploper in de vernietiging van het Midden-Oosten en Afrika, denk aan bv Soedan in Afrika. Dus hoezo Poetin demoniseren? We kunnen ons beter achter de oren krabben en nadenken hoe wij, Europese burgers, indirect betrokken zijn bij deze vreselijke oorlogen, die al aan duizenden, zo niet miljoenen mensen het leven heeft gekost! Ons belastinggeld gaat indirect ook naar defensie, die er op los bombarderen in Syrië, Irak, Mali, Afghanistan, om IS uit te schakelen, nu daar ze slagen ze niet echt niet, burgerdoelen des te meer, kinderen, vrouwen en burgers sterven ook door Nederlandse bommen!

  En als klap op de vuurpijl, gaan de FBI en de CIA onderzoek doen, of we niet te pro-Russisch zijn en of er geen spionnen in Nederlandse organisaties, zoals Geen Peil zitten, die betaald zouden worden door Rusland. Hoe noem je dit ook alweer? Juist intimidatie!

  Afbeeldingsresultaat voor het falende VS regime

  Bron: Metro, Nu, Washington Post, NOS.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *