De politiestaat EU en VS in wording

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor politiestaat europa cartoon

Er komen dagelijks berichten over terreur, maar als je goed door de regels heen leest, zie je de politiestaat in wording. Het eens zo “vrije” Europa en de VS, het land van de “onbegrensde mogelijkheden is niet meer, langzaam verliezen we het.

We krijgen “dubieuze”verhalen te horen over terroristen en aanslagen. Denk aan Berlijn, er zijn ook verhalen over Oostenrijk, Frankrijk en België. Terroristen worden tegenwoordig gewoon ter plekke doodgeschoten, een trend die begon in Israël en de VS en natuurlijk volgt Europa. Makkelijk, dan is al het bewijs weg en spaart proceskosten. Volgende stap, de doodstraf?

Denk daarnaast ook aan de “fake nieuws” campagne, waar de Russen over van alles en nog wat beschuldigd worden, terwijl de NATO en de VS met een grote troepenopbouw bezig zijn, aan de oostgrens met Rusland,  in de Baltische staten, Polen en Roemenië.

Ondertussen, worden wij, de burgers van de EU, klaargestoomd en  creëren ze een situatie waar we onze vrijheden langzaam verliezen. Het zijn kleine dingen, die een groot geheel vormen:

Afbeeldingsresultaat voor politiestaat europa cartoon

  1. De nieuwe wet in Nederland, de overheid mag iedereen in principe hacken en je gegevens ten alle tijden opvragen.
  2. Het offensief “nep-nieuws”, wat na de verkiezingen in de VS opgevoerd wordt, bang zijn ze de “elite”in Europa, om te verliezen, net als in de VS: Een bericht via RT, zegt alles:

Berlijn wil het centrum worden om “nep-nieuws”en “hacken in verkiezingstijd” tegen te gaan.

De Duitse regering is bezig om een verdediging centrum op te zetten tegen desinformatie, voor de verkiezingen van volgend najaar, in het kielzog van zogenaamd “nep- nieuws” en “Russische hackers” .

Der Bundesnachrichten Dienst,  in de kanselarij van Merkel, die een staf van meer dan 500 professionals heeft, zal de leidende rol nemen in het detecteren  van nep- nieuwsDer Spiegel vermeldde het, na een anonieme boodschap van  een anonieme bron, gekregen te hebben, binnen het ministerie van Binnenlandse Zaken. Einde bericht.

En dan nog een bericht op Nu.nl:

Amerikaanse grenscontrole gaat accounts op sociale media controleren:

De Amerikaanse grenscontrole checkt voortaan accounts op sociale media van buitenlandse reizigers.

Door accounts op sociale media te bekijken, probeert de overheid om “potentiële dreigingen” te identificeren. Dat meldt Politico.

Het opgeven van online accounts is op dit moment optioneel. Er wordt gevraagd naar onder andere Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

De Amerikaanse grenscontrole zegt op het moment niet van plan te zijn om mensen toegang tot het land te verbieden als ze sociale media weigeren te delen. Het is onduidelijk of mensen met verdachte informatie op hun accounts meteen worden geweerd.

De Amerikaanse Customs and Border Protection diende in juni al een plan in om sociale media te gaan controleren. Het voorgestelde plan lijkt te zijn doorgevoerd zonder grote wijzigingen. Einde bericht.

Gevaarlijk, zo worden onze vrijheden ingeperkt en denk maar niet dat dit alleen voor “potentiële “terroristen is, maar ook voor ons, als je iets negatiefs over de VS schrijft, wordt waarschijnlijk de toegang geweigerd. Het doet mij denken aan de Sovjet tijd, koude oorlog nummer 2 is begonnen.

De eerste slag Syrië, is verloren, dus zal de volgende slag van de VS en EU komen, het uitbannen van mensen, die kritiek hebben of Russische sentimenten hebben.

Met al deze informatie wens ik toch iedereen, die deze site leest, voorspoedige kerstdagen, ons blijft met familie en gelijkgezinde alert te blijven en door te gaan met ons werk, voor een vrij en echt democratisch Europa en de wereld!

Afbeeldingsresultaat voor politiestaat europa cartoon

Bron: NU, RT

 

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *