De waarheid is pijnlijk: Lijst van 200 Verboden Websites in de VS, EU sites zullen volgen!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor waarheid is de leugen

De waarheid is pijnlijk, erg pijnlijk, in de VS gaan ze al zover om “alternatieve nieuws sites” te verbieden onder het mom dat ze fascistisch zijn. Dag in dag uit worden we hier in Nederland ook gewaarschuwd door de politiek, EU, Juncker e.a., dat Europa een “Hitler” had en deze rechts populistische lui zomaar een nieuwe “Hitler”kunnen worden.

Ik denk ze zijn bang, om hun hachje te verliezen, hun positie, hun wandaden in de oorlogen van de afgelopen decennia, aan het licht komen, maar het volk is wakker, sinds een tijd, zijn ze wakker geschud, door de alternatieve media, door de besluitloze besluiten en de leugens die erg doorzichtig worden.

Denk aan Nederland en het Oekraïne referendum, wat 15 december a.s., gewoon geratificeerd zal worden. Deze “fascistische” daden, ja zo noem ik het, want dat is dus precies wat fascisten doen, ander fascisten in Oekraïne ondersteunen.

Zoals, ik al vele malen geschreven heb, is de huidige Oekraïnse regering, niets meer dan dat. Ik heb het aan den lijven ondervonden afgelopen mei 2016 in Odessa, Oekraïne. Oligarchen en fascisten maken daar de dienst uit.

De EU is een log en ondemocratisch en behartigd NIET de belangen van de burgers, maar de multinationals, bedrijfsleven en kapitalisme.

Hieronder de lijst in de VS, binnenkort kunnen we zo’n lijst misschien wel in Nederland en de EU verwachten, waar deze e.a. sites op zullen staan.

De waarheid mag niet meer, de reguliere media is een farce, die zelf niet meer op onderzoek uitgaat en berichtgeving politiek gekleurd is!

20161125_prop2

Afbeeldingsresultaat voor waarheid is de leugen

 

 

bron: Darkmoon

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *